Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalai
csendes tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia! Én is ezzel szívok két régi géppel is, ráadásul más OS alatt, csak a vas a hasonló. Amikor net sem ment a komplett CIS törlés után azt megnézted, hogy a hálózati meghajtónál a COMODO driver törlődött-e? Nálam legalábbis az volt, hogy ugyan minden elképzelhető törlést megtettem (mappák, fájlok és registry szintjén), de először elfelejtettem megnézni a hálózati kártya beállításait. Amint kitöröltem a divert onnan is, legalább a hálózati forgalmat visszakaptam... Sajnos nekem már a 7-es verzió sem telepszik, nézem a procexp-en, hogy símán kilövi magát az installáció során..nincs kedvem log-ot keresgélni,hogy milyen hibával száll el...
-
blattida
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Szia!
Az xp-s gépeden a cis eltávolítását és takarítását ezen leírás szerint csináld, igen nagy valószínűséggel működni fog a dolog.
A frissítéssel általában nincs baj, de előfordulhat, hogy lesz, főleg az előző konfig használata szokott bekavarni.
Hivatalos comodo eltávolító továbbra sincs.
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Én három asztali gépen, és egy laptopon a 7-es verziót egy az egyben engedtem, hogy frissüljön a 8-ra és nem volt semmi gondom vele. A 8.2 is frissítés keretében települt fel, szintén gond nélkül. Igaz win7 van mindegyik gépen.
Szóval nálam működött, de várd meg más mit mond, hogy mit tapasztaltak.
Elvileg ajánlott eltávolítani az előző verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest