- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Engem is elért a végzet, sajnos az új iptvs csoda dolog mellé (ami a hátam közepére sem hiányzik) kaptunk egy ilyen szart. Igen azért így írom mert nincs rá jobb szó. Egy gép van vezetékkel rákötve, ez tökéletesen működik, viszont ami vezeték nélkül lenne rákötve laptop annak a sebessége botrányosan alacsony, akár 10cm-re a router mellett is lehet a laptop a sebesség egyszerűen kritikán aluli, se netezni se skypeolni értelmesen nem lehet vele. Néha meg-meg oldódik és egy negyed-háromnegyed óráig jó lesz, de utána megint visszalassul és ilyen néhány byteos internetsebesség lesz..
Eddigi összeállítással (sima modem utána kötve egy smc router) semmi probléma nem volt, tökéletesen működött minden. Gondoltam rá, hogy valahogy kilövöm a wifijét és rákötöm az smc wifis routert, de nem tudom ezt hogyan lehetne kivitelezni, beállítani, mert nem vagyok egy hálózati szakértő sajnos. Van valami ötletetek esetleg?
Válaszotokat, segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest