Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

Személyes véleményekre lennék kíváncsi, nem vitaalapnak szánom, jöhet priviben is

A lényeg, hogy lassan 1 éve csinálom estin az infot, mikor jelentkeztünk, arról volt szó, hogy 80%-ban hálózatok és windows server, mellé egy csipetnyi webszerkesztés és programozás. Nem így lett.

Jelenlegi felosztás nagyjából
    - hálózatok 20-30%
    - C# 20%
    - html 20%
    - adatbázis 20%
    - php, javascript 10%

Én megértem, hogy muszáj munkaórát csinálni az adatbázis és programozás tanároknak, de nem lehet mindent egyszerre, mert a vége az lesz, hogy mindenből tudunk valamit, de egyikből sem eleget.
    Jelenleg úgy érzem, hogy magánúton többre jutottam volna, ha csak hálózatozok a Wendell könyvből.

Ezt már egyszer eljátszottam a molekuláris biológiával, ott is beleraktak minden sz_rt a képzésbe. "értettem" egyetem végére a földtantól kezdve a meteorológián, biokémián, szövettanon, állattanon, növénytanon, atomfizikán át genetikán keresztül a bioinformatikához is, csak éppen önmagában egyik sem hordozott piacképes tudást, hogy versenyre keljek az álláspiacon a célzottan képzett vegyészekkel, gyógyszerészekkel.

A kérdésem az lenne, hogy a fenti témákból mi az, ami a hálózatos munkakörökben esetleg kiegészítő területként előkerül vagy amiről egyénileg azt gondoljátok, hogy a következő 5 évben lehet belőle profitálni a Cisco-val karöltve és jó kiegészítő kompetencia lehet az álláspiacon?
    Mert 1-et vagyok hajlandó megtartani mellé, a többire nem fogok ezentúl bejárni, tanulok helyette inkább Ciscot

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés