- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alveus #11321 üzenetére
Comodo-nak a HIPS az erőssége (Tűzfal része, csak ez miatt nem szükséges a teljes CIS telepítése)
Ha tiszta gépre rakod fel és bekapcsolod a HIPS-t, akkor érdemes pár napig tanuló módra állítani, ilyenkor bizonyos alkalmazások beállításait automatikusan megoldja kérdés nélkül, ill. amiben "nem biztos", akkor rákérdez de ezt ritkán/ritkábban teszi.
Ha nem állítanád át tanuló módra, és úgy állsz neki alkalmazásokat telepíteni, akkor viszont kérdez ezerrel, erre ügyelj.
Ha minden cucc felkerült, onnantól meg állítsd biztonságos módra... -
Semplar
őstag
válasz
Alveus #11025 üzenetére
https://forums.comodo.com/index.php Innen szoktam, de jelenleg karbantartják.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Alveus #10975 üzenetére
Gondolom a Feladatok --> Elszigetelő feladatok --> Aktív folyamatok megtekintése menüre gondoltál. Itt nem találom a programot. Először én is azt hittem, hogy itt kellene keresnem, de nem jártam sikerrel... Rámentem itt a bővebben gombra, most a Comodo KillSwitch-et feltelepítette, de ez sem hozott sikert, inkább tűnik nekem amolyan feladatkezelő szerűségnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest