Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most ismerkedem a cis-el (premium 11). Még egyelőre csak úgy van beállítva ahogyan feltelepült, később tervezem csak majd állítgatni.
Egy kérdésem viszont lenne így előre is: letöltöttem egy kodi telepítő file-t a filehorse.com-ról. Mivel nem ismerem az oldalt, így gondoltam kipróbálnám az elszigetelt telepítést. Jobb klikkel rányomtam a vizsgálat az elszigetelőben. Fel is települt a program, legalábbis úgy tűnt. Azonban nem tudom, hogy ezután mi a teendő? Néztem az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok megtekintése alatt, de ott nem találtam semmit. Itt olvastam erről az elérési útvonalról: C:\VTRoot\HarddiskVolume4. Itt meg is van a feltelepített Kodi. Viszont amit nem értek: nem kellett volna valamilyen értesítést kapnom arról, hogy mi lett a végeredmény? Illetve nem kellene látnom a programot valamilyen formában az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok között?
Illetve még egy kérdés: itt a fórumon találtam ezt a képet. Nekem viszont sokkal kevesebb állítási lehetőségem van. Valahol be tudom még állítani, hogy több mindent lássak, vagy 2017 novembere óta ennyit változott a kezelőfelület?
Boccs srácok a láma kérdésekért, és előre is köszönöm a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest