- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
frensys #1008 üzenetére
Üdv koma, annyi éve nyomom én is
.
_Szerintem_ rosszul közelíted meg a dolgot - már ha jól értem.. Mondok megtörtént példát, hogy mi alapján kell elindulni:
Vidéki irodából hívnak, hogy nem megy a net. Távolról látom, mennie kellene... Megyek vidékre, mert amúgy is kellett, nézem a gépet.. Eltert pár perc mire rájöttem, hogy az egyik juzer tiltotta az új Internet Explorer fájlt a tűzfallal, ezért nem ment. Elsőre bosszankodtam, de hamar lehűtöttem magam: mit várjak valakitől, aki nem gépekkel foglalkozik? Konzekvenciát levonva: JÓ, ha tiltod fájlok netes elérést! A kolleginának adtam jó pontot, TILTÁSSAL kevesebbet tud ártani, s lám, szimplán meg is oldottam az ügyet. Ennél fogva _szerintem_ ha nem ismersz valamit, tiltsd le a futtatását, probléma esetén meg egyszerűen kiszeded tiltásból.Gebasz régebben eltérő nyelvű rendszer fájlokkal és képernyővédőkkel szokott lenni (nem tudtál visszajelentkezni.. ciki volt), de a jelenlegi verziónál nem ismerek ilyen jellegű problémákat. A 10-9 ember rá kell jöjjön, hogy ha valamit tud tiltani, akkor azt biztos tudja engedélyezni is valahol - _szerintem_ ennyi a történet.
Csak egy vélemény ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged