Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VargaT

csendes tag

Sziasztok!

T-Home kábel net, Cisco EPC 3925, no meg IPTV.
    FTP kapcsolatoknál tapasztalok állandó megszakadást. Illetve egy netes játéknál állandó lefagyást (az meg HTTP-n töltene fájlokat háttérben).

Kizártam az én részemről mindent, próbáltam másik windows, másik gép, másik kábel, másik hálókártya, wifi. Mindenhogy ugyanolyan szar.

Wireshark programmal megvizsgáltam, és TCP Retransmission jelentkezik minden FTP megszakadáskor és játék lefagyáskor.

Bejelentettem a hibát, kijöttek, cseréltek elosztót (szűrőt), mert hogy túl erős a jel, de nem váltotta meg a világot, meg az epc3925-öt is egy másikra. Ezen régi szoftver van, 111020c, a régin valami idei TEST nevű volt. Először úgy tűnt megjavult a dolog, útjára is engedtem a szerelőt, mire visszaértem a kapuból megint megszakadt, és azóta is ugyanolyan sűrűn mint régen.

Öröm az ürömben hogy a régi szoftverest még át lehet hekkelni bridge módba, rádugtam a régi routerem, és minden megjavult! Csak az IPTV nem akar működni, szóval ez se nyerő hosszú távon.

Régi ADSL nettel jó volt az FTP. Más programban nem tapasztalok hibát.

Ha tudtok megoldást a TCP retransmission-re, vagy IPTV-re, akkor ne tartsátok magatokban!

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák