Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurike
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Régebben olyan sztorit hallottam, hogy az UTP korszak hajnalán még nem volt olcsó mulatság a kábel, ezért a telefóniát is benne vezették, ez volt a 4-5-ös szál. A 7-8 tartaléknak van nevezve, jelentsen bármit is.

De a tévedés jogát fenntartom.
Juniper láz nincs, szerintem inkább ahogy ismerkedsz a Networking világgal, úgy hallod egyre többet a nevüket.

Ahogy FeRkE is mondta, inkább szolgáltatói oldalon használatosak. Ügyféloldalon ritkán fordul elő. Ennek lehet köze az árához is, mert pont, hogy inkább drágább eszköznek mondanám egy hasonló tudású Ciscohoz képest. Konfigolni se egyszerű...
Az "Olcsó húsnak híg a leve" egyáltalán nem igaz rá, igen komoly termékeik vannak, a belépő szintű eszközeik is profik. A JunOS rendszere mondjuk megszokást igényel, főleg Cisco után.
Kérdeznék viszont én is:
Valaki szokott 15-ös (15x.x) IOS-t emulálni? A GNS3 tudtommal csak a 12x-et tudja.
Vagy valami olyan környezet kellene, amivel tudnék gyakorolni az újabb IOS-ekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Akvarisztika
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

FecoGee
crok