- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv mindenkinek!
Nem is tudtam, hogy ilyen topik is van (tenyleg van minden a Ph!-n!
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.
Par szoban, ha erdekel valakit: majd 3 eve Angliaban elek, most szeptemberben kezdtem el egyik nagy helyi college-ben a CCNA R&S 1. moduljat, aminek hetfon volt a zarotesztje, sikerrel teljesitettem, bar nehez volt ra felkeszulnom, ennek leirasa kisse hosszabb terjedelmu lenne, igy itt es most nem reszleteznem, de ha valakit erdekel, eppen leirhatom.
Jan. 16-an kezdodik a kettes modul oktatasa, szeretnem vegigvinni mind a negyet, es meg megszerezni egy-ket kiegeszito (pl. Security), valamint Microsoft-os certificate-et, remelem, sikerrel jarok.Nem dolgoztam meg IT teruleten, most viszont mar elegem lett a csicska/kulimunkakbol, olyan teruleten szeretnek melozni, ami erdekel, es az IT az egyik fo ilyen 'csapasirany'. Eletemben nem foglalkoztam meg halozatokkal, foleg nem ilyen melysegben, igy elegge massziv volt ez az elso modul, de sokat tanultam, remelem, hasonloan sikeres lesz a tobbi modul is, es foleg a szektorban valo elhelyezkedes, a tanultak alkalmazasa, es a tovabbi fejlodes!
Kesobb, ha lesz egy kis idom, visszaolvasok par oldalt a topikban, hogy mikrol van szo.
Koszontem, aki elolvasta!
udv
Yeff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Total Commander
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest