- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalai
csendes tag
válasz
Krystal_s #9632 üzenetére
Szia! Én is ezzel szívok két régi géppel is, ráadásul más OS alatt, csak a vas a hasonló. Amikor net sem ment a komplett CIS törlés után azt megnézted, hogy a hálózati meghajtónál a COMODO driver törlődött-e? Nálam legalábbis az volt, hogy ugyan minden elképzelhető törlést megtettem (mappák, fájlok és registry szintjén), de először elfelejtettem megnézni a hálózati kártya beállításait. Amint kitöröltem a divert onnan is, legalább a hálózati forgalmat visszakaptam... Sajnos nekem már a 7-es verzió sem telepszik, nézem a procexp-en, hogy símán kilövi magát az installáció során..nincs kedvem log-ot keresgélni,hogy milyen hibával száll el...
-
blattida
nagyúr
válasz
Szia!
Az xp-s gépeden a cis eltávolítását és takarítását ezen leírás szerint csináld, igen nagy valószínűséggel működni fog a dolog.
A frissítéssel általában nincs baj, de előfordulhat, hogy lesz, főleg az előző konfig használata szokott bekavarni.
Hivatalos comodo eltávolító továbbra sincs.
-
gebro
aktív tag
válasz
Én három asztali gépen, és egy laptopon a 7-es verziót egy az egyben engedtem, hogy frissüljön a 8-ra és nem volt semmi gondom vele. A 8.2 is frissítés keretében települt fel, szintén gond nélkül. Igaz win7 van mindegyik gépen.
Szóval nálam működött, de várd meg más mit mond, hogy mit tapasztaltak.
Elvileg ajánlott eltávolítani az előző verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged