Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Logitech
üzenetére
Te tudsz valamit
Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?
Más:
T-home-nál nincs bridge mód, de mire kéne hogy legyen? Mire jó az? Ha nincs, attól még össze lehet hozni valahogy az új routerrel a mediaszerver dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Természetesen nincs wifi kárta a gépemben. Gondoltam az inSSIDer megmutatja milyen wifi-k működnek a környezetemben. Én a tv-t használnám ha képes lenne rátöltés nélkül továbbítani a Cisco wifi-je a gépemen lévő filmeket, de még a leggyengébb felbontásokkal is rátöltöget, a 3d filmek pedig teljesen kiakasztják. Így aztán kénytelen voltam a padláson bújkálni és húztam egy kábelt a cisco és a tv közé. Kábelen már szépen megy a filmlejátszás. Csakhogy két gép van rákötve a ciscora (Illetve van még rajta a egy switc is ami két másik gépnek ad netet, de ezek a gépek nem számítanak) és különböző filmeket töltögetünk le. Aztán mikor valaki azt a filmet akarja megnézni amelyik olyan gépen van ami ki van kapcsolva mert alszik a gazdája, akkor azonnal felmerül az igény hogy kellene egy router a cisco után aminek van usb portja, amire hdd-t lehet kötni. Ha ez a router képes médiaszerverként üzemelni akkor a számítógép kikapcsolása után is megy a torrent le-fel és minden filmet meg lehet nézni ami a hdd-n van. Apropo ha lesz media szerverként üzemelő routerem akkor se fog mutatni az inSSSIDer semmit? Csak akkor funkcionál ha van wifi kártya a gépemben?