- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most ismerkedem a cis-el (premium 11). Még egyelőre csak úgy van beállítva ahogyan feltelepült, később tervezem csak majd állítgatni.
Egy kérdésem viszont lenne így előre is: letöltöttem egy kodi telepítő file-t a filehorse.com-ról. Mivel nem ismerem az oldalt, így gondoltam kipróbálnám az elszigetelt telepítést. Jobb klikkel rányomtam a vizsgálat az elszigetelőben. Fel is települt a program, legalábbis úgy tűnt. Azonban nem tudom, hogy ezután mi a teendő? Néztem az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok megtekintése alatt, de ott nem találtam semmit. Itt olvastam erről az elérési útvonalról: C:\VTRoot\HarddiskVolume4. Itt meg is van a feltelepített Kodi. Viszont amit nem értek: nem kellett volna valamilyen értesítést kapnom arról, hogy mi lett a végeredmény? Illetve nem kellene látnom a programot valamilyen formában az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok között?
Illetve még egy kérdés: itt a fórumon találtam ezt a képet. Nekem viszont sokkal kevesebb állítási lehetőségem van. Valahol be tudom még állítani, hogy több mindent lássak, vagy 2017 novembere óta ennyit változott a kezelőfelület?
Boccs srácok a láma kérdésekért, és előre is köszönöm a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged