Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Sajnos anno rosszul értelmeztem egy belsős infót, ezért arra gondoltam, hogy az átdátumozás működhet, én pedig nem próbáltam, mert hosszabb ideje nem volt fenn a gépemen a comodo...
...nem működik, mindig frissíteni fogja a nyelvi fájlokat. Jelenleg manuálisan kell felülírni őket és az automatikus belső frissítőt csak programfájlokhoz kell használni, most ezt tudom tanácsolni...
Gergő101
Én ezzel a problémával még nem találkoztam.
Ha a másik gépen is ua. a win, uazokkal a frissítésekkel és patch-ekkel, akkor vagy valamelyik programot vagy valamelyik driver-t nem kedveli...
Van más védelmi program a gépeden, főleg olyan, amelyik rezidens, állandó védelemmel rendelkezik?
Érdemes lenne frissíteni a driver-eket, ha még nem tetted volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest