Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Ez szerintem nagyon becsapós kérdés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én pl a világ összes pénzéért sem cserélném le a CIS-et akármilyen Tüzfal vírusirtó kombóra ha az ingyenesek közül kéne választani...Ha volna feleslegbe mondjuk 15.000 ft körüli összegem akkor biza egy Kaspersky Is -re azért beruháznák...De hogy a kérdésedre válaszoljak az ÉN véleményem az hogy a két vírusírtót nehéz összehasonlítani, mert a két víruskergetö teljesen más alapokról közelíti meg a PC védelmet...
Én a HIPS miatt a Comodora szavazok...CIS 4 RC re természetesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)