- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, itt mindenkinek simán ment a programfrissítés 6-7-ről 8-ra?
Van egy régebbi gépem (Win XP), amin néha kipróbálok ilyen dolgokat. 5 óta gond nélkül frissítettem programon belül (is) újabb verziókra, de most a 8-nál elakadt. A 7.x verzió jelezte, hogy van programfrissítés, engedtem neki...
Kérte az újraindítást, de már nem töltődött be és ezt ki is írta, hogy nem tudott elindulni. Diagnosztika javítás sikertelen. Töröltem és visszatettem egy régebbi verziót.
2. alkalommal már frissítés közben elszállt hibával. Tipikus Win hiba kiírás, akkor már az internetet is blokkolta és nem tudtam helyrehozni Revo teljes takarítással sem. Komplett rendszert kellett újraraknom (OFF)(szerencsére volt mentésem)(/OFF).
3. Itt már először eltávolítottam a telepített verziót (7.x) Revo-val. Net megmaradt, de hiába indítottam el 2 féle CIS 8 telepítőt (OFF)(hivatalos)(/OFF) már a telepítés közben kibontás után eltűnt a telepítő ablak és ennyi volt. A 7-est simán feltudtam tenni, de a 8 valami miatt elakad.Igaz, hogy a próbagépen XP van, de leírás szerint támogatja azt is. Mi lehet a 8-ban, ami a korábbi verziókban nem volt? Win 7 rendszereken még nem próbáltam, de már kételyeim vannak ezzel a verzióval és a rendes gépeimen nem merek frissíteni. Hiába van lementve minden rendszer, több gépen biztos nem fogok ennyit foglalkozni vele. Előző verzió sima törlés még belefér, de komplett rendszert nem rakok újra.
Programon belül másoknál hibátlanul működik a frissítés? Amennyiben így nem ajánlott, akkor minek frissít magától és miért nem törli le előtte a korábbi verziót?
Adtak már ki valami normális eltávolítót a 7-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest