- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, apukám ma szólt ,hogy egy ideje ,amikor flash videókat néz normálisan mennek, majd pár perc után belassulnak és annyira akadoznak, hogy nézhetetlen lesz. megnéztem ma a gépét ( Xp-sp3 ) és láttam lejátszás közben procihasználat 100% volt. 60%-ot a Firefox és a plugin container teszi ki, de a többit a cfp.exe, ami ugrál 5-40%között. fura, mert az én gépemen, ez a cfp.exe 0-2% között szokott lenni.
letöröltem a CIS-t ,majd az egyik CIS Clean-up Tool-al is tisztítottam. a legújabb Pre-Beta CPCT v4 bugos és nem működött.
reinstall után sem változott semmi. próbáltam a legújabb és régebbi Flash playerrel is, megnéztem IE-vel sőt úgy is h leállítottam a CIS-t. a videók beletekerés után ismét nagyon akadtak. nem tudom mi okozhatja, ha lenne valakinek ötlete légyszi ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest