- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
megjött a levél UPC-től a modemcsere ügyben
május 9. és június 5. között postázzák és aktiválni is kell de legkésőbb június 12.-ig mert utána a régi modemmel nem fog menni semmi.nos viszont a levél végében leírják hogy a régi cuccot vagy vigyük be valamelyik ügyfélszolgálatukra
vagy adjuk le elektronikai hulladék gyűjtőbe
ebből én azt veszem le hogy ők már nem tartanak igényt rá így nem kötelező kidobni a modemet,
de meg tudja nekem valaki mondani hogy lehet-e használni más UPC előfizetésnél ha esetleg kipurcan az ami jelenleg van?tehát odahaza szintén van UPC Fiber csomag és ha hazaviszem ott üzembe tudom helyezni vagy
sehogy sem fog működni a hálózaton még ha be is regisztrálom az adataimmal?
érdekel mert ha úgy van tartalékba haza viszem, sosem lehet tudni. -
vince
őstag
válasz
Intruder2k5 #17194 üzenetére
dd-wrt-vel dolgozik nálam is, nagyon kellemes csalódás a router (a gyári szoftvere alapján valami gagyira számítottam), jónéhány éve szolgál hiba nélkül
-
-
vince
őstag
válasz
Intruder2k5 #17192 üzenetére
ok, így legyen
nem szívesen költenék ~20K-t egy gigabites routerre
-
-
Belba
őstag
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17186 üzenetére
Oks, koszi a segitseget, remelem sikerul meglelni a hiba forrasat..
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17184 üzenetére
Egyszer mar leteszteltem de most megint arra is ravetult a gyanu arnyeka.. holnap azt is megnezem otthon!
-
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Gubek-Einste #17181 üzenetére
Nalam itthon vagy 4-5 ilyen router is jart, de meg egy olyan sem ami kivetelesen mukodne.. ezert gondolom h itt valami mas lesz a gond.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17179 üzenetére
Igazad van, eddig csak az biztos h a torrent kliens mukodese kozben van, es csakis akkor ha routert rakok a modemre. Es ezt csinalja minden eddig probalt routerrel, amelyek mind mukodtek mashol akar sokkal nagyobb kapcs szammal es komoly terhelesnel is. Most meg utorrent be es mar nulla terhelesnel is..
-
-
válasz
vargalex #17176 üzenetére
Igen, de ez az EA3500 nagy csalódás az 1042 maximális kapcsolatával! Ezek után nem lepődöm meg rajta, hogy esetleg 2-300 olyan kapcsolat, ami nem csak egy megnyitott session, ami épp a timeout-ját várja, hanem állandó forgalom is van rajta (torrent) megfekteti a routert! Azért egy 30k-s routertől ez nagyon durva!
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #17174 üzenetére
Szia!
Amíg a WAN-LAN throughput határát el nem éri, addig mindegy kellene, hogy legyen. Illetve nyilván egy normális rendszer le kell hogy tudja kezelni. Nálam sincs semmilyen gond a DIR-825-ön több ezer kapcsolat esetén sem. (Ahogy ugye nálad sincs.)
-
-
Kroni1
veterán
Az az érdekes, hogy 150-re korlátozom a számot és igy is ez a jelenség.. De mondom nemhogy nagy adatforgalom nincs, mindössze 4-5 peer csatlakozik rám, seedelek de a max 180kbps sebesség sincs kihasználva, tehát nem is töltök fel semmit. D-Link-el is ezt csinálta most.. Megnézem a kábeleket, nekem ez gyanús... Amikkel eddig ez volt: TPLink 340, 1043, DLink 524, 625, EA3500.. Ezekkel máshol semmi gondom nem volt, még 1000-es kapcsolatnál sem, csak itthon!
-
válasz
Intruder2k5 #17170 üzenetére
igen, ezt írtam is neki korábban, amikor még az ea2700 is képben volt; link
(az első mondatban a második hivatkozás az ea2700, csak elírtam, de a link jó) -
válasz
Kroni1 #17163 üzenetére
Ez az 1042 nekem kicsit furcsa volt, de valóban ennyit mértek smallnetbuilder-ék is! Ez viszont nagyon kevés egy korszerűnek - és nem mellesleg olcsónak sem - mondható routertől...
-
válasz
Kroni1 #17166 üzenetére
Nem használok PC-s torrent klienst, de most már kíváncsi voltam, így beizzítottam egy utorrent-et... A kapcsolatok számát 5000-ben maximáltam, sebesség korlátlan, bedobtam 5 darab nagy forgalmat bonyolító piratebay torrentet, és figyeltem... Hát nem mondhatni, hogy nagyon megviselte a routert a 3400+ kapcsolat, és közben még böngészni is simán tudtam (QoS-t nem használok)
-
-
válasz
Kroni1 #17166 üzenetére
Hát nem tudom mi lehet, én egy RT-N66U-val torrentezek, Tomato firmware-el, és nekem a routeren fut a kliens, ráadásul kettő is, de nincs ilyen gondom! Az egyikben 200 a kapcsolatszám, a másikban 100, és emellett esetenként fiam még PC-ről is letölt ezt-azt, ha gyorsan kell neki valami! Ott nem tudom, hogy mennyire van limitálva neki... A routerben a maximális kapcsolatszám 16384, a net szintén UPC FP 50/5!
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17165 üzenetére
Szerintem sem, főleg h az előző lakásban 1000 kapcsolatra volt állítva a leggyorsabb Diginet-es netcsomag, és a legolcsóbb routerekkel se volt gond! Itt meg csak UPC van, és kb. 4-5 routerrel is ez a gond. most 200-ra visszavettem, összesen 10 dolgot seedelek de azt se nagyon töltik és megint csinálta..
-
-
club1
veterán
válasz
Kroni1 #17163 üzenetére
Én kisvállalati Cisco routert (60000 Ft<) használok, de 2-300 szálnyi torrenttel még azt is meg lehet fektetni (konkrétan ezek újraindulnak tőle). És van olyan routerem, ami 10000 egyidejű kapcsolatot tud kezelni, de ez nem jelenti azt, hogy 1000 torrent kapcsolattól nem hasal el. A torrent közel sem azonos mértékben használja a routert, mint mondjuk egy sql, web vagy mailszerver.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17162 üzenetére
500-on van most, ami nem szabadna, h túl sok legyen neki sztem. Mindenesetre letesztelem 200-al is hátha akkor már nme lesz probléma..
Ha jól tudom a router 1042 kapcsolatot tud kezelni egyszerre..
"maximum simultaneous connections 1042"
-
válasz
Kroni1 #17161 üzenetére
Gyári fw esetén előfordulhat, hogy sehol! Sajnos a gyártók a routerek esetén nem szokták ezeket a paramétereket a felhasználók orrára kötni! Nem, hogy a kihasználtságot szoftveresen, de még arról se nagyon van hivatalos infó, hogy egy routerben milyen proci, és mennyi ram van! 3rd party fw-kben persze ezek remekül monitorozhatók, de nem tudok róla, hogy az EA szériához ilyen lenne!
Amúgy a kliensben mennyire van állítva a kapcsolatok maximális száma?
-
club1
veterán
válasz
Kroni1 #17159 üzenetére
Router lesz ez változatlanul. Ott pedig a használt sávszélességen kívül az a legmeghatározóbb, hogy hány (le- és feltöltési) szálat kell neki egy időben routolnia. Azaz a kapcsolatok maximális számával (és nem a sebességgel) kell leginkább játszani. Eközben nézegetni a router processzorának és memóriájának kihasználtságát.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A régi routereimmel volt egy olyan gondom, hogy amíg futott a háttérben az utorrent (minimális sebességgel, akár csak 3-4 dolog seedelése és semmi letöltés) a böngészőmön és az egyéb netet igénylő dolgokon meg-megszakadt vagy belassult a net. (a leggyakoribb hiba: az oldal az első rákattintásnál nem megjeleníthető, aztán frissités után már bejön szépen..) Mikor csak a modemről ment a desktopra a net az elmúlt két hónapban semmi ilyesmi gond nem volt. Most sajnos azonban az új Linksys EA3500-as routeremmel is előfordul a dolog, teljes Win7 ujrahúzás és utorrent stb ujratelepítés után is. Tud valaki megoldást?!
(UPC 50/5-ös netem van, utorrentben próbáltam több beállítást, most 2Mbit-en van a sebesség beállítva, így max 7 aktív torrent van és 180kbps a max upload, de igy se jó..)
-
TeeJay
félisten
ezek szerint marad két DOCSIS2-es csomag : 10 és 25megabites
illetve kettő DOCSIS3-as csomag? 50-120megabitahogy számoltam a 30-as usereken elég jó sávszélességet nyernek mert eddig 1 DS sáv felét is lezabálhatta egy 30-as net, az US sávnak meg 1/9-ed részét így meg hogy 50/5-re nyomják 400/108 megabitnél 1/8 arány le és 1/21 arány felfelé
jobban lehet gazdálkodni
-
*Ropi*
félisten
Akinek régebbi modeme (Cisco EPx 3x12) van, és emelik a sávszélét 60-ról 120-ra, az kap új modemet is automatikusan, vagy hogy van ez?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #17150 üzenetére
Nálam 60-ast ugrattak 120-ra, de akkor nem egyedi eset. Gondolom egyszerűsíteni akarják az utókövetéseket. Én sem örülnék, ha 125 féle különböző sávszélű csomagot kellene figyelgetni a kínált 4-5 helyett
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Jégkokó #17148 üzenetére
De mi értelme ennek a levélnek? Bár van pár link a levélben, melyek ilyesmi email-pont-upc-pont-hu/t/2373111/29778490/15743222/10/ oldalakra mutatnak. Lehet a szövegezés a csali, hogy ide kattintson a júzer
Más:
Tegnap kaptam otthonra egy postai levelet a UPC-től. A lényegi részt idézem:
"Termékkínálatunk korszerűsítésével ezért most egy rendkívül kedvező lehetőséggel kedveskedünk Önnek: a jelenlegi internet csomagja helyett 2013. május 1-jétől a jóval nagyobb adatátviteli sebességet biztosító Fiber Power 120 csomagot bocsátjuk az Ön rendelkezésére - változatlan áron!"Gondolom a részletek az apró betűs részekben rejlenek így idézem a levél alját:
"Jogi tájékoztatás:
Amennyiben a szerződésmódosítás hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, Ön az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani Szerződését. Amennyiben Ön kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartamig, az ebből eredő kedvezményekért veszi igénybe, úgy a Szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti, mely esetben a UPC nem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben rögzített hátrányos jogkövetkezmények alkalmazására. Amennyiben Ön e jogával nem él, és a következő számláját befizeti, úgy tekintjük, hogy a módosítást ráutaló magatartással jóváhagyó jognyilatkozatot tett. A hatályos ÁSZF szövegét ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a www.upc.hu honlapunkon közzétesszük."
Meglepő és nagyon csábító az ajánlat. Ilyen marketinggel ritkán találkozik az ember UPC-vel kapcsolatban. Csak nem ismét fejlesztették a hálózatot vagy ilyen levelet nem mindenki kap?
Csak úgy tűnik eléggé erőltetik a ráutaló magatartásos jóváhagyásra áttérést.
-
AtHoS
nagyúr
Érkezett melós e-mail-re egy érdekes levél a hirlevel@email.upc.hu címről.
Idézem az elejét:
"A közelmúltban olyan számítógépes vírusok kezdtek széles körben elterjedni, amelyek folyamatosan internetes forgalmat generálnak, adatokat és kéretlen emaileket küldözgetnek, és ezzel jelentősen túlterhelik a hálózatot. Tájékoztatjuk, hogy internetforgalmi adatok alapján valószínűsíthetően az Ön számítógépe is olyan vírussal lehet megfertőzve, amely alkalmas a hálózat terhelésére és a vírus más felhasználók felé történő továbbítására, akár az Ön tudta nélkül is....."
Több számítógép is van melóban, de február óta az épület felújításnak köszönhetően mindössze 3 üzemel.
A sajátomon nincs virnyák (CIS+Malwarebytes kézi kergetőzés ellenőrzése szerint). Főnökömét átnyálazom majd (Avast AV védi) illetve hálózati adattárolónak használt gépen szintén Avast+Malwarebytes, melyen épp most futtatom a kergetést. -
-
Breeze
aktív tag
válasz
blakey #17111 üzenetére
Üdv!hívtam őket ,hogy mivan és merre hány méter.Elvileg abban az utcában 55-ig van upc és én pont az 56 költözöm.Mondtam nekik intézzék el mert nem akarom vissza mondani megfelel stb.Elvileg tovább adta az illetékeseknek és állitolag fel kell mérni a terepet.Kiváncsian várom mikor lesz belölle valami, mikor olhajtanak lépni csinálni valamit.Abban az esetben ha nem csinálnak semmi vissza kell hogy adjam, viszont én nem fizetek semmi hátralévő összeget mivel nem képesek biztositani a szolgáltatást stb...na ehez mit szolsz? mit szoltok?
-
jerry311
nagyúr
válasz
errorcode06 #17142 üzenetére
Ha 4 eve elofizeto vagy, akkor:
- hosszabbitottal mar huseget
- listaaron kapod
- akarmi.Legyen barmelyik verzio, hivd fel a 1221-et es kerdezd meg hogyan lehetne joarasitani a szolgaltatasokat.
Az eredmeny:
- kapod ugyanazt mint eddig, de olcsobban
- ugyanannyit fizetsz, de tobbet kapsz a penzedert. -
errorcode06
őstag
Látom, mindenkinek jut errefelé valamilyen kedvezmény.
Mióta vagytok UPC előfizetők?
Én lassan 4 éve, de az ilyen akciók valahogy mindig elkerülnek
(úgyértem sávszél emelés, modem csere stbstb) -
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17127 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor lesz errefelé Invi-optika, már ha lesz egyáltalán... És ha lesz önállóan elérhető lesz-e ésszerű összegért.
ADSL az bizony nekem sem kell. -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #17139 üzenetére
megtörtént felhívtam őket
futár fogja hozni a modemet hamarosan, modemet kapok mert a wifis kütyü az emelt szintű szolgáltatás
a régit meg be kell vinnem valamelyik ügyfélszolgálatra...
webmail meg azért nem ment mert sosem volt még használva és zárolták, most kértem új jelszót mindenhez és újra aktiválták, na kíváncsi vagyok hány korlátozós mail-t kaptunk eddig -
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste #17124 üzenetére
biztos hogy modemet adnak és nem ezt a csoda "mindenest"?
én is inkább egy ED3.0 modemnek örülnék inkább aztán mellé a 1043ND normális antennával
mert szerintem azzal jobban járnék főleg hogy kegyetlen zajos környéken lakunk 5 wifis cuccal (2 laptop 2 okosteló 1 okos GPS meg én laptoppal gigabites LAN-on) -
blakey
titán
válasz
hoffman_ #17135 üzenetére
Milyenek a jelszintek? Mennyire melegszik a HGW? A hozzávaló táp van vagy egy kisebb? Bár így nehéz lesz megmondani, de nálam is volt egy rossz táppal adott epc3925-öm és többek között emiatt is voltak akadások de liginkább az utcáról jövő kábelt valami megrágta. Látszólag minden jó volt, de szerencsére értett hozzá a srác és végig ellenőrizte a kábeleket, és javította ahol kell.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
remélem jó helyen kérdezek. adott egy fiber power 120-as net, pilisszentlászlón. a probléma az, hogy szakadozik net, mióta be van kötve, van, hogy 5 percenként, van, hogy óránként elmegy. ilyenkor kb1-3 perc alatt jön vissza. már háromszor volt modem-csere, a probléma nem múlt el. a upc szerint a modemig nincs gond, utána lesz a bibi. érdekes, mert se a kábellel rákötött asztali, se a wi-fi-s laptop nem megy ilyenkor.
a router az valami speckó modemmel egybekötött cisco (epc3925), én speciel még nem láttam ilyet.
valakinek van erre bármilyen ötlete? előre is köszönöm
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17131 üzenetére
Hát mivel sajnos még mindig nincs már szolgáltató a környéken csak UPC, itt nincs nagy árverseny nálunk.. (Bp XIV ker) De ha lejár nyáron a hűség akkor a netet az 50-esről átrakom a legkisebbre, ugysem netezek már szinte. A maradékból meg asszony kap egy mobilnetet, hogy menet közben is tudja használni..
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17129 üzenetére
Hát behúztak volna.. De amint meghallottam egyből le is mondtam mindent. Igazábol amugy is lemondtam volna, mert akkor volt akciója a Diginek: alá is irtam egyből a 100/50-es netre meg TV+Telefonra havi 3000-ért! Azok voltak a szép idők!
-
-
Kroni1
veterán
Nekem lejár a 2 év hűségem juliusban, 2 éve kötöttünk választás híján ide az uj lakásban, mert sajnos csak ez a szolgáltató volt. Van egy Bronze Digital + Mediacard HD + Fibernet 50 kombónk, amiért jelenleg ~9000ft-ot fizetünk. Az lenne a kérdésem, hogy hűségidő után módosíthatok lefelé?! Remélem ennek már nincs akadálya, de rossz emlékeim vannak e-tekintetben.
Legutóbb mikor 5-6 éve UPC-s voltam kötöttünk egy akciós csomagot 10e ft-ért 2 évre. Amikor lejárt, köv hónapban már 24e Ft lett volna. Mondom az ügyinek az nagyon sok, elég lenne nekem a kisebb, mire ő: Sajnos meglévő csomagot lefelé nem lehet módosítani..
Na ekkor mentem át a Digihez, amit nagyon szerettem, amig ott laktunk a 13-ban.
De sajnos itt kőkeményen megy a harc a területért (lefizettek pár illetékest állítolag), és bár itt van a Digi doboza a lépcsőház 5. emeletén, nem indithatja el a szolgáltatást..
-
válasz
canniball #17125 üzenetére
Igen, sajnos feljebb mentek az árak... Nekem a 9200Ft-os csomag van, ami most 9590Ft! Tegnap hívtak Invitel-től is, de sajnos még mindig csak ADSL-t kínálgatnak, és erre IPTV-t! Mondtam a csajnak, hogy térjünk vissza a dologra, ha optikát tud ajánlani! Bár IPTV akkor sem kellene, az maradna a UPC-től, meg a telefon is 550Ft-ért, de a netet visszavinném Invitel-hez, optikára, azt hiszem 25/10 elég is lenne, és az valóban korlátlan, nem cseszegetnek a policy mail-ekkel!
-
vargalex
félisten
válasz
Gubek-Einste #17124 üzenetére
Szia!
Biztos van, aki szereti USB-n használni.
Kár, hogy nekem most nem fognak 50-ről 120-ra váltani (bár igazából ez is bőven elég).
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17123 üzenetére
Nem is csak 2-300Ft-tal: a jelenlegi Trio M-nek megfelelő csomagunk van, így ez egész pontosan 24 hó rablánc esetén (amit baromi soknak tartok) 490Ft/hó, 12 havi elkötelezettség esetén 990Ft/hó plusz lenne.
-
-
-
vargalex
félisten
válasz
canniball #17120 üzenetére
Szia!
Hűségidőn kívül viszont előfordulhat, hogy később emelnek valamennyit.
Nem vészes összeget, nekem pl. az FP30 így alakult:1. 2011.05-től bruttó 4200 Ft (25% ÁFA volt)
2. 2012.01-től bruttó 4267,20 Ft (27%-ra emelkedett az ÁFA, de még mindig hűségidő)
3. 2012.05-től bruttó 4437,89 Ft (lejárt a hűség)
4. 2013.02-től bruttó 4699,72 Ft -
-
-
vargalex
félisten
válasz
tPedro_ #17118 üzenetére
Szia!
Úgy lett olcsóbb, hogy nálam már régen lejárt az FP30 hűsége, így bruttó 4699,72 Ft-ot fizettem érte. Most az FP50 4580 Ft lesz. (Egyébként elég régóta nincs már FP30, csak 25, az kerül most 3250 Ft-ba.)
Kíváncsi vagyok, hogy cserélik-e, mert szerintem kénytelenek lesznek. Ha jól tudom, a régi (webstar) modemek csak 30 Mbps-ig jók.
-
-
vargalex
félisten
válasz
tPedro_ #17116 üzenetére
Én pedig pont március végén váltottam (kevesebbet fizetek érte, mint előtte az FP30-ért). Március 28-án aktiválták is és a modemet is megkaptam, szóval azóta FiberPower 50-em van. Erre tegnap én is megkaptam ezt a levelet (ami április 5. keltezésű). Akkor ezek szerint a régi modemeket cserélik az összes ilyen ügyfélnél?
-
tPedro_
őstag
Pont most terveztem, hogy beszelek a UPC-vel, mert soknak talaltam a netert fizetett osszeget, legalabbis az uj arakhoz kepest.
Erre tegnap jon a level, hogy mivel regi elofizetok vagyunk, ezert valtozatlan aron a Fiber 30-rol atraknak az 50-re. (Persze lehet hogy az elejen az csak rizsa volt, bar teny hogy sok-sok eve UPC-sek vagyunk.)
Mindenesetre most van nagy orom, bodotta'. -
válasz
Kroni1 #17112 üzenetére
Szerintem vegyél egy routert, az a tuti biztos! Én ezt olvastam itt régebben, ha szükséges még meg is tudom keresni, de azért felelősséget nem vállalok érte, hogy ez nálad is így fog működni! Lehet megveszed a modemet, aztán nem fog menni! Arról már nem is beszélve, hogy a más típusokkal csak óvatosan, mert a kábelhálózatra nem köthetsz bármilyen modemet, csak amit a szolgáltató is támogat, ellenkező esetben 100%, hogy nem fog felcsatlakozni!
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17104 üzenetére
Ha tényleg nem kell regisztrálni semmit akkor az jó hír, ezek szerint elképzelhető hogy egy másik tipussal is működne a UPC fibernet?! (Kérdés az is, hogy van-e még ezen a Cisco-n kivül ilyen eszköz..)
Még vacilálok, hogy próbáljak-e keresni akkori ilyen 3925-öst, illetve hasonló kombó készüléket, vagy inkább hagyjam a francba és vegyek egy routert. Funkciók terén nekem több mint elég lenne a tudása..
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Költözés elött állunk,és érdeklődnék ,hogy mennyi idő mire át telepítik nekem az egész mindenséget? tv,internet,telefon
-
vargalex
félisten
válasz
jerry311 #17108 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy elég a többségnek. Én mindössze a saját igényeim miatt írtam. Persze az alternatív firmware-nak nem csak az általad írt előnyei vannak (igaz, az átlag user ezeket sem használná).
Amiből az egész indult, az ugye annyi, hogy én nem fogok miatta reklamálni... -
jerry311
nagyúr
válasz
vargalex #17106 üzenetére
A felhasznalok tobbsegenek viszont nem is kellenek azok a funkciok, amik mindenfele alternativ firmware-ekkel elerhetok.
Tudom nehez elhinni, de a tobbsegnek az kell, hogy legyen internet minden gepen es mobilon. Nem kell neki FTP/File Server/torrent szerver/web server/SSH tunnel/stb. Ilyen szempontbol nekik tokeletes megoldas egy wifis modem. -
válasz
vargalex #17106 üzenetére
Hát először nem is!
Na de viccet félretéve, a fentebb írtak miatt nekem még bridge üzemmódban sem kéne! Meg aztán, ott van a T, látod, egy SW frissítés, és volt-nincs bridge mód! Hát kell ez nekem? Dehogy kell!
A 3208-al csak egy a "baj", hogy ha éppen online, akkor nem férsz hozzá a logjához, és egy kivételével az összes menüpont is elérhetetlen lesz!
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #17102 üzenetére
Meg aztán úgysem tud olyan funkciókat az EPC3925, amit egy jó kis alternatív firmware.
Ezért is írtam, hogy úgyis bridge üzemmódba kapcsoltam volna.
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #17104 üzenetére
na akkor rákeresek lehet..
-
válasz
Kroni1 #17103 üzenetére
A másik topikban volt aki egy ktv szerelő rokontól kapott EPC3925-öt használ, és tökéletesen működik! És még mielőtt valaki arra gondolna, nem, nem volt köze a UPC-hez a kérdéses eszköznek régebben sem, vadonat újonnan lett idetéve, és egy vidéki ktv szolgáltatótól van! Szerintem még regisztrálni sem kellett neki!
Mellesleg nekem sem kellett soha!
-
Kroni1
veterán
válasz
blakey #17099 üzenetére
Akkor csak nem olyan rossza az a cucc..
vargalex: akkor reklamálj, és ha kapsz egy ilyen kombót nekem adod használni, én meg cserébe neked egy sima modemet meg egy tálca sört!
(Csak viccből írom, gondolom nem is működne a csere, mert regisztráltatni kell minden szart ennél a remek cégnél..)
-
válasz
blakey #17097 üzenetére
Reklamálni? Amikor én váltottam csomagot, nekem is akartak adni EPC3925-öt, de mondtam, ha lecserélik a jó kis 3208-amat, akkor vissza az egész hűség, meg szerződés, és megyek máshova! Így aztán maradt! Mellesleg tapasztalatok szerint a 3208-as modem jelszintek tekintetében is jobban bírja a szélsőségeket, mint a 3925! Ahol utóbbit már ledobálja a hálózat, ott az előbbi sok esetben még kifogástalanul működik!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged