Új hozzászólás Aktív témák

• mpierre

veterán

Csak infó szinten:
    W10, nem alkotói kiadás, legfrissebb + legfrissebb cis. Rendszer felállás után 3-5 perccel folyamat megfagyott, semmi kékhalál, csak megállt, miután a sürgős pecs települt. A körülményeket súlyosbítja egy imon (antec fusion remote) driver / szoftver + egy rapoo driver. (ezeket w10 nem kultiválja...)

A system alkalmazás (hogy melyik része / dll, exe, vagy mi, tudja a fene, nem kerestem meg) kiakasztotta a rendszert 100% terhelés mellett. Gondoltam csökkentett módban próbálok valamit tenni. Nem nyertem meg a meccset. Leszedtem volna a cis-t hátha. Sajnos a pucoló nem elérhető az első hsz-ből. A comodo fórumon meg regisztrálni kell a linkért. Kócos idegekkel nem álltam neki.

Majd próbáltam normálon leszedni a cis-t. Nem volt annyi ideig stabil a rendszer, hogy lefusson az uninstall.

Elkeseredés, balta vizionálása mellett fura ötletem támadt. amit két fagyás - kikapcs - indítás után sikerült is megvalósítanom. A w10 frissítő segéd - amolyan hátha alapon - elrakta aludni a system folyamatot és befrissítette a gépet alkotóira. Azóta oké a rendszer. Nincs 100% prociterhelés, stb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés