- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #12101 üzenetére
Na először ki akartam hagyni a képből, mert végülis nagyon nem értettem kis utánajárás után, de most, hogy jó pár órát rászántam, lehet kezdem érteni, legalábbis remélem
.
Azt még nem értem, hogy VSS és VCP közt mi a különbség, mert mindegyiket úgy értelmezem, hogy virtuális switch-et csinál két külön switch-ből.Szóval ahogy van az alábbi ábra, az A-B és C-D switch-ekből tudok VSS/VCP-vel egy-egy virtuális switch-et csinálni, ahonnan a GLBP-vel összekötött routerek-hez menne a forgalom?
Ha igen, akkor ezek után a routerek-en a routingolást (EIGRP-t szeretnék) ugyanúgy egyesével be kell állítani mindenhol? Tehát úgymond minden egyéb beállítás, ami már nem az alhálót érinti, azt ugyanúgy kell kivitelezni, mintha külön eszközök lennének, nem kell foglalkozni azzal, hogy onnan nézve egy eszköznek tekintik egymást?Nagyon köszi előre is!
Azt hiszem elég nagy fába vágtam a fejszém ezzel a szakdogatémával, de ha ezt kivitelezem, tuti király leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest