- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
Sziasztok!
Ti hogyan távolítjátok el úgy a Comodo termékeit, hogy ne maradjon nyom utánuk?
Ugyan is most én is gondba kerültem és szépen beégtem egy barátom gépével, amin tudtommal Comodo AV van/volt. Többnyire megoldom a problémákat, de most szépen elakadtam.
Egy héttel ezelőtti a történet kezdete, akkor lett frissen húzva a Win XP, én követtem el. Erre került fel (általam telepítve) a Comodo Antivirus. Win XP tűzfala megmaradt, nem kellett másik tűzfal program.
A Comodo AV telepítése után a B.közp. rögvest azt jelezte, hogy a Windows több virus védelmi szoftvert is érzékel, amiből legalább az egyik virus figyelése be van kapcsolva és az adatbázisa naprakész.Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1)
Tűzfallal ugyan ez dettó. Több tűzfal is telepítve van, bla ... bla ...bla. Én csak a Comodo AV-t tettem fel és telepítője végig az antivirusról tájékoztatott.
Mivel ez így nem kerek, hát leszedtem. Revoval. Ezek után a B.közp. az arcomba vágja, hogy a Comodo Internet Security (nem az Antivirus!) virusvédelmejelenleg ki van kapcsolva és a számítógépe védtelen.
A tűzfalnál ugyan ez lett a helyzet, A Comodo Internet Security tűzfala jelenleg ki van kapcsolva bla.. bla ...bla. Ekkor esett le, hogy a Windows B.közp. miért látott rögtön a telepítés után több AV-t és több tűzfalat telepítve. De az bibi, hogy én az Antivirust telepítettem csak és ekkor sem lehetett volna kettő belőle. Szűz XP-re feltelepítve.
Lefuttattam a Comodo saját takarítóját is, de a helyzet változatlan. NOD32/AVAST/MSE és még így tovább meg nem hajlandók feltelepülni, mert egy másik már fent lévő AV-t látnak a gépen.Valakinek valami ötlete van erre?
Maximális tisztogatás megtörtént, mielőtt bárki ezt javasolná. Már lövésem sincs, hogy hol vagy mit nézzek/keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest