- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
válasz
blattida #3851 üzenetére
Egyébként félelmetesen jókat hallok felőle.
Ha letöltünk valamit, ami neki gyanús, akkor megkérdezi, hogy a homokozóba rakja-e, ez szerintem egész jó.Egyrészt esetlegesen fertőzött fájlt is tudunk futtatni, ha valamire kell (és persze veszély nélkül), másrészt a téves riasztás (értem ezalatt, ha pl. digitális aláírás hiány miatt "riaszt", láttam ilyen screenshot-ot) se okoz gondot (jól gondolom?), mert a sandbox-ban nyilván lehet futtatni az állományt. És ha valóban káros, nem tud ártani a gépnek. Javíts ki, ahol tévedek.
Alapbeállításokon is elég?
Heurisztikája amúgy milyen, elég erős?(Egyébként ilyenkor érzem azt, hogy az avast! mennyire elmaradott.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest