- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
tutitibi #14948 üzenetére
hát azért ezt pontosítanám: van álhálózat, szerintem arra gondoltál, hogy az alhálózati mask megadása nem olyan macera, mint az IPv4-nél. Ugye itt prefix-et+subnet length-et adunk meg
(Tudom, hogy te is tudod mindezt, csak ha valaki idetéved és beleolvas, akkor ne vonjon le téves következtetéseket).
Ha akarod (és néha azért akarhatod) akkor itt is lehet címfordítás, sőt van NAT64 is ami a két protocol között végez címfordítást (IPv4 to IPv6). A lényeg viszont az, hogy amíg az IPv4-nél kényszerűen együtt élünk a NAT-tal (PAT-tal) addig az IPv6 esetén nem feltétlenül van rá szükségünk.Hasonlóan nem kell hagyományos DHCP szerver sem az IPv6 működéséhez. A címek kiadása lehet sokkal egyszerűbb IPv6 esetén, mint IPv4 esetén.
Én úgy tudom, hogy a Föld felszínét borító valamennyi atomra jutna külön IPv6 cím, de bevallom nem számoltam utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest