Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2501) szpal17 válasza holozis_HUN (#2500) üzenetére


szpal17
őstag

Zapper nekem is tetszik :K

(#2502) Amur válasza szpal17 (#2501) üzenetére


Amur
Topikgazda

én kiskarimmal végig a zappert választottam challenge-ben, 2 winig jutottam.
Utána másik karival huntert, 5-0ig 4db 3crownnal meneteltem. De tény hogy vannak helyzetek amikor nagyon troll tud lenni. ennek ellenére a két lap közzül használhatóbb a hunter mert air és ground damage-a is van. Ellenben a zappernek csak ground.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2503) Düsseldorf válasza Amur (#2502) üzenetére


Düsseldorf
tag

Én se találtam a zappy-ban semmi olyat, ami miatt törekedni kellene rá, a hunter sokkal jobban használható a számomra. Egyébként "tanulásképp" épp ma nézegettem a legjobb 50 lapjait, mindkettőre találtam már maximálisra fejlesztett lapot :)

Más: ami feltünt, a top 50-ben alig van olyan deck, ami 4 fölötti átlagos elixirköltséggel járna, sőt több a 3 alatti (némelyiket nem is tudom miképp lehet effektiven játszani :)) költségű, mint a 4 feletti. Ezek annyival hatékonyabbak hogy tényleg ez az irány a kulcsa sikerhez a magas fokozatokon, vagy csak divat, netán véletlen, ami csak épp most, egy pillanatnyi állapotot tükröz? Mert ha igen, akkor alacsonyabb fokozatokon teljesen felesleges fejlesztgetni mas lapokat :((( Bár nekem is csak 3,5-3,6-os egy most nagyon jol bevalt deckem :). Viszont ebből csak inferno dragon és fireball fordul elő a top játékosoknál ... azaz logikusan itt hiába hatékony, felesleges bele goldot tovább ölni.
Ami még feltünt és jelenleg (arena, lvl 9) nem értek:
-: elixirek között szinte csak a poison van használva, más talán elő sem fordul. Ennek mi az oka a top fokozatokon? Lentebb uis. nincs ilyen trend.
- Épületek, beleértve az inferno és tesla tornyokat szintén alig vannak. Oké, ezek relativ magasabb elixirigényűek, de akkor is feltünt.
- Skeletonarmy egyaltalan nincs a top 50-ben és ez nagyon feltünt. Ennyire nem éri meg? Vagy túl könnyű elhárítani? Mrt hogy öszinte legyek, nagyon sok olyan kártyát láttam, ami ellene hatékony, mas ellen alig, mégis mindenkinek tele va vele a deckje. Mintha mindenki készülne egy nemlétező veszéyl elhárítására :D
- Az egyéni harcosok közül szinte csak a knight fordul elő, a kivétel 1-1 maximálisra fejlesztett battle ram, prince ill. minipekka. Ez megint csak a elixirminimalizálás okán ilyen népszerű, vagy más miatt ez az egyeduralkodó? Mert szvsz. a ram, valkür, dark prince ugyan 4 elixier, de ennyivel biztos jobbak is- viszont vagy nincsenek, vagy csak kivételképpen.

hirtelen ennyi jutott eszembe.

(#2504) Amur válasza Düsseldorf (#2503) üzenetére


Amur
Topikgazda

Egy éve még a top 200at nézve 5. volt a skeli army. A magyarázat szerintem a log és a zap terjedése, mert minnél kevesebb esélyt kell adni az ellenfélnek hogy valamit elixir előnnyel hárítson el.
Nem véletlen hogy a minion horde is csak csali deckekben van, és csak akkor játszák ki amikor az arrows már kirepült.
Tehát elsődleges szempont a top deckekben hogy az ellenfelet hozzák olyan helyzetbe hogy elixir hátránnyal tudjon csak hárítani.
Ezért népszerűek a gyors deckek, alacsony elixir igényű lapokkal, és ezért nehéz a beatdown deckekkel, pláne a collector nerf után.. Már én is gondolkozom gyors decken a golem deckem mellé.
Mivel én mindig ezt a stílust nyomtam(golem - 3M deckkel jutottam legendary arénába anno), valószínüleg egy pörgös, de azért büntetős, collector nélkül 4 alatti giant decket fogok öszedobni.
A poison azért népszerű, mert viszonylag nagy területet tudsz általa "uralni" és nem csak tizedmásodpercekre...
Én a két kiskarimmal használom is.(pekka mellé kötelező, GY mellé sem hátrány ugye..)

Közben találtam novemberi kártya népszerűségi listát(top200as), tanulságos hogy a skeli army amit emlegettétl 5. helyről az 53.helyre esett vissza
[link]
legtöbbet használt deckek:
goblin-log bait 22 a 200ból!
golem beatdown 15 (na ez változott szerintem a tegnapi update-el)
itt egyébként a poison-os lumberjack-es verziót tolják(nekem villámos van,a "régivágású", de mivel level7 villámom van...nem váltanék poisonre..)
3M beatdown 13
mega knight -hog rider szintén 13(ezt előrébb gondoltam, egyik leggyilkosabb deck szerintem)
X-bow tesla szintén 13, többit nézzétek meg!
a top lapok: log,zap,ice spirit, mega minion(!! többszöri nerf ellenére!),knight,tornado,goblin gang,ice golem
lightning pl. csak 3 deckben van..(persze hogy élnek a 3M paklik...mint hal a vízben)

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2505) Düsseldorf válasza Amur (#2504) üzenetére


Düsseldorf
tag

Viszont kérdés az ok-okozati viszony - nem azért van-e sok zap meg log, hogy a sok gyorsan forgó goblinfélét, esetleg a ma már nem toplistás sarmyt elintézzék, mert már minion ellen sem hatásos, erösebb lapok ellen meg egyenest elixirpazarlás. Uis. nagyobb hp-s kártyák ellen már kb. kár bevetni, mert más is kell ellenük, igy meg előáll az elixirveszteség ami top szinteken úgy látszik létfontosságú.Azaz ha többen probálnának 3-5 elixires magas hp-s kártyával játszani, az automatikusan leértékelné ezeket, és csökkenne a népszerűségük.
Egyébként nem értem pl. azt sem,vhogy miért ennyire népszerűtlen a a fire spirit , a sok kis értékű és gyorsan forgó "szemét" lap ellen nagyon hatásos 2 elixirért, pl. egy komplett 5 elixires minionhordát is képes elintézni.
Nekem lvl 9-en sokkal hatékonyabb mint a zap, most fix lapom.
Illetve azt se értem az eddigi játéktapasztalatom és a játéklogika alapján, a rage is miért ennyire fehér holló gyakoriságú top szinteken, 2 elixirért szerintem bőven megéri. Aztán lehet h. később majd kinevetem magam, de jelenleg sok csatát ez nyer meg nekem.

(#2506) Amur válasza Düsseldorf (#2505) üzenetére


Amur
Topikgazda

A rage a statisztikák szerint ritka. Top 200-ban.
De 4000-4600 között most pl. giant cycle deckek nagyon népszerűek, vagy witch vagy nightwitch a giant mögé, és amikor úgy jön ki a lépés rádob egy rage-et, és kb. 5mp volt a torony. Elég sokkal találkozom..
Top szinten azért tünhet el mert az ilyen rush-ok sokba kerülnek, és nagy esély hogy egy rocket vagy egy fireball+log nagyon büntet elixir tekintetében.
Log nagy lapok ellen is használt, és zap is. amikor pl. éppenhogy életben maradt egy másik támadástól, és nem akarod hogy kontrázzon berakva pl. egy hajszálnyi hp-s electro elé vmi tankfélét(akár egy ice golemet, mert mire azt leszeded,vagy a torony ha már nincs elixired semmit lerakni rá...)
log egyértelműen a log-bait-es goblin barell köré épített deckek miatt van ott(de sokan váltják ki arrowssal, ami légi ellen is jó, de sajnos ha log-bait álló paklit akarsz egy olcsó spell kevés...)
Amíg a metában a legnépszerűbb, és legerősebb pakli 1-3 elixires lapokból áll, igazad lehet hogy másik oldalról is indulhat az ok-okozat.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2507) redwhite78 válasza Amur (#2506) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Azért népszerűek a kevés elixires, de sokoldalúan használható lapok a top 200-ban, mert minél jobban pörög a lap, annál jobban kijön a játéktudás.
Egy golemet a TOP1 játékos is ugyanúgy rak le, mint bárki és huss 8 elixir. Ugyanakkor alacsony elixir átlagú lapokból 8 elixirt már sokkal hatásosabban költ el, mint a nagy többség. Ergo a jó játékos akkor kerülhet előre, ha minél pörgősebb és sokoldalúbb a deck amit használ.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#2508) Fantomas476


Fantomas476
újonc

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha a karakteremet - amit jelenleg egy iOS eszközön használok - egy másik iOS eszközön szeretném használni, mit kell tennem? Az új iOS eszközön be kell jelentkeznem a Game Center-be a saját Apple ID-mal? Köszönöm!

(#2509) Hunmugli válasza Fantomas476 (#2508) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Igen tudtommal ez pontosan így működik. Azért lefotózhatod a player ID-t is a CR profilodból, "arra az esetre, ha..." :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2510) Düsseldorf válasza redwhite78 (#2507) üzenetére


Düsseldorf
tag

Hogy kisértékű, pörgő, változatos lapokkal a jobb játékos tudása jobban kijön, teljesen egyetértek.
De ez nem jelenti azt -hacsak maguk lapok ezt nem támogatják, azaz nem tökéletes a balansz- hogy egy mondjuk ~4 költségű deck ne győzhetné le azonos tudás mellett a ~3 átlagút, hisz itt a lapok hp-je és sebzése is nagyobb.
Ha az éljátékosok mégis az ennyire alacsony elixirigényű deckeket használják tömegesen, akkor azt nem a tudásuk miatt teszik (hiszent mire eddig eljutottak, jo essellyel mindenféle lapot és decket kipróbáltak és ismernek), hanem mert ez a hatékony stratégia és út a sikerhez, és ezekkell legyözik sokkal többször mint nem, a magasabb költségű erősebb deckeket.
Uis. szerintem nyerni akarnak és élen lenni, ez motiválja őket, nem az elixirszám minimalizálása. Ha ezzel nem győznének azonos tudású, de magasabb lapokat alkalmazó gamerek ellen, akkor szvsz. nem is használnák ezeket, mert felteszem győzni akarnak és élen látni a nevüket :)
Ha viszont a motivációjuk nem ez, akkor persze a gondolatmenetem részben hibás :D

Viszont ha igaz a feltevésem a motivációjukról, akkor bizony nem jó a lapok egyensúlya.

(#2511) North15 válasza Düsseldorf (#2510) üzenetére


North15
csendes tag

Szerintem ebben a kérdésben nem a lapok egyensúlya a döntő faktor, hanem hogy milyen időközönként kapsz elixírt. Ez pedig a játékban adott. Ha a jelenleginél gyakrabban kapnál elixírt, a használt deckek átlagos elixírszáma is emelkedne.

Legyőzheti a nagyobb költségű simán a kisebbet, sőt, duplaelixírnél előnyben is van, ugyanakkor természetesen a győzelem nem csak ezen múlik. Azonban tisztázzunk egy fontos dolgot. A 4 alatti átlagelixír költség nem számít kicsinek, az a normális. Emellett árnyalni kell a képet, mert a 3.0 és a 4.0 átlagelixír között óriási a szakadék, a kettő között egy külön kategória van. A kifejezetten gyors deckek a 3.0 körüliek, alatta, vagy 3.1. A közepes deckről innen úgy 3.8-ig beszélünk.

4.0 felett már nagy elixírköltségűnek számít, ezért szoktak ezeknél elixírkollektort alkalmazni. Kollektor nélkül nagyon nehéz dolgod van, hiszen a csatában hiába vagy tele erős lapokkal, ha nem tudsz mit letenni, mert még töltődsz. Ebben a kategóriában lényegében az utolsó percben vagy hosszabbításban erőből próbálod lenyomni az ellenfelet, ami amúgy nagyon sokszor sikerülhet is, nem véletlenül sikeresek a jó golem deckek. Ugyanakkor a kockázat mindig ott van, hiszen ha leteszel egy nagy értékű lapot, oda az elixíred, és nem fogsz tudni tökéletesen reagálni az ellenfélre. Kvázi nagyobb hiba nélkül, illetve jól konrollálva kell lehoznod a meccset.

Na de hogy a profik fentiek mellett miért használnak olcsóbb, illetve közepes decket? Valószínű a variációs lehetőségek miatt is, ami mind deck összeállításban, mind a csata közben jól jön. Minden kártyának és stratégiának van countere. Ha csak egyfajta stratégiát tudsz felmutatni, akkor fel tudnak készülni rá, és könnyen levernek. Ebben a játékban nincs verhetetlen deck, és 4.0 felett kevesebb kombinációval tudsz játszani.

Érdemes megnézni az alábbi videót, mely az alábbi íráson alapul. Jó leírja a Clash Royale stratégiai alapjait.

(#2512) Düsseldorf válasza North15 (#2511) üzenetére


Düsseldorf
tag

Lehet hogy tulbonyolitva irtam le amit akartam, ezért röviden és tömören: nincs megfelelő lapegyensúly, ezért alakult ki magasabb szinteken a kis elixirigényű deckek tulsúlya, mivel ezek eredményesebbek. Ezt a jelenséget és a mechanizmusát csak megmagyaráztad lényegében az elixirtöltödési sebesség korlátjára való visszavezetéssel.
Erre a top játékosok akár alapos gondolkodással, akár try-error próbálkozásokkal tapasztalati alapon rájöttek, meglelve a sikeres stratégiáját a játéknak. normál játékevolúció :)

(#2513) Amur


Amur
Topikgazda

-/one/- klán toboroz! 3000 kupától várunk mindenkit! Valamikor top 50 klán voltunk, most a csökkentett létszám miatt szorultunk csak ki. Aki 50+ crownt hoz annak lejjebb állítom kérésre a trophy határt! Szeretnénk feltöltött létszámmal menni a CCnek! Privát van keresetek, vagy jelentkezetek közvetlen a klánba (ha megvan a 3k trophy)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2514) Peter_06


Peter_06
tag

Én jövök 3073 kupával

(#2515) csuszafotot


csuszafotot
újonc

Sziasztok!!!

HELP,HELP!

Reggel óta nem tudok belépi..... :W

De nem kapcsolati hiba van, hanem a következőt írja.

Error!
Client and server are out of sync!
Reload game!

Semmi nem változott, már újra raktam CR-t, de semmi! (android)

Valaki, valami infó!

Köszi előre is!

(#2516) lkristóf válasza csuszafotot (#2515) üzenetére


lkristóf
senior tag

Telefonon nincs esetleg az idő elállítódva?

(#2517) csuszafotot


csuszafotot
újonc

Szia!

Nem sajnos!

Semmit nem csináltam, egyik percben még jó volt azóta ez van.
Próbáltam mobil neten, 3G-n, G-n, több wifi hálózaton, de semmi...... :O

(#2518) Amur válasza csuszafotot (#2515) üzenetére


Amur
Topikgazda

Általában lassú internet kapcsolat miatt dob ilyen hibát.
Vagy ha valami hack fut a háttérben(google keresés eredménye, nem gyanúsítás..)
De ugye amikor olyan tanács is van hogy: "Throwing my phone at the wall fixes that problem for me!' :D
akkor azért mindent nem kell komolyan venni/kipróbálni!

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2519) csuszafotot


csuszafotot
újonc

Hogy keressem?
Nem akarok tudatlannak tűnni de tudatosan sosem hack-eltem semmit!
Nem hinném, hogy lassú lenne a net-em!

(#2520) Amur válasza csuszafotot (#2519) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ha tudatosan nem hackeltél, akkor valószínüleg nem az a gond.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2521) Hunmugli válasza csuszafotot (#2515) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Próbáld újraindítani a telefont. Bár valszeg próbáltad és kevés eséllyel ez a gyógyír, de ha gyors a telód: mi veszteni valód van?

Hogy használhatót is mondjak ;]: töröld a CR gyorsítótárát. Nekem olyan is volt - egyszer részletesen leírtam - h a cache az sd-n volt. Hibás fájlokkal... Ebben az esetben szedd ki a kártyát, nézd meg, úgy megy-e. Ha nem, akkor remélhetőleg időszakos problémád van: a reményen kívül nem tudok segíteni.

Ja és mivel semmilyen rootos programmal sem tudtam az SDről [formázás nélkül droid alól] törölni a cache-t [timeout error XD - TotalCommander -.-], ez magyarázat volna neked is arra, hogy az app reinstall miért nem segített.

Kérdezz nyugodtan :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2522) csuszafotot


csuszafotot
újonc

Jó reggelt!

Köszi az ötleteket, mindent kipróbáltam már, de ez most túl mutatott rajtam!

Igazából teljesen ismeretlen problémát sikerült generálnom, ami eddig csak CoC-ban volt jelen CR-ben nem!

Egész éjjel túrtam a netet, DE MEGTALÁLTAM!

Ide írom, hátha valakinek még jól jön! A lényeg, hogy Qests-ben kigyűjöttem egy Lighting Chest-et, de nem nyitottam ki, gondoltam megmutatom a fiamnak. Közben a napi ajándékok között (Daily Gift) némi arany begyűjtése is esedékes lett. Itt kezdődött a probléma! Az aranyat nem engedte begyűjteni, előbb ki kell nyitnom a Lighting Chestet. Innen kezdve a korábban említett hibaüzenet jött kb. 3 mp-enként!
Na mindegy, a lényeg: ki kell nyitni a Lighting Chestet és utána megoldódik a problémád! Csak hogy az nem olyan egyszerű, mert ahogy rákikkelsz a sárga Quests, jön a hibaüzenet.....De ha kitartó vagy, össze fog jönni! Én kb 100x próbáltam, mire összejött!!!!

Kellemes ünnepeket Nektek!

itt a megoldás:

:C OK guys. I solved the problem! 1st time,when it's not response I unlocked the lightning chest, so you need to quick open the lightning chest and after it will be work your phones. I do it and it happend. :C

(#2523) Hunmugli válasza csuszafotot (#2522) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Lol...

Grat :)

New skill unlocked: "Pro internet surfer" ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2524) Ausztenit


Ausztenit
csendes tag

Sziasztok!

Segítségeteket kérném! Fiamnak újrahúztam a telóját. Feltettem a CR-t, illetve a playt. Ugyan azzal a fiókkal beléptem, de csak valami 5-ös arénás karaktert tett be, holott előtte 10-es volt. Ha a gépen belépek a playbe, ott meg tudom nézni az előzmények közötti vásárlásokat, ott a sok pénz (amit tudtom nélkül) a CR-re költött. De ezeknek nyoma sincs a frissen telepített játékban (szinte minden kártyája megvolt), csak 2 új nem. A klánban is látom még mindig a régi, helyes adatokkal. Valami ismeretlen néven fut az új playen, mást társít hozzá, mint amit gépen látok. Ugyan az az email cím!

Mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm!
Esetleg az id szám alapján (az is megvan) be tudom valahogyan léptetni?

[ Szerkesztve ]

(#2525) holozis_HUN válasza Ausztenit (#2524) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Ez engem is érdekelne, hogy mi a teendő, ha új telóra költözünk... Google play és facebook is csatlakoztatva van, ha ez számít.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#2526) Hunmugli válasza Ausztenit (#2524) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Kis segítség: [link]

A szám alapján a support meg tudja oldani.

Fb nem ment semmit, ne is próbálkozz vele.

Ha az e-mailcímre tényleg másik karaktert dob fel [és az összes címet kipróbáltátok a telefonról], akkor mehet egyből a support. Emlékeim szerint más használhatót nem fogsz találni a fenti linken, de ki tudja.

Spoiler alert: vki nemrég supporttól kért segítséget innen, és iszonyat nagy macera volt, de legalább gyorsan válaszoltak és végül megoldották.

Kérlek majd írd le, mivel sikerül[t] visszaszerezni. És gondoskodjatok a mentésről megint. Ha gépről is játszotok, könnyen le tudjátok tesztelni.

A számlák megkönnyíthetik a karakter azonosítását, öröm az ürömben :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2527) Ausztenit válasza Hunmugli (#2526) üzenetére


Ausztenit
csendes tag

Végigolvastam, bár 40 évesen elég követni.. :) Még reggel írtam a supportnak, látom még a klánban a karit, illetve meg van az azonosítója is. Csak azt nem tudom hogyan állítják helyre... :) Gondolom a play fiókhoz nem férnek.. vagy csak az az email címhez rendelt karaktert írják át? Illetve vajon hogyan tűnt el... Gondolom nem volt a gmail fiókhoz rendelve? Az én karim mindig megvan, pedig hetente húzom újra a romot.

(#2528) Amur válasza Ausztenit (#2527) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ha volt rajta vásárlás akkor kis nyagatás után helyreállítják(természetesen a google fiókhoz tartozó karaktert. Nekik kell lenni a szerveren is mentésnek, mert ha nem lenne, boldog boldogtalan buherálná a telefonon a CR fájlokat és hackelne ezerrel..). Egyik klántársam járt már így , és egy heti küzdés után visszaállították neki.
Onnan gyorsult fel a dolog hogy a sokadik levélben agresszívan meg lett említve hogy nem kevés vásárlás volt!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2529) Hunmugli válasza Ausztenit (#2527) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A fiadért mindent, mi? ;]

Kéne csinálnom egy rövidebb és követhetőbb verziót. Bár ez már a 2. eset, ahol a support segít. Szóval talán egyből azt kéne ajánlanom.

corvette: Az mondjuk egy jó kérdés, hogy a vásárlás ténye, vagy a nyugták --> azonosítás könnyedsége miatt gyorsult fel az account visszaszerzése. Nem hiszem (nem szeretném hinni), hogy a fizető játékosokat előre veszik - mondom ezt fizető játékosként :D

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2530) Amur válasza Hunmugli (#2529) üzenetére


Amur
Topikgazda

Pedig de..
Amíg nem említette meg a tanácsomra hogy jó sok vásárlás is van rajta addig válaszra sem méltatták...

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2531) Hunmugli válasza Amur (#2530) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szomorú :(

Akkor már kihasználom ezt a hszt, hogy Boldog karácsonyt! kívánjak mindenkinek! Én egy inferno dragont kaptam szupercelláéktól. (Van egy ilyen film is: Szupercella. Annyira nem jó.)

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2532) Szuha1


Szuha1
újonc

Sziasztok! A fiam új tabletet kapott karácsonyra és Clash Roya-lt szeretne játszani. Letöltöttem, de megnyitásnál 50%-nál megáll. Mi lehet a gond? Megköszönném a segítséget!

(#2533) North15 válasza Szuha1 (#2532) üzenetére


North15
csendes tag

Én eddig abban az esetben találkoztam ilyennel, ha 1. nem a legfrissebb verzió van fent, vagy 2. gyenge wifikapcsolat.

(#2534) Amur válasza Szuha1 (#2532) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ha jól veszem ki, frissen telepítettétek, ilyenkor update-el, vagy ha ez nincs engedélyezve a play áruházban akkor elakadhat. Legjobb ha ilyenkor kilövöd, bemész a play-be és frissíted manuálisan.
Utána a friss verzióval el fog indulni.
Ha nincs wi-fi(vagy genge a jel) akkor piros villogó wi-fi jel ugrik fel a képernyő közepén betöltéskor.
Állandó internet kapcsolat kell hozzá, de gondolom alap hogy első bekapcsoláskor felengedtétek a tabletet a wifi-re.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2535) samphone


samphone
tag

Ha ugye a ládáinknak a helye betelt, akkor a meccsekért nem kapunk már ládát, mivel már nem tud hova férni.
Tegyük fel, hogy van a sorrend, hogy mikor melyik ládát kapom. Pl. ha 2 meccs múlva kapnék lega chestet például, akkorazt jelenti, hogy ha üresek a helyeim, akkor 2 nyert meccs után megkapom. De mi a helyzet, a 2 meccset lejátszok, de teli van? Akkor igazából elestem a lega chesttől, tehát elpazaroltam a ládát, mert nem kaptam meg, mert nem volt hova?

(#2536) Amur válasza samphone (#2535) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nem esel el semmitől! Ha tele a chest slot akkor nem megy tovább az un. chest cycle.
Csak akkor "lép" tovább a kövi chestre ha van szabad helyed.

Ezt a téma összefoglaló legalján is elolvashatod. Mivel sokan kérdeztétek folyamatosan, beleírtam.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2537) mályva


mályva
aktív tag

Sziasztok.

Iphone-ról költöztem Galaxy s8+-ra, esetleg valaki tud megoldást arra, hogy a Clash Royale nevü játék mentését hogyan tudnám betölteni? (Hozzáteszem, hogy már eladtam az iphone-t, facebook kapcsolódással nem müküdik) :R

Megbízhatóságom: 208 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

(#2538) Janaboy válasza mályva (#2537) üzenetére


Janaboy
veterán

Szerintem fog kellene egy ios eszköz hozzá.
Addig amig linekeled az eszközöket.

Janaboy

(#2539) mályva


mályva
aktív tag

Sajnos azt már eladtam előtte. Macbookról semmiképpen sem megoldható?

Megbízhatóságom: 208 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

(#2540) Janaboy válasza mályva (#2539) üzenetére


Janaboy
veterán

Nem hinnem, gamecenter meg jatek kell hozza.
De lehet van masik mod is.

Janaboy

(#2541) Hunmugli válasza mályva (#2539) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Support fog segíteni ;]

Hacsak nem tudsz belépni pár perc erejéig egy másik iPhoneról a linkelés idejére. Ehhez a gamecenter adataid kellenek (a linkeléshez még az új telefon is természetesen), ezek gondolom megvannak a fejedben (ill. zsebedben.)

A karakter linkelést a CR beállításaiban éred el. Ha tudsz angolul, akkor sima ügy, különben egy online szótár/pár YT videó megteszi. (Persze nem árt ha gyorsan tudsz pötyögni, 20-25 karakter és csak pár perc van rá.)

--> ha macbookra sincs ios emulátor, akkor nem megoldható onnan. (Android emu -> support nem ér :D)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2542) mályva válasza Hunmugli (#2541) üzenetére


mályva
aktív tag

Most akkor tulajdonképpen mit kellene leszednem ? :D

Megbízhatóságom: 208 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

(#2543) mályva


mályva
aktív tag

ezt találtam:

https://www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/how-run-iphone-ipad-apps-games-on-mac-3512222/

Megbízhatóságom: 208 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

(#2544) Hunmugli válasza mályva (#2542) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Nos nem olvastam el a linket, amit küldtél, mert az a te dolgod :P installáld a CRt, majd jelentkezz be a gameCenter adataiddal és hívd elő a CR profilodat. (Term. nem vállalok felelősséget, ha ellopják a jelszavad / ilyesmi. - Mondjuk mert a honlapon fertőzött szoftverek vannak, stb.)

Ez előfeltétele az account linkelésének (az hogy IOS alól /a GC adataiddal/ be vagy lépve CRbe), amiről már írtam egy keveset. Ha sikerült belépni, írom a többit is.

Ha valaki tud más megoldást, ne tartsa magában :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2545) mályva válasza Hunmugli (#2544) üzenetére


mályva
aktív tag

Köszönöm. De úgy néz ki, hogy egyik emulátor sem működik macbookon, így nem jutok el addig. Azért köszi a segítséget.

Megbízhatóságom: 208 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

(#2546) Hunmugli válasza mályva (#2545) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nincs mit. Próbáld meg a supportot, ahhoz elég a droid. Sokáig fog tartani, de nagy eséllyel megoldják.

Meg is lepődtem volna, ha az alma engedi emulálni az optimalizált OS-ét ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2547) HoBa


HoBa
csendes újonc

Sziasztok!

Helyzetjelentés:
Ma két hónapja, hogy játszom! :))
Ééés: Aréna 7-be léptem, ma! :DD

CC folyamatosan 10/10, nem kaptam még semmi jót belőle. :(((
Pedig továbbra is a legtöbbet teszem bele! :B

Ja, és Aréna 6-ban kaptam meg csak a sarmy-t... :)

Továbbra sem vagyok hajlandó költeni a játékra, abból gazdálkodom, ami van. Igaz, folyamatos a gem és gold hiányom... :(( És tuti ezért nincs legám sem. :(((

Ami késik, ...az is ide ér előbb-utóbb! :D

Üdv.:

HoBa

(#2548) Vattavári


Vattavári
csendes tag

Sziasztok! Jó kedvő, aktív, összetartó klánba keresünk embereket. Az első 10 jelentkezőt elderrel jutalmazzuk. Keressétek a "Magyar Dr Sör K" klánt.

(#2549) Hunmugli válasza HoBa (#2547) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A gemhiány nem tudom hogy sikerült. Aranyhiány az természetes.

Lega majd jön, előbbiekhez semmi köze.

A játék igyekszik kb mindenből (a szar lapokból is) kb ugyanannyit adni. Gondolj bele, milyen rossz lenne, ha csak a CC adna "jó" lapokat :)

Grat a CC elsőséghez és az A7hez is. Sajna az ilyesmiért nem jár lega :N

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2550) Tyler Durden

Royal ghostot érdemes megvenni? Most van boltban és gondolkozom, hogy lvl2-esen mennyire lenne használható..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.