Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz blattida #1348 üzenetére

Nekem a Chrome-mal annyi a bajom, és ez teljesen szubjektív dolog, hogy nekem még nem annyirra kényelmes a használata mint az FF-nek..Az FF-hez iszonyat sok hasznos plug-in van amikkel szinte verhetetlen a többi böngészöhöz képest...Ez az amiben a többi fölé Nö az FF / szerintem / Most itt lehetne feszegetni, hogy melyik a gyorsabb melyik böngészö mit hogyan futtat meg mennyirre biztonságos, mennyi memót fogyaszt de a millió plugin miatt az FF egyszerüen verhetetlen..SZERINTEM... :DD

DE a Comodora visszatérve azt vettem észre a dragonba, hogy pl importálja ugyan a firefox könyvjelzöit, DE itt jön a problémám a jelszavaimat már nem tudom..Na most Nekem van 160 jelszavam azokat most egyesével ujra megjegyeztetni hát egy kicsit macerás...Remélem a végleges verzióban már meg lehet ezt oldani mert egyesével bevinni azt a 160 jelszavat háát nem is tudom... :N :N
    Annyi lenne a kérdésem, hogy a 4-es verziójú CIS BETA - t gondolom ugyanúgy nem lehet majd a mostani CIS mellé próba gyanánt feltelepíteni igaz ????? Elötte a mostani CIS - t le kell gyepálnom ha jól gondolom...

Új hozzászólás Aktív témák