- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Ha odáig jutsz hogy leszeded,előtte még esetleg kipróbálhatod azt hogy az előző konfigurációt eltávolítod,innen,nekem már nincs itt az előző 12.2.2.7062 es verzió mert töröltem innen,de itt volt mivel én ráfrissítettem de nem programon belül hanem a letöltött új verzióval,ha te programon belül tetted,lehet meg sem jelenik itt a régi nem tudom,de erre is ránézhetnél és ha ott van töröld mind a 3 mat hátha úgy megszűnik a probléma,ez csak egy tipp.
Ezek alatt volt még az előző verzió 3 bejegyzése,de nekem mikor itt voltak,akkor sem volt hasonló anomália mint nálad,de megér egy próbát.
-
-
Dévacsen
senior tag
Az a baj hogy a saját uninstall programok sem mindenhatók,például jómagam soha egyik programét sem használom,a CIS konkrétan 14-16 mappát hagy maga után a regisztrációs adatbázisban,itt megtalálod,keresőbe beírod regedit,itt az első mappa-HKEY_CLASSES_ROOT erre kéteszer katt megnyílik,és a C betűknél találsz 14 -vagy kinél mennyi CIS kezdetű mappát,azt kézzel szépen egyenként törölni,ezek a mappák itt maradnak akkor is ha már mindenhonnan kitöröltük a CIS-t,a registrar registry managert használom,de ezek akkor is itt maradnak,ezt kézzel kell.Egy ruppót nem érnek a saját eltávolítók ezt tapasztaltam az évek alatt,hogy miért ne kérdezd,AVG után is találni pár mappát de már más helyen a regeditben,ha végig megy az ember majdnem minden után találni olyan mappát amit csak kézzel lehet a regeditben eltávolítani,eldugottabbnál eldugottabb helyeken.Nem csoda a sok anomália egyeseknél,kinek van erre ereje hogy bogarásszon,az meg hogy saját program összetevőket a "saját eltávolító"nem szed le,szégyen.Hiába a revo uninstaller meg a program file mappák,meg stb..ezek után is marad bőven,de ha egyszer megtalálod,tudsz segíteni másoknak tovább adni az infót,és mindig tudja az ember hol keresse.
-
Dévacsen
senior tag
Hát ha már leszedted mindegy,de azt eltudom képzelni hogy egy online játékba bekavarhat a honlapszűrő,én azt kilőttem volna ha nálam ilyesmi jelentkezne,mondjuk lehet meg is tetted.Amúgy érdemes minden esetben ha gond van ilyen összetett programmal mint a CIS,szépen egyenként kiiktatni az összetevőket,és mindig megpróbálni,külön külön hogy nem változott e a helyzet,nem egyszerű program ám,ki kell sakkozni.
-
Dévacsen
senior tag
Szia,megmondom neked őszintén a 3 as-CIS nél tapasztaltam ezt amit írsz,azt nem tudtam meg hogy mitől volt,de azóta,egész a mostani verzióig én egyből az elején mikor érzékeli a hálózatot telepítés után,bejelölöm hogy otthoni,és kipipálom hogy többet ne érzékelje és kész,persze nem azért van a programba rakva hogy kilőjem de negem hidegen hagy,így a 3 mas óta nem látom csak telepítéskor azt az ablakot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest