Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst™ driverek topikja (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1049) zizzenet válasza mikk2000 (#1018) üzenetére


zizzenet
csendes tag

Időközben további felfedezéseket tettem. Kiderült, hogy az AGP Write nem minden. Az egyik drivernél a korábban leírt változtatások ellenére is hasonló tapasztalataim voltak, mint amiket az első, probléma felvető kérdésemben leírtam.
Végül föltettem a 6.2-es Catalystot, és odáig merészkedtem, hogy visszaállítottam mindent az alapértékekre, vagyis AGP Read/Write, PCI Read/Write és Fast Writes bekapcsolva (utóbbit a dokumentáció szerint támogatja az alaplapom). Ennek ellenére stabilnak és viszonylag jónak mondható a jelenlegi állapot, egy-két apróbb hibától eltekintve, amiket egyelőre tolerálok.
Szóval sokkal inkább úgy néz ki, hogy nem a driver alacsony szintű állítgatása a döntő, hanem, hogy egy pocsék vagy valamivel kevésbé pocsék driver van éppen telepítve.

A BIOS-ban egy időre kikapcsoltam, hogy az AGP-nek foglaljon le IRQ-t. Mikor visszaállítottam, javult a teljesítmény. Ez mit szolgál valójában?

Másik kérdés, ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni, sok mindent próbáltam már: mekkora legyen az AGP Aperture Size? Radeon 9800 Pro videókártyám, 1024 MB RAM-om van. Jelenleg 64 MB az említett opció értéke. Érdemes magasabbra vagy alacsonyabbra tenni?

Köszönöm, ha továbbra is segítetek.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst™ driverek topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.