Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackSeven

aktív tag

Sziasztok!

Ti hogyan távolítjátok el úgy a Comodo termékeit, hogy ne maradjon nyom utánuk?
    Ugyan is most én is gondba kerültem és szépen beégtem egy barátom gépével, amin tudtommal Comodo AV van/volt. Többnyire megoldom a problémákat, de most szépen elakadtam.
    Egy héttel ezelőtti a történet kezdete, akkor lett frissen húzva a Win XP, én követtem el. Erre került fel (általam telepítve) a Comodo Antivirus. Win XP tűzfala megmaradt, nem kellett másik tűzfal program.
    A Comodo AV telepítése után a B.közp. rögvest azt jelezte, hogy a Windows több virus védelmi szoftvert is érzékel, amiből legalább az egyik virus figyelése be van kapcsolva és az adatbázisa naprakész. :DDD Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1) :D
    Tűzfallal ugyan ez dettó. Több tűzfal is telepítve van, bla ... bla ...bla. Én csak a Comodo AV-t tettem fel és telepítője végig az antivirusról tájékoztatott.
    Mivel ez így nem kerek, hát leszedtem. Revoval. Ezek után a B.közp. az arcomba vágja, hogy a Comodo Internet Security (nem az Antivirus!) virusvédelme :DDD jelenleg ki van kapcsolva és a számítógépe védtelen.
    A tűzfalnál ugyan ez lett a helyzet, A Comodo Internet Security tűzfala jelenleg ki van kapcsolva bla.. bla ...bla. Ekkor esett le, hogy a Windows B.közp. miért látott rögtön a telepítés után több AV-t és több tűzfalat telepítve. De az bibi, hogy én az Antivirust telepítettem csak és ekkor sem lehetett volna kettő belőle. Szűz XP-re feltelepítve. :F
    Lefuttattam a Comodo saját takarítóját is, de a helyzet változatlan. NOD32/AVAST/MSE és még így tovább meg nem hajlandók feltelepülni, mert egy másik már fent lévő AV-t látnak a gépen. :D

Valakinek valami ötlete van erre?

Maximális tisztogatás megtörtént, mielőtt bárki ezt javasolná. Már lövésem sincs, hogy hol vagy mit nézzek/keressek.

Új hozzászólás Aktív témák