- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3645 üzenetére
köszi a választ
Mióta megvan a második gépem, azóta a kisebbiken használom a Comodo Firewall-t Defense+-al a Time Machine-t, a Program Managert, a Comodo Backup-ot, és telepítve van a System Clenaner és a Dragon Browser is. Ezek közül kettő került bemutatásra általam, most van soron éppen a harmadik, de terveim között szerepel a későbbiekben valamennyi termék kivesézése.
ezt GoodSpeed írta a comodo-val kapcsolatos írásai egyikében. melyiket célszerű ezek közül a comodo termékek közül használnom, ha a rendszerem legnagyobb biztonsága a célom? (ezt az uccsó mondatot szerintem már 10x leírtam az utóbbi 2 hónapban a topicban
) jelenleg a COMODO IS-t és a COMODO System Clenaner-t használom, a Comodo Time Machine-ről pedig éppen olvason a cikket. szóval azokról megvan minden infóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest