- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy nem szólt semmit, én furcsállom, mivel én most próbaképp visszaraktam a legfrissebb cis-t, letöltöttem ezt az ingyenes konvertert és mindent telepítettem, közben kaptam kismillió értesítést a cis-től, a nagy része a hips-től érkezett, a kisebbik a tűzfaltól, közben volt egy av riasztás is egy pup miatt, pedig nem proaktív módban fut és a d+ is csak biztonságos módban van, az auto sandbox pedig kikapcsolva.
Amúgy az összes telepített program legális, semmi káros dolog nincs közöttük, ezek maximum pup-oknak minősülnek.
Mivel biztonsági szempontból egyik sem problematikus, ezért a comodo nem is nagyon fog szólni miattuk, a pup-okra is csak azért kezd jelezni, mert sokan kérik, felhasználói igény van rá, amúgy a comodo filozófiája szerint ezekkel nem kell(ene) foglalkoznia egy védelmi programnak.daimonion
Nincs kártevő, nincs káros viselkedés, sem trójai vagy egyebek. A 360 helyi virtuális viselkedés elemzője mindössze az adott viselkedés miatt adott egy generikus választ, az ilyen találatokat eleve fenntartással kell kezelni, függetlenül attól, hogy milyen programtól származik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Analóg fényképezés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest