Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
CentOS 7.1 eddigi issue-k:
- szerintem nem 100%-os a Gnome 3 GUI, volt már, hogy "beragadt" pl. a fájlkezelő menüje a képernyőn, vagy késve frissíti a Conky óráját (értsd: minimalizálom a tálcára pl. a böngészőt, feltűnik a desktop, akkor egy pillanatra eltűnik a Conky időkijelzése, majd visszajön - ezeket korábban nem csinálta).
- a Totem csomagjával a systemd szerint vannak gondok, feldobált rendszeresen figyelmeztetéseket, ezt mondjuk letiltottam.Nagyjából ennyi eddig nálam, egyik sem vészes vagy zavaró. (Thinkpad X201 / Core i5-520M + integrált HD Graphics / 8 GB RAM / Intel G2 160 GB SSD a konfig a CentOS alatt.)
Ja, Torchlight II-ből pár hete kijött Steam-en a Linuxos változat, tökéletesen fut.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi