Új hozzászólás Aktív témák

• Arki

tag

válasz frensys #1008 üzenetére

Üdv koma, annyi éve nyomom én is ;).
    _Szerintem_ rosszul közelíted meg a dolgot - már ha jól értem.. Mondok megtörtént példát, hogy mi alapján kell elindulni:
    Vidéki irodából hívnak, hogy nem megy a net. Távolról látom, mennie kellene... Megyek vidékre, mert amúgy is kellett, nézem a gépet.. Eltert pár perc mire rájöttem, hogy az egyik juzer tiltotta az új Internet Explorer fájlt a tűzfallal, ezért nem ment. Elsőre bosszankodtam, de hamar lehűtöttem magam: mit várjak valakitől, aki nem gépekkel foglalkozik? Konzekvenciát levonva: JÓ, ha tiltod fájlok netes elérést! A kolleginának adtam jó pontot, TILTÁSSAL kevesebbet tud ártani, s lám, szimplán meg is oldottam az ügyet. Ennél fogva _szerintem_ ha nem ismersz valamit, tiltsd le a futtatását, probléma esetén meg egyszerűen kiszeded tiltásból.

Gebasz régebben eltérő nyelvű rendszer fájlokkal és képernyővédőkkel szokott lenni (nem tudtál visszajelentkezni.. ciki volt), de a jelenlegi verziónál nem ismerek ilyen jellegű problémákat. A 10-9 ember rá kell jöjjön, hogy ha valamit tud tiltani, akkor azt biztos tudja engedélyezni is valahol - _szerintem_ ennyi a történet.

Csak egy vélemény ez is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés