- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
ki van itt képben üzemszerűen Cisco vagy Yealink VOIP-al?
lenne 1-2 kérdésem priviben -
Zola007
veterán
válasz
vadger #14891 üzenetére
igen, erre gondoltam.
Jó ha értesz mindenhez. Mindenhez is.
Rájöttem, hogy nem vagyok képes leélni az életem egy vegylaborban, íróasztalnál vagy egy szerverteremben, de legfőképpen nem szeretnék egyetlen munkáltatótól függeni.Közületek ki mozog ilyen üzemeltetési területen?
-
Zola007
veterán
Üdv mindenkinek újra!
Ahogy a mid senior terminator mondja: I'm back.
Elkezdtem a CCNA-t 2éve, aztán tudományos munka miatt abbahagytam, aztán megsz*pattak vele, így otthagytam őket és a közszférát egy életre. Nettó 400-ért se megyek vissza közszolgába / egyetemi alkalmazásba.
Bár nem érzem fenyegető veszélynek hogy izzana telefonvonal az ajánlatoktól, mert ott csak az keres jól, akinek sok "barátja" vagy hosszú nyelve van.Így másik munka + vissza a rendszergazda/háló dologhoz áprilistól.
CCNA az ok, bogy alap, de mellé milyen tudás/minősítés ajánlott, ha főleg kisvállallozásoknak szeretnék majd dolgozni (30 gép alatti hálók), akik nem tudnak egy főállású rendszergarázdát megfizetni?
Felmerült az Aruba és Juniper, ezen a vonalon mi az amibe érdemes energiát fektetni? -
Zola007
veterán
járt már nyitott, gurulós rack valakinek a kezében?
esetleg bontódik 16-22U körüli szekrény valakinek a munkahelyén, amitől megválnának? -
Zola007
veterán
Személyes véleményekre lennék kíváncsi, nem vitaalapnak szánom, jöhet priviben is
A lényeg, hogy lassan 1 éve csinálom estin az infot, mikor jelentkeztünk, arról volt szó, hogy 80%-ban hálózatok és windows server, mellé egy csipetnyi webszerkesztés és programozás. Nem így lett.
Jelenlegi felosztás nagyjából
- hálózatok 20-30%
- C# 20%
- html 20%
- adatbázis 20%
- php, javascript 10%Én megértem, hogy muszáj munkaórát csinálni az adatbázis és programozás tanároknak, de nem lehet mindent egyszerre, mert a vége az lesz, hogy mindenből tudunk valamit, de egyikből sem eleget.
Jelenleg úgy érzem, hogy magánúton többre jutottam volna, ha csak hálózatozok a Wendell könyvből.Ezt már egyszer eljátszottam a molekuláris biológiával, ott is beleraktak minden sz_rt a képzésbe. "értettem" egyetem végére a földtantól kezdve a meteorológián, biokémián, szövettanon, állattanon, növénytanon, atomfizikán át genetikán keresztül a bioinformatikához is, csak éppen önmagában egyik sem hordozott piacképes tudást, hogy versenyre keljek az álláspiacon a célzottan képzett vegyészekkel, gyógyszerészekkel.
A kérdésem az lenne, hogy a fenti témákból mi az, ami a hálózatos munkakörökben esetleg kiegészítő területként előkerül vagy amiről egyénileg azt gondoljátok, hogy a következő 5 évben lehet belőle profitálni a Cisco-val karöltve és jó kiegészítő kompetencia lehet az álláspiacon?
Mert 1-et vagyok hajlandó megtartani mellé, a többire nem fogok ezentúl bejárni, tanulok helyette inkább Ciscot -
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #13171 üzenetére
Ez elég komolytalan hozzáállás a Cisco részéről.
Miért nem vezetik be CCNP szinten és afölött a szóbelit vagy a real-time vizsgafeladatot fizikai eszközön?
Egycsapásra kitisztulna ez az egész rendszer.
Inkább csináljanak negyedannyi vizsgaidőpontot, de legyen megszűrve rendesen a banda. -
Zola007
veterán
talátam ftdi-s adaptert helyben
kíváncsi vagyok tényleg csak bedugom-megy-örül vonalon működik-e majd 4300 Ft-ért -
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #13142 üzenetére
ilyen adapter [link]
Biztos, hogy nem FTDI chipes, mert akkor nem kellene driver, win7-be implementálva van.
próbáltam 4 féle uc232-es driverrel, egyikkel sem megyuc232A_win7_3264bit
CH340
CH341SER
Profilic_Pl2303azért tennék vele egy próbát, ha elküldöd, email címem a profilomban
Vennék én is egy FTDIchipest, de itt "vidéken" 1 hetes átfutással rendelnek.
Ha most megrendelem, az leghamarabb jövő hét, időm meg ezen a héten lenne laborozni.Nézek valami webshopot, de az is 2-3 nap.
Már bánom, hogy nem vettem meg korábban ebayről ezt az FTDI-s rj45-usb kábelt 3 Mátyásért ►[link] -
Zola007
veterán
válasz
Cyber_Bird #13136 üzenetére
PC arp-re gondoltam
laptomon nem akar menni az USB - Serial adapter
kábelhez kaptam, szerintem eredeti médincsájna.
Van valakinek hozzá valami univerzál drivere (win7 /win10 32&64)? -
Zola007
veterán
köszönöm mindenkinek
Feco: ciscos anyagban azt írták arp cache 2 perc, ha eközben zajlik kommunikáció, akkor 10 percre nyújtja
crok: működik a WS dolog -
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #13130 üzenetére
éppen ez az, hogy a hubos megoldásnál még érteném hogy kimegy, mert az továbbít mindent minden irányba
valószínűleg az AP lesz a gond, de wireless még olyan szinten nem vágom, azonban időközben összegyűlt pár újabb kérdés, beteszem azokat is:► Ha mindig ARP kéréssel kell lekérni a default gateway MAC címét, akkor miért az IP címét adjuk meg TCP/IP beállításoknál, miért nem alapból a MAC-et?
► Van különbség a "show ip arp" és a "show arp" parancsok között?
► Cisco-s anyagban ha az IP headert nézzük, akkor mindenhol "header checksum:…..correct" szerepel, de ha a saját gépemen követem a csomagokat WS-ban, akkor mindegyik csomagnál a "Header checksum: 0x08fc [validation disabled]" található
-
Zola007
veterán
PT 7.0
10.10.10.2 pingeti 10.10.10.3-at
► Miért megy ki az ICMP csomag a router felé is?
►Ha 172.16.31.2-ről pingetem 172.16.31.3-at, akkor nem megy ki a routerig.
Switch és egyéb beállítások ugyanazok -
Zola007
veterán
mire használják és mi a különbség hardver és szoftver körökben a "deprecated" és az "obsolete" között?
tudom mi a natív jelentése, viszont 2 szemléletből is belefutottam, utánajártam, de még nagyobb a kavar [link]
hálózatos és szoftverfejlesztő körökben hogy használják leggyakrabban? -
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #12151 üzenetére
Ugyanílyen helyzetben van szerintem most a programozóképzés.
TV-ből, rádióból, internetről, prohardverről (csak itt jelent meg vagy 5 bújtatott reklám cikk formájában), de még a csapból is az folyt hónapokig, hogy 20.000 informatikus hiányzik. 300-500-at lehet keresni és "csak programozni kell"A sok magánintézmény (meg nevezném őket, de mindenki tudja melyik budapesti és miskolci cégekről van szó) elhintette ezt a gyorstalpaló módszert, aztán most jó páran vakarják a fejüket, hogy talán még sem olyan egyszerű az, hogy 1 év alatt átképzem magam vízvezeték szerelőből Java/C++/Python-szakértőnek.....
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
józsi9995 #12122 üzenetére
én pl. szinte soha nem futok, de állóképességben szerintem verem a topikot
futás 90kg fölött szintén felejtős, mert a térdszalagokra és a patellafemorális ízületre a testtömeg 5-7x-sének megfelelő dinamikus terhelés esik a földre érkezéskor.
Egy tempósabb, rossz technikájú amatőr futás akkor terhelést ró az ízületekre mint egy 150 kilós guggolás.
kerékpár, elliptikus trainer, de futni csak akkor fusson valaki, ha szakember látta és azt mondta rá, hogy megfelelő a futótechnikája és a cipője hozzá.
-
Zola007
veterán
válasz
zsolti.22 #12116 üzenetére
170-175 centi fölött a lépcsőzőgép felejtős, mert rövid a lépéstáv és vagy a mozgásmintázat lesz rossz vagy szétmegy a térded idővel.
Aki sok ülőmunkát végez, annak komplex gyakorlatok kellenek (súlyemelő, kettlebell vagy crossfit jellegű edzések erőszintre szabva) , nem tipikus kondis edzés
Mert ülő életmódnál sokkal fontosabb az afterburning hatás mint az edzés alatt elhasznált energia vagy erőkifejtés. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #12019 üzenetére
Mi is mondtuk, hogy jobban örülnénk ha a fejezetvizsgákat is angolul csinálnánk, mert olyan félrefordítások vannak a kérdésekben, hogy néha szinte sírva fakadok.
Az anyag is rengeteg rosszul megfogalmazott mondatot tartalmaz, amit ha valaki 1:1-ben megtanul, akkor gondok lehetnek.
pl: "Az IPv4-gyel ellentétben IPv6-ban a csupa nullás címet is kiadhatjuk állomásnak, mert nincsenek szórási címek. A csupa nulla cím viszont fenntartott, ez az alhálózat forgalomirányító anycast címe, ezt csak forgalomirányítóknak lehet kiosztani."Másrészt nekünk is rossz, mert 2x annyi fogalmat kell megtanulni, pedig a szakmában nem hiszem hogy bárki megróna, ha nem tudok valamit magyarul, csak angolul.
-
Zola007
veterán
►“Bár a forgalomirányítók alapértelmezés szerint nem továbbítják az irányított szórást, beállíthatjuk őket úgy, hogy mégis megtegyék azt.”
Ez miért jó nekünk?►pl. egy 172.16.1.0 /24 hálózatban teljesen ugyanazt jelenti a 172.16.1.255 irányított és a 255.255.255.255 korlátozott szórás minden szempontból?
►"A meghatározatlan (unspecifief) IPv6 cím ::/128. Nem rendelhető hozzá interfészhez és IPv6 csomagnak csak forráscíme lehet. "
Ez nem jelent biztonsági kockázatot? Felhasználható pl. DDoS támadásoknál?►Mi a funkcionális különbség a link-local és a unique-local IPv6 címek között?
-
Zola007
veterán
Inkább előbb paranoia, mint utána sajnálkozás
Nem tudtam milyen szinten elfogadott.
Egyébként attól, hogy nem szivárogtat közvetlenül, még lehet hiba a kódban.Az sem kell garanciát jelentsen,hogy valaki egy fórumon ajánl egy szoftvert
Ezt ne vedd magadra, mindenkivel így vagyok.
Jelenleg is használok egy ilyen mesterjelszavas dolgot, de abban csak emlékeztető üzeneteket tárolok, nem konkrét jelszavakat. De pont az ilyen felkiáltójel, 2 szám nem lehet egymás mellett, stb. idióta egyedi formai igények miatt nehézkes a használata, mert könnyű összekeverni, hogy most akkor egy adott oldalon milyen "algoritmusú" jelszót is használtál.
Utánanézek, addig is köszönöm
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Nincs valami jól bevált, univerzális elv jelszavakra?
kisbetű, nagybetű, szám, speciális karakter, 8 (10) karakter minimum ► oké ez alapMégis agyverzest kapok, hogy minden oldal igényeket támaszt
egyik lehet spec karakter (!, %, stb), másikon nem
egyiken kezdődhet kisbetűvel, másikon nem.
egyiken követheti egymást 2 szám, másikon nem
egyiken elég 8, másikon 10-12 kell
egyiken lehet ékezet, másikon nem (ez borított ki legutóbb, mert pont a magyar ékezet, ami elég jól növeli egy jelszó biztonságát)Ti az eszközök miatt sokféle jelszóval dolgoztok
Hogy érdemes ezeket megalkotni, hogy biztonságos is legyen egy jelszó, de még se kelljen 30-40 darabot észben tartani?Jelenleg van ~15 jelszavam, de néha erősen gondolkodni kell hova melyik való.
Vagy csak én vagyok ilyen gyenge memóriával megáldva? -
Zola007
veterán
válasz
Cyber_Bird #11985 üzenetére
semmi, rájöttem
-
Zola007
veterán
az IEEE 802.3ab (gigabit over twisted pair) és 3ae, 3an szabványokatt miért az IEEE 802.3a (10 Mb/s over thin coaxial cable) szabvány után nevezték el, miért nem kaptak külön betűazonosítót?
Vagy esetleg 802.3i (10 over triwsted pair) vagy 802.3u (100 over twisted pair) után 802.3ib/ie/in-nek, vagy 802.3ub/ue/un-nek? azokhoz közelebb áll, nem? -
Zola007
veterán
Oké, köszönöm a részletes választ.
Ilyen mélyen még nem látom át a dolgot, így felmerülnek kérdések időnként, ami nektek triviális.(#11979) olloczky : Sok nagy cég nem tudja megakadályozni, hogy koppintsák a dolgaikat, szabadalom ide vagy oda, akkor szerintem ezt sem lehet olyan könnyű megregulázni
-
Zola007
veterán
válasz
zsolti.22 #11974 üzenetére
Arta gondolok, ha pl. valaki berendel 100db kínai 2 dolláros usb-s hálókártyát, nem lehet, hogy nem figyel a kiskínai vagy csak simán lusta és pár darabnak ugyanaz a MAC jut?
Láttam már olyan kínai adaptert, aminek volt ugyan sorozatszáma, csak egy dobozon belül mind a 20-nak ugyanaz -
Zola007
veterán
a MAC cím elvileg "egyedi"
ez a sok kínai gyártó, amelyik önti magából a mindenféle IoT eszközöket, szintén regisztrál OUI azonosítóért az IEEE-nél vagy tesznek magasról az egészre?
Gondolom ez utóbbi és random írnak MAC címeket az eszközeikbe
Ha ez így van, nem lesz ebből nagyon nagy probléma és sok ütközés a későbbiekben?Ha egy gyártónak kezd elfogyni egy OUI-ban lévő kerete, mert mondjuk több mint 16 millió róutert vagy stb gyártott, akkor kér egy újat?
Bármennyit igénylehet egy gyártó? -
Zola007
veterán
válasz
#25583896 #11955 üzenetére
Azért kérdezem, mert rágugliztam ábrára és más helyen pedig fordítva írják
:
[link]
[link]Ez lenne a logikus, amit írsz, mert Wiresharkban is úgy írja, hogy a frame headerben elöl van a cél, utána a forrás, az packet headerben meg elöl a forrás, utána a cél. ► [link]
Mondjuk, hogy itt meg felmerül a kérdés, hogy miért pont így van? -
Zola007
veterán
jól gondolom, hogy ez az ábra hibás és a forrás-cél IP mezője fel van cserélve?
-
Zola007
veterán
Azt írják, hogy a TCP header 20 byte leíró mezőt tartalmaz, az UDP header 8 byte.
ami igaz is, ha összeadom a mezőnkénti biteket.
TCP fejlécben a Header length mező pedig 4 bit hosszú.
De 4 bit max értéke 15 lehet, az hogy tudja megadni egy max. 20 bájt hosszú fejléc hosszát? -
Zola007
veterán
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért nem sorban vannak egyik esetben sem párosával a vezetékszínek a T568 szabványokban?
Úgy értem, hogy miért bonyolították meg, mi volt anno a fizikai akadálya, hogy úgy legyen hogy
csíkos zöld - teli zöld,
csíkos narancs - teli naracs
stb? -
Zola007
veterán
válasz
Cyber_Bird #11851 üzenetére
Mot egyébként mi ez a nagy Juniper láz?
IT servicesnél fentebb lévő ismerősöm szerint most ez a jövő, mert sokkal olcsóbb mint a Cisco. Gyanítom ennek azért van valahol hátulütője is, mert ipari környezetben olcsó húsnak általában elég híg a leve. -
Zola007
veterán
válasz
Cyber_Bird #11841 üzenetére
Megoldható?
-
Zola007
veterán
WireSharkban néztem ping-et saját hálón
Lehet szűrőnek icmp és icmpv6 szűrést is megadni, de mindkettő ugyanazt hozza.hogyan tudok IPv6 címet pingetni?
Google DNS-el próbáltam, de nem látja 2001:4860:4860::8888
ping6-al sem -
Zola007
veterán
Kilencszeri PT összeomlást követően sikerült is végigmennem a 3.3.3.3 netacad-os feladaton.
remélem vizsgán nem produkál majd ilyet -
-
Zola007
veterán
Ezeket a CCNA anyagban felsorolt és kellően bő lére eresztett szabványügyi szervezetek téma a vizsgán mennyire szokott előfordulni?
mert már káprázik a szemem a sok IAB IANA ICANN IEEE IETF IRTF ISO ISOC ITU-T EIA TIA CICA MICA láttán -
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #11789 üzenetére
Köszönöm
akkor megpróbálom amatőr nyelvre fordítani:
Magyarul egy olyan routing protokoll, amit a Cisco fejlesztett ki a RIP helyett, hogy jobban legyen real-time kezelve a hálózat.
De még szabványügyi szervezet nem hitelesítette, ezért egyelőre Cisco gyártói "belsős" protokoll.
Figyelembe veszi a port és útvonalak állapotát, azaz távolságot, sávszélességet, késleltetést, terhelést, prioritásokat a router mindegy egyes portjára, amivel egy hálózatba "belelóg"
A RIP csak 30 másodpercenként küldött újra minden állapotot, ez meg azonnal, minden változás esetén frissíti és körbeküldi az aktuális állapotot, ezért bármilyen le-felcsatlakozást gyorsan lereagál.Ez kb. helytálló?
-
Zola007
veterán
Valaki össze tudná nekem röviden (mondjuk 3-5 sorban) foglalni az EIGRP lényegét?
Mindenhol in medias res beszélnek róla -
Zola007
veterán
Miért pont 63 karakter hosszú lehet egy állomásnév a Winben vagy úgy általánosságban, pl Cisco eszközön is?
Hol lehet megnézni/kilistázni az egyes interfészekhez tartozó „description” bejegyzéseket? -
Zola007
veterán
válasz
TommyNagz #11753 üzenetére
Irigyellek.
No offense, tényleg örülök, hogy ilyen munkáltatót sikerült találnod. Remélem összejön a vizsgád, hogy ottmaradj
Jó látni, hogy azért vannak még normális munkaadók, akik támogatják a képzést, nem azt várják el, hogy egyetem után pályakezdőként több év tapasztalatom és több minősítésem legyen, mint ahány ujjam a kezemen.
Remélem egyszer nekem is lesz ilyen szerencsém, ha sikerül munkát találni. -
Zola007
veterán
Ez milyen eszköz szimbóluma?
▼
-
Zola007
veterán
Cisco tartó füleket honnan lehet olcsón szerezni?
Vagy érdemesebb inkább csináltatnom párat? -
Zola007
veterán
Használja valaki a VisualRoute szoftvert?
-
Zola007
veterán
jövök kérdezni megint furákat
►Cisco 2811 routert ismeri valaki?
Azt írják, hogy felmegy rá a 15.x IOS, de kell hozzá 512 RAM és 128 flash►Ezekbe a routerekbe csak a Cisco-s CF kártyák jók vagy bármilyen?
Mert van itthon egy 128-as CF-I régebbről.
RAM-ot házilag hogy lehet updatelni?►GNS3-at használ valaki Windows 10-en?
►Miért nem a routerek/switchek közepére teszik a rögzítőfüleket? Ott nem könnyebben megtartanák az eszköz súlyát?
már ennyit
-
Zola007
veterán
Valakinek megvan a Wendell Odom féle 200-120 vagy 200-125 könyvcsomag?
tényleg monokróm van nyomtatva, nem színes ábrákkal mint az ebookban? -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
FecoGee #11579 üzenetére
Akkor úgy számolok, hogy legyen köztük mindenképpen hely
Switchek hátsó ventilátorosok, alul-felül tömör lemezesek, azok között is hagyjak 1 helyet?Én is az interface felőli oldalt tenném egy síkba
A kérdés inkább arra irányult volna, hogy az interface-ek síkja előtt még mennyi helyet érdemes hagyni, hogy kényelmes ívben tudjanak hajlani a kábelek?
Meg tudnád esetleg mérni, hogy mennyire állnak ki maximum egy teljesen feltöltött racknél? -
Zola007
veterán
Nem talàltam meg a 2610 és 2811 telepìtési útmutatójàban.
Ha szeretnék egy zàrt szekrényt az eszközöknek (2611, 2811, 3640 és 2950-es switchek), akkor a routedek között érdemes 1U helyet kihagyni a szellözés miatt?A kàbelezett oldalon mennyire süllyesszem be öket, hogy legyen elég hely majd a kàbeleknek és rà tudjam zàrni az ajtót hasznàlaton kivül?
-
Zola007
veterán
Az alsó ventilátoros routerek (26xx, 28xx) ventillátora szívja vagy fújja a levegőt?
-
Zola007
veterán
Én is erre gondoltam.
A fotókon lehet szépen mutat, de hogy hosszú távon akár a fedlapján is 20 kilót megtartson, azt nem tartom reálisnak.Egyelőre úgy gondolom, hogy ha nem találok rack-szekrényt, akkor profilvasból hegesztetek egy keretet, oldalára teszek valami normális bútorlapot, az elejére felcsavarozok 1-1 rack-sínt, az aljára pedig 4 fékezhető, gumírozott bútorgörgőt.
-
-
-
Zola007
veterán
Egyik kedves fórumtársunk jóvoltából hozzájutottam pár régebbi Cisco eszközhöz, ami nagy segítséget fog nyújtani a tanulásban és ez úton is köszönöm neki.
Azonban felmerült a tárolással kapcsolatban a szokásos probléma, így kérdezném:❶ Épített-e közületek valaki házilag rack polcot/állványt?
❷ Hogyan tudnám viszonylag olcsón, de jó minőségben megúszni a dolgot?
❸ Készen vehető állványra ötlet? Aprókon néztem, de ormótlan méretű (160-180cm magas) méretűeket találtam vagy teljes burkolatút, ami legalább 100kg. Azonban nekem jobb lenne valamilyen nyitott, esetleg polcos, könnyű kivitel. Ilyesmi:
Úgy max 20-30e Ft-ot szánnék rá, mert a végén "többe kerül a leves, mint a hús"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest