Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Bár már kint van a 8-as is, de egy régi 32bites laposra tettem 32 bites Centos 7-et Xfce-vel, ez utóbbit le kellett forgatni forrás epel rpm-ből, mert a félkész 32bites epelben nem voltak leforgatva, sok egyébbel, hogy valóban kényelmesebben használható legyen, ide feltöltöttem a csomagokat , hátha vki még hasznát veszi, minden nagyon rendben is menne, mindössze 160 mb-ot eszik alapjáraton és mégsem fapad
még az intel-phc-t (így szépen alul lehet feszelni) is felmegy rá a kernel repóból származó kernelre, egyetlen probléma, hogy a wifijét nem tudom életre kelteni, az alap 3.10-es kernellel meg sem nyikkan, mivel abból hiányoznak a hozzá való modulok, hiába teszem fel hozzá a firmware fájlokat, a repóból való 4.14-essel már betölti a drivert, viszont a 80211-es modul tkip része nem töltődik be, a network manager applet nem is látja csak a wicd, de az meg nem tud ip címet osztani neki, ill. parancssorból sem tudom életre kelteni, más disztrók (pl. Fedora, Xubuntu) alatt csont nélkül megy ez a wifi, szóval vmi driver gondja lehet, valszeg a kernel, de ha nem muszáj nem forgatnék kernelt első körben
Vkinek vmi tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest