Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz ludsimon #3302 üzenetére

1. Szerintem elhajtanak vele, megmondják, hogy nincs rá mód, és kész! Ha lenne, az már köztudott lenne, mert sokan szeretnének ilyet! Talán még valami D-LINK modeme van a Telekomnak üzemben, elég nyomott példányszámban, DCM-301 ha minden igaz, de szerintem adni ilyet sem tudnak már, és nem is akarnak! Másik topikban írta valaki, hogy sokat küzdött a HGW-kkel, többet cseréltek nála, ekkor a szerelő hozott próbára CISCO EPC3208 modemet, de csak próbára, Ő is mosolyogva közölte, hogy nem adhatnak ki sehova modemet, csak nagyon indokolt esetben! Azt meg ki tudja, hogy mit fogadnak el annak...

2. Idegen modemet 1000%, hogy nem tudsz regisztrálni! Másik dolog, hogy kábelnetnél a firmware frissítés központilag automatikusan történik, tehát ha feltételezzük is, hogy találsz olyan Telekom-os működő régebbi CISCO HGW-t, amiben még benne van a bridge mód, ha azt rádugod a hálózatra, néhány percen belül le fogja frissíteni az fw-t, és el fog tűnni abból is a bridge menü!

Nem fogod tudni megúszni a kettős NAT-ot, akár van értelme, akár nincs! Viszont saját router nélkül én sem hagynám a hálózatomat, mert a szolgáltatós eszközbe az nem tud beleturkálni, aki nem akar a szolgáltatótól, ezzel együtt meg persze az egész LAN hálózatot is elérik bármikor!

Új hozzászólás Aktív témák