Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Na először ki akartam hagyni a képből, mert végülis nagyon nem értettem kis utánajárás után, de most, hogy jó pár órát rászántam, lehet kezdem érteni, legalábbis remélem
.
Azt még nem értem, hogy VSS és VCP közt mi a különbség, mert mindegyiket úgy értelmezem, hogy virtuális switch-et csinál két külön switch-ből.Szóval ahogy van az alábbi ábra, az A-B és C-D switch-ekből tudok VSS/VCP-vel egy-egy virtuális switch-et csinálni, ahonnan a GLBP-vel összekötött routerek-hez menne a forgalom?
Ha igen, akkor ezek után a routerek-en a routingolást (EIGRP-t szeretnék) ugyanúgy egyesével be kell állítani mindenhol? Tehát úgymond minden egyéb beállítás, ami már nem az alhálót érinti, azt ugyanúgy kell kivitelezni, mintha külön eszközök lennének, nem kell foglalkozni azzal, hogy onnan nézve egy eszköznek tekintik egymást?
Nagyon köszi előre is!

Azt hiszem elég nagy fába vágtam a fejszém ezzel a szakdogatémával, de ha ezt kivitelezem, tuti király leszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.

FecoGee
crok