- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Mióta 8.x-ről frissítettem a CIS-t a Core Temp kis program nem indul el, hibával leáll. Évek óta használom és még sosem volt gondja. Visszatettem egy korábbi CIS-t, újra jó lett.
Az előbb frissítettem 10-re és megint nem jó.
Fájlbesorolás szerint megbízható, Sandbox ki van kapcsolva, AV, HIPS kikapcs sem segít. Nem értem melyik része blokkolja.
A program írója szerint:
This can happen if you run Core Temp from a non-Admin account, or some kind of other permission limiting it from creating a critical section to read the data from the CPU.
Tehát valamit a Comodo mégis tilt?Másik gépemen pedig a szintén évek óta jól működő NetLimitert rontotta el a CIS 8.4.0.5165, egyel korábbi verzióval már ok.
Komolyan már alig merek frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest