Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-12-01 16:34:44

LOGOUT.hu

"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1010) Arki válasza frensys (#1008) üzenetére


Arki
tag

Üdv koma, annyi éve nyomom én is ;).
_Szerintem_ rosszul közelíted meg a dolgot - már ha jól értem.. Mondok megtörtént példát, hogy mi alapján kell elindulni:
Vidéki irodából hívnak, hogy nem megy a net. Távolról látom, mennie kellene... Megyek vidékre, mert amúgy is kellett, nézem a gépet.. Eltert pár perc mire rájöttem, hogy az egyik juzer tiltotta az új Internet Explorer fájlt a tűzfallal, ezért nem ment. Elsőre bosszankodtam, de hamar lehűtöttem magam: mit várjak valakitől, aki nem gépekkel foglalkozik? Konzekvenciát levonva: JÓ, ha tiltod fájlok netes elérést! A kolleginának adtam jó pontot, TILTÁSSAL kevesebbet tud ártani, s lám, szimplán meg is oldottam az ügyet. Ennél fogva _szerintem_ ha nem ismersz valamit, tiltsd le a futtatását, probléma esetén meg egyszerűen kiszeded tiltásból.

Gebasz régebben eltérő nyelvű rendszer fájlokkal és képernyővédőkkel szokott lenni (nem tudtál visszajelentkezni.. ciki volt), de a jelenlegi verziónál nem ismerek ilyen jellegű problémákat. A 10-9 ember rá kell jöjjön, hogy ha valamit tud tiltani, akkor azt biztos tudja engedélyezni is valahol - _szerintem_ ennyi a történet.

Csak egy vélemény ez is.

Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.