Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Danel
csendes tag
válasz
blattida
üzenetére
Szia blattida!
Én valamikor a tavasz elején próbálkoztam a CIS-el, a komplett csomaggal. Feltelepülni feltelepült ugyan de utána számítógép következő bekapcsolásakor egy piros ablakot dobott fel, hogy a Comodo Internet Security inicializálása (ez nem tudom mit jelenthetett neki?) nem sikerült. Comodo ikonja az óra mellett szürke volt. Hiába a többszöri restart, nem változott. Annyi az előzménye és ha ez hiba (bár a többi AV-nél sosem volt hivatkozás rá), hogy előtte úgy másfél évvel lett újrahúzva a WIndows XP (azóta sem kellett) és attól kezdve egyes egyedül csak az ESS volt fent a Comodoig. ESS-t a Comodo előtt Revoval szedtem le és futtattam utána még a gyári ESET eltávolítóját, (kis DOS-os fekete ablakkal) amit csökkentett módban kell futtatni. Tehát nem mondható, hogy agyon lett volna szennyezve a gépem és mégis volt valami bibi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest