Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arki

tag

Nem hiszem, hogy buta vagy tudatlan is illene ide, mivel sokszor már komoly erőfeszítést igényel, hogy észrevegyünk különbségeket. Pl. az egyik facebookos féreg egy olyan oldalra irányított, amelynél összeállítottak egy komplett oldalt, ahol valami poénos videót lehetne megnézni.. Lehetne, de írja, hogy kell az újabb flash player (egészen jó kivitelezés). Szerintem sajnos nem várható el egy átlag felhasználótól, hogy különbséget tudjon tenni egy ilyen kiírás és a normál flash player frissítési szöveg között. Miért kéne tudnia egy felhasználónak, hogy inkább csak pont az adobe.com oldalán frissítsen és ne futtassa az ott letöltött fájlt, pláne, ha az nincs is digitálisan aláírva? Sajnos ez tök nonszensz és a szemétládák meg egyre ügyesebbek.. Játszom a facebookon és látok csomó idősebb szörfölőt, azok java szerintem még a digitális aláírás kifejezést sem ismerik (vagy ha ismerik, attól még nem tudják, hogy ki kéne legyen a pontos aláíró). Cinkes, de nem tudom hogy lehetne változtatni rajta, annó próbálkoztam összeállítani egy oldalt... :P

A CIS-be nekem tetszik, hogy sok futtatási kísérletnél emlékeztetve írja, hogy "ha megbízik a forrásban".., amibe meg általában nem szoktam (de ettől még egy átlag felhasználó kíváncsi és nem kell - szerintem nem elvárható az átlagtól - neki tudnia, hogy hol tudja ezt tényleg ellenőrizni /pl. hogy hiányzik egy flash update/).

Új hozzászólás Aktív témák