- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
válasz
Gubek-Einste #2107 üzenetére
nortinak is: Jó kérdések, ez lett volna a következő téma, csak hajnalban már lemaradt - sőt, talán jobb lett volna egyből ezzel kezdeni, mert biztosan tudtok ajánlani workaroundot, csak rossz irányból közelítettem (az más kérdés, h lehet nem itt kellene, de akkor már elmondom).
Korábban a Cisco router előtt (Webstar vagy milyen kábelmodem mellett) használtam egy Linksys routert Tomato firmware-el, amiben volt wake-on-lan lehetőség. Ehhez be kellett lépnem a router felületére, kettőt kattintottam, a gépem bekapcsolt, majd 1-2 perc múlva távoli asztallal be tudtam rá lépni. Ezt szeretném most is elérni, de csak a Cisco routerrel, nem szeretném bekötni a Linksys-t is további áramfogyasztónak. Ezért nem megoldás számomra, h belépek távolról egy gépre, majd onnan böngészőből elérem a routert - hiszen nincs bekapcsolt gépem, éppen be szeretném kapcsolni. S legjobb tudomásom szerint (ami nem mindig pontos) a WOL magic packet csak hálózaton belül működik, tehát a Ciscoról lenne célszerű kiadni. Szóval ha meglenne a router távoli elérése, a köv. kérdésem a magic packet kiadásának módja lenne.
De ha van távoli gép indítására jobb ötletetek, akkor ne tartsátok vissza, örömmel veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest