Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poker18g
csendes újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt ezen a fórumon, viszont sok infót tudtam már meg a vizsgákról, és hogy mit hogyan tervezzek a jövőben. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- láttam sokan a BT-nél dolgoznak, ami kicsit meglepő volt, de örülök neki, mert én is ott vagyok, igaz nemrég csatlakoztam
CCNA vizsgát tervezek majd letenni, ezt 6 hónapon belül szeretném megcsinálni, CBTNuggets, illetve a Cisco könyv alapján nagyon alap hálózati tudásról indulva. Vélemény, volt, aki hasonló cipőben járt? fkuris.hu kapcsolódó videóját a CCNA-ről megnéztem, az is hasznos volt.
- Hogy lehet a lehető legrövidebb idő alatt egy viszonylag stabil tudást magadba szívni? 2nd line-ra vettek fel, és technikailag kicsit úgy érzem, hogy lehetnék jobb.
Remélem, nem hülye kérdések ezek, és élvezem olvasni a topikot, annak ellenére, hogy minden 4. szónál kutakodnom kell googleben egy keveset
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest