- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
mpierre #11440 üzenetére
Amint az jól látszik a képen,a vállalati verziót szépen csiszolgatták/csiszolgatják.Majd lefolyik ez az otthoni Comodo verzióhoz is,gondolom.
Írták a fórumon,lehet olvastad is, Xcitium néven fog futni a vállalati verzió, az otthoni felhasználóknak továbbra is Comodo néven fog futni a program, a motor alatta és az adatbázis azonos lesz, azt írta a főnök bácsi hogy nem éri meg külön új motort fejleszteni.
A Comodo pro verzióhoz jött egy update, talán majd közzé teszik az ingyenes verzióhoz is valamikor.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
mpierre #11104 üzenetére
No mostanra már mindent elvégeztem a gépen amit általánosságban szoktam,minden program futott már amit használok,semmi gond,rendszer gyors,azonnal reagál,semmi akadás,bármi..ja azt még hozzá teszem hogy a CAV van nálam használatban nem a CIS.Pár héten belül jön az új win 10 remélem azzal is partiban lesz.
-
mpierre
veterán
válasz
mpierre #10599 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy igen lesz a válasz a kérdésre: [link]
Másik: Zéró angoltudás és gugli fordító hiányosságai miatt a megoldást hogy is értsem? Merre keressem a beállításokon belül?
"workaround is to add all applications file group to detect shellcode injections exclusion."
-
eurolac
senior tag
válasz
mpierre #10432 üzenetére
Szerintem nem.
Krystal_s topiktárs CIS-ről írt, valószínűleg azt használ, azzal lehet a gond. Én meg csak a tűzfalát.
"Kiderült, hogy a CIS okozza."
(Régebben egy barátomnak CCAV-ot tettem fel. Úgy emlékszem abban is van sandbox. Nem jelzett azóta sem, hogy baja lenne a programmal vagy a géppel.) -
Dévacsen
senior tag
válasz
mpierre #9528 üzenetére
Szia,most nincs fent a program ha valamit elírok bocsi,a naplózás alapból 20mb,ezt leviheted 5mb ra,akkor van még egy olyan opció ha jól rémlik hogy a Windowsba is ír a program,no most nem tudom hogy ez be van e nálad kapcsolva,vagy alapból is be van e,de ezt is kikapcsolhatod,és megnézhetnéd hogy így mit csinál.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
mpierre #8631 üzenetére
Használd ezeket: CIS5 takarító, CIS6 takarító.
Ha még van fönt használható comodo cucc, akkor a futtatásuk előtt add hozzá őket a megbízható fájlokhoz és admin jogosultság szükséges.
-
blattida
nagyúr
válasz
mpierre #6242 üzenetére
Konfig elmentése, cis eltávolítása, majd az 5.8-as verzió friss telepítése, ezt tanácsolom.
Más: A hatos változatban végre lesz rendes wifi hálózat kezelés, érzékeléssel, beállításokkal és a trustconnect ajánlásával együtt.
Valamint már az is biztos, hogy lesz helyi viselkedés elemző/blokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged