- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Roxkex #11433 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy fejlesztik, ha szükséges és nincs hanyagolva. Évekig régebbi verziót használtam és nem a legújabbat, mert jobban működött, kevesebb hibával. Attól még naprakész volt az adatbázis és a felismerése stb. Egy ideje divat lett, hogy állandóan ész nélkül frissítik a programokat, még ha igazán nincs is mögötte semmi hasznos, technikai fejlődés. Változtatják a külsőt, beletesznek valami kéretlen funkciót, aztán kiveszik és így tovább. Pl Firefox. engem idegesít, hogy már hetente frissít, de közben nemhogy jobb lenne, hanem bizonyos dolgokban visszafejlődik. Egyre jobban butítják le. Régebben x havonta frissítették mégis jó volt. De a Chrome-nál ez a megszokott, akkor nekik is követni kell ész nélkül....
A Comodo sosem a látszat lefizetett reklámozott teszteknek akart megfelelni.
De ezt mindenkinek a saját döntése.
Szerintem itt érdemes olvasgatni és saját érzésed szerint dönts. news: Comodo Creating Trust Online
Van olyan téma, hogy ki és miért törli le a CIS-t. Sokan, azt hiszik mivel nincs új verzió, akkor már nem is lehet hatékony. Van, akik szerint Win11-el nem kompatibilis, mert a weboldal nem írja. De a topikban Topic: win 11 azt írják, hogy az.
pl. új zsarolóvírusok téma.
Valaki ezt írta és emiatt törölte a CIS-t:
"Ransomware operators have come up with a new encryption method that makes locking files faster, and less likely to be noticed by antivirus (opens in new tab) and other cybersecurity solutions, researchers have found.
According to experts from SentinelLabs, a rising number of ransomware (opens in new tab) operators (including Black Basta, BlackCat, PLAY, and others) have started adopting a process called “intermittent encryption”, encrypting files partially, instead of completely."erre válaszolt egyik Comodo moderátor:
"Despite lack of updates and bug fixes, Comodo Containment still blocks all ransomware including the recent Magniber https://www.youtube.com/watch?v=Wl4roQH7UxI. Devs recently indicated that a bug fix update is coming "soon" but no indication as to when. A lot of people use CF rather than full CIS but use whichever solution you prefer. I'm just highlighting Comodo's containment/sanbox is still very effective."Van, aki szerint W11 alatt gondok vannak. Másoknál meg jó.
"Thank you for reporting.
CIS v12.2.2.8012 is not released to be compatible with Win 11, but still for some users it works fine without any issue. Anyways we have reported this consequence to the team and we will keep you posted."Én még nem vettem észre Win11 alatt problémát CIS és külön csak a CFirewall esetén sem. Aztán majd kiderül pár hónapon belül, hogy mi lesz.
Amíg frissítik az adatbázist, addig használni szeretném, mert jelenleg nem tudok számomra megfelelőbb IS-t. Itt is hangsúlyoznám, hogy ez az én saját véleményem. Másoknak pedig más. -
Dévacsen
senior tag
válasz
Roxkex #11425 üzenetére
Az AVG Free ben és az Avast Free ben is van frankó tűzfal, csak telepítéskor jelöld ki,ugyanakkor meg a sok fölös dolog elől meg vedd ki a pipát, nem hiszem hogy a CIS mellett bement valami, még így sem hogy elhanyagolták.A Zone Alarmot épp az előbb próbáltam ki, nem jött be le is vettem, a régi szimpatikusabb volt, beállítások tekintetében.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Roxkex #11422 üzenetére
Jelen állapotában el kell engedni ezt a programot, kb 2 éve nem frissítették,(semmilyen programnál, de egy biztonsági programnál meg végképp megengedhetetlen dolog hogy ilyen hosszú ideig nem frissítik)a win 11 el sem kompatibilis, pl: az avast vagy avg, havonta frissül.Olvasgattam sokáig a diskurzust a comodo fórumán, hogy él e még vagy nem, mentek a viták rendesen, a vége az lett hogy válasz helyett bezárták a topikokat ahol zúgolódtak a felhasználók.Valami vállalati, Xcitium nevű cuccot hoztak létre, azzal foglalkoznak,bár konkrétan nem írták le hogy halott a CIS, nem kell rá várni, ha lesz valami más majd megtudjuk időben, addig sem javasolt használni már a CIS-t.Avg , Avast free,Bitdefender free, személy szerint ezek közül szoktam használni valamelyiket, az első 2 programot ellátták egy jól konfigurálható tűzfal résszel is, amit telepítésnél kell kijelölni.
-
-
C. s.
addikt
válasz
Roxkex #11296 üzenetére
Szia!
Nálam is eljátszotta párszor, hogy átállította a widget megjelenési módját, elvett és hozzáadott ezt-azt. Megoldotta, amikor kikapcsoltam, majd rögtön visszakapcsoltam a widgetet.
Próbáltad az indítóikonnal elindítani a programot? Tudom, hogy fut, de hátha nem töltött be valamit, és ennek hatására betölti. Egy próbát megér.
-
buhera73
csendes tag
válasz
Roxkex #11296 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy csak az újratelepítés segít az ikon problémádon. Ehhez szükséges a takarítója, ami kétszer kér újraindítást. -
-
Beren
aktív tag
Ha nem tévedek túl nagyot, akkor valahogy úgy, kellene, hogy megnézed, hogy melyik porton akarnak kommunikálni és ha nem valamelyik dedikálton, akkor lehet engedélyezni. Ha a gépednek és a telefonnak fix IP címe van, akkor lehet csak a telefon IP-je felől érkező kéréseket engedélyezni. Ha nincs fix IP, akkor a MAC azonosítót lehet ugyanerre használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest