Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
tutitibi #14948 üzenetére
hát azért ezt pontosítanám: van álhálózat, szerintem arra gondoltál, hogy az alhálózati mask megadása nem olyan macera, mint az IPv4-nél. Ugye itt prefix-et+subnet length-et adunk meg
(Tudom, hogy te is tudod mindezt, csak ha valaki idetéved és beleolvas, akkor ne vonjon le téves következtetéseket).
Ha akarod (és néha azért akarhatod) akkor itt is lehet címfordítás, sőt van NAT64 is ami a két protocol között végez címfordítást (IPv4 to IPv6). A lényeg viszont az, hogy amíg az IPv4-nél kényszerűen együtt élünk a NAT-tal (PAT-tal) addig az IPv6 esetén nem feltétlenül van rá szükségünk.Hasonlóan nem kell hagyományos DHCP szerver sem az IPv6 működéséhez. A címek kiadása lehet sokkal egyszerűbb IPv6 esetén, mint IPv4 esetén.
Én úgy tudom, hogy a Föld felszínét borító valamennyi atomra jutna külön IPv6 cím, de bevallom nem számoltam utána
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest