- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Csak infó szinten:
W10, nem alkotói kiadás, legfrissebb + legfrissebb cis. Rendszer felállás után 3-5 perccel folyamat megfagyott, semmi kékhalál, csak megállt, miután a sürgős pecs települt. A körülményeket súlyosbítja egy imon (antec fusion remote) driver / szoftver + egy rapoo driver. (ezeket w10 nem kultiválja...)A system alkalmazás (hogy melyik része / dll, exe, vagy mi, tudja a fene, nem kerestem meg) kiakasztotta a rendszert 100% terhelés mellett. Gondoltam csökkentett módban próbálok valamit tenni. Nem nyertem meg a meccset. Leszedtem volna a cis-t hátha. Sajnos a pucoló nem elérhető az első hsz-ből. A comodo fórumon meg regisztrálni kell a linkért. Kócos idegekkel nem álltam neki.
Majd próbáltam normálon leszedni a cis-t. Nem volt annyi ideig stabil a rendszer, hogy lefusson az uninstall.
Elkeseredés, balta vizionálása mellett fura ötletem támadt. amit két fagyás - kikapcs - indítás után sikerült is megvalósítanom. A w10 frissítő segéd - amolyan hátha alapon - elrakta aludni a system folyamatot és befrissítette a gépet alkotóira. Azóta oké a rendszer. Nincs 100% prociterhelés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest