Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben frissítettem W10re (tiszta telepítés!) és mint a jól megszokott W7 alatt is a Comodo-t használom ide is felraktam. Jól is teszi a dolgát , találja a kártevőket amikor arra van szükség

De sajnos arra lettem figyelmes , hogy olykor - olykor a comodonak a lemez használata jelentősen megugrik de olykor - olykor a proci is nagyon felugrik miatta (de azt már sikerült csökkentenem :3 ).
Semmi nem fut , még egy böngésző se a laptop (dell inspiron 3537 i7) csak az asztalon van és egyszer csak felzúg a venti mint állat és ilyenkor gyorsan megnézem ,hogy ez mégis mi és sajnos a comodo.Valaki tapasztalt már ilyet ? Vagy hogyan lehetne megoldani ?

Előre is köszönök mindent !

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest