Hirdetés
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok,
náltok a Comodo D+ csinált már olyat, hogy alkalmazásokat betett sandboxba és hiába állítottam be, hogy ne tegye, de amikor újraindítottam a programot, ugyan úgy sandboxban volt, csak egy gép újra indítás után jegyezte meg a beállítást (mai nap Operával játszotta el, pedig előtte jó volt). Itt még arra gondolok, hogy a hibernálást nem szereti a Comodo D+, mert legtöbbször akkor jön elő ez a folyamat, hogy ő most sandboxa teszi, és semmit se enged, csak ha gép reset van

Nem szabály szerűen csinálja, legalább is nem tudom reprodukálni az eseményt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest