Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz Peetee(tm) #19169 üzenetére
A 18600 MHz szerintem 16 volton se fog összejönni.
Alister from Hell
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19175 üzenetére
Akkor pl. nézd ezt meg a Find a drivernél, Notebook-> C-series apu-> C-50APU-> WIN7 32 bit.
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19177 üzenetére
Kösz. De az sem onnan van.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19179 üzenetére
Ez az a validator ami egyből a legújabb drivert szedi le az adott vga hoz.
Régebben lehetett válogatni az amd honlapján a korábbi driverek közül.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19182 üzenetére
Nálad is azt írja?
Megvan ami kellet, viszont ez hogy ott nincs ez érdekes.
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19184 üzenetére
A (Find a driver)-t nem találod?
Az az AMD honlapján ott van jobb oldalt felül a Supports&drivers alatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Moonwolf
senior tag
válasz Peetee(tm) #19187 üzenetére
Peetee(tm): Nem ott néztem.
radi8tor1: Ezt én sem találtam, viszont ezek mobil eszközökhöz is jók nem csak asztali gépekhez?
-
InfiniteReality
őstag
válasz Peetee(tm) #19190 üzenetére
Letöltöd az utolsó drivert ami elvileg (!!!) jó a kártyádhoz, és ha a notebookodra nem is lehet feltenni, mert a driver kiköhögi, ezzel meg tudod patchelni és mégis felmegy.
Elvileg: amelyik notira nem megy fel a ATI driver, ott a notebook gyártójának driverét kéne megkeresni és azt használni. Gond akkor van ha ők nem frissitik.Az ATI/AMD és a többi gyártó frissitési üteme eltérő, a gyártói driver egyesek szerint nem fut tökéletesen mindenféle más gyártó hardverén. Ez lehet hogy igy van, lehet hogy nem.
Mindenesetre egy eléggé elavult Lenovo T60-asban lévő X1400-ra a Win7 meg a Lenovo szerint is valami 2007-es ős vista driver van csak. Ezzel a Mobility Modderrel azthiszem 10-6-ost tudtam rátenni (nem tudom pontosan de azt az utolsó hivatalos drivert, amelyikben még benne van az X1400), és tökéletesen hibátlanul működik.
Egy próbát megér.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Steelmanus
addikt
válasz Peetee(tm) #19194 üzenetére
Szia!
Tudod mit jelent az hogy AMD Embedded GPU, - ITT viszont van valami - mert akinek valaszoltal annak erre semmi szuksege. Azonkivul lehet egy hsz.-ben is megirni a gondolataidat, nem kell egymasutan 3 hsz.
-
InfiniteReality
őstag
válasz Peetee(tm) #19197 üzenetére
Nekem az új Mozillával sincs gondom, 12.8-as driverrel. Igaz komolyan (pl játékot) nem próbáltam vele, de nézegettem flashes oldalakat, eddig minden probléma nélkül. 15.1-es FF.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Kiralybali
tag
válasz Peetee(tm) #19204 üzenetére
Asrock H61MU3S3-B3 alaplap, Corsair CMX4GX3M1A1333C9-es memória, Intel Celeron G530 a cucc alapja.
Próbáltam már Sapphire HD6770 Vapor-X-el, meg mostanság a VTX3D 5670-val.
Mivel 400W-os Sharkoon tápom van és a 6770-es honlapja szerint 450W a kívánt (bár nem tudom miért, hisz ennyit az egész cucc szumma nem ehet), a VTX3D-nek meg csak 400W, így utóbbival küzdök.
(Amúgy kipróbáltam egy kölcsön 500-as táppal is, de azzal is ez volt, szóval nem hiszem, hogy táp ellátás.)
Az egyik kártya telepítő CD-jén 11.8 volt azt hiszem.Miért javaslod a 10.12-őt illetve a 11.6-ot?
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest