- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, apukám ma szólt ,hogy egy ideje ,amikor flash videókat néz normálisan mennek, majd pár perc után belassulnak és annyira akadoznak, hogy nézhetetlen lesz. megnéztem ma a gépét ( Xp-sp3 ) és láttam lejátszás közben procihasználat 100% volt. 60%-ot a Firefox és a plugin container teszi ki, de a többit a cfp.exe, ami ugrál 5-40%között. fura, mert az én gépemen, ez a cfp.exe 0-2% között szokott lenni.
letöröltem a CIS-t ,majd az egyik CIS Clean-up Tool-al is tisztítottam. a legújabb Pre-Beta CPCT v4 bugos és nem működött.
reinstall után sem változott semmi. próbáltam a legújabb és régebbi Flash playerrel is, megnéztem IE-vel sőt úgy is h leállítottam a CIS-t. a videók beletekerés után ismét nagyon akadtak. nem tudom mi okozhatja, ha lenne valakinek ötlete légyszi ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 4
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest