- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sturlung
csendes tag
válasz
Fandango #7854 üzenetére
További kutakodások eredményei:
Attól tartok, itt valami átláthatatlan, súlyos BUG-ról van szó. Lementettem a meglévő Proaktív konfigurációmat (tűzfal=Custom), majd konfigurációt váltottam, és lám, ekkor már működött az AdobeARM.exe-re való tűzfalas rákérdezés, amennyiben Custom-ra állítottam a tűzfalat. Majd visszatértem a lementett Proaktív konfigurációhoz (tűzfal=Custom), SEMMIT se változtatva rajta(!), és nagyon érdekes módon akkor is működöt a rákérdezés. Namármost az egész kísérlet előtt készítettem a Macrium Reflect-tel egy képet a C-ről. Visszatértem a korábbi képhez: ugyanaz a szitu: bár tűzfal=Custom, és nincs meglévő szabály, mégis rákérdezés nélkül frissít az svchost.exe-n keresztül, vagyis nem működik a rákérdezés. Konfiguráció-váltás, illetve visszatérés az eredeti konfigurációhoz: akkor már működik a rákérdezés. Tehát a macrium-os rendszer-visszaállítás révén kétszeresen reprodukáltam, hogy pontosan ugyanazzal a konfigurációval először nem működött a rákérdezés, hanem svchost.exe-n keresztül frissített, majd pedig igen, amennyiben a kettő között volt egy konfiguráció-váltásos intermezzo. UGYANAKKOR azt is megfigyeltem, hogy amikor működött a rákérdezés, akkor a KillSwitch szerint már nem az svchost.exe-n keresztül létesült a kapcsolat, az adatforgalom, hanem az AdobeARM.exe-n keresztül. Ki érti ezt???
[UI: Az Adobe Reader-rel is ugyanúgy előállt a furcsa jelenség. Azzal is tesztelhető volt.]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Suzuki topik
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Baldur's Gate 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest