- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Egyébként ezen a fórumon csak nekem van ez a problémám?
-
ЯΞD
senior tag
nálam is jó a gamma nem ír ki problémákat. win7 64bit. radeon 3850...
-
LamaCube
addikt
válasz
BalaNce87 #9491 üzenetére
Szerinted meg tudják oldani ?Érdekli őket egyáltalán?
Remélem holnapig valamit csinálnak.Azt nem értem,hogyan tudja elrontani randomra vagyis miért rossz valakinek és másnak nem.Szerintem le se szarják éppen ezért.Laraxior
Neked legalább belép a játékba és kapsz esélyt ,hogy játssz -
Laraxior
titán
most mán nekem sem tuti
van hogy annyit várok egy körre, hogy mire elkezdenénk el is megy a kedvem
-
BalaNce87
addikt
válasz
LamaCube #9488 üzenetére
Hát így jársz ha codot veszel
amúgy a steamel semmi para nem szokott lenni de ezt most ő baszta el, vagyis az mw2 miatt lett ez a nagy frissítés, bár bátyjám egyik haverjának ugyanez van tf2-vel cs-vel is...szóval próbálnak mindent elkövetni hogy kiküszöböljék a csalókat de ezáltal meg azokkal is kibasznak aki megveszik, szóval igen szar lett az mw2, bár most steamet frissítette és nem a játékot, bár hogy tudják ezt így elkúrni, frissítik steamet erre elbaszódik egy pár játék, nemtudom milyen emberek dolgoznak ott, hogy ilyen megtörténhet.
-
LamaCube
addikt
Megcsináltam az uninstallt és a többit ,de semmi változást nem hozott.
Most már kúrva ideges vagyok,hogy veszek egy játékot 10 ropiért azt egy fostalicska rendszer miatt nem tudok vele játszani ez volt az utolsó cod (szégyen annak nevezni)amit megvettem.Rohadjon meg a steam meg az iw meg az összes idióta aki ezt kitalálta a nagy csalás megakadályozása végett.A végeredmény csalók tömege ugyanúgy azt még azokkal is kib...nak akik megveszik.
Bocsánat a káromkodásért ,de már tele a t...m az egész fostaliga rendszerrel!!!! -
Laraxior
titán
19:00kor hívni fogok steamonline emberkéket egy kis mókára...úgy készüljetek... aztán meglátjuk
-
Tanker21
tag
Na felvettem jópár emberkét steamen akik ismerősek voltak innen PH!-ról. Ne habozzatok visszaigazolni.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Screamer84 #9471 üzenetére
hát nem most probáltam megy rendesen xp+nv van nálam
-
LamaCube
addikt
Danilla
Semmi gondom nem volt nekem se.Még tegnap játszottam is előtte (steam frissítés előtt) ,akkor már 177-es volt verzió,nekem a steam frissítés után lett a probléma.
Próbálta már ezt valaki?"uninstall, majd installáld újra a steam-et meg a játékot is.
de ha van 12GB helyed valahol, akkor a \Steam\steamapps\common\-ból másold ki a call of duty modern warfare 2 mappát.
1.
ezután játékot uninstalláld először a steam kliens ben.
2.
majd a steam-et uninstalláld.
3.
következőképpen feltelepíted a steam-et a netről újból.
4.
ezután bemész, megint ....\Steam\steamapps\common (ha nincs "common" mappa, akkor csinálj 1-et) és ide bemásolod, visszamásolod azt a call of duty modern warfare 2 mappát.
5.
Steam kliensbe jelentkezz be, a profilodba, és a játékok listáján, ott lesz a call 6 de azt fogyja írni, hogy "not installed" ezután jobbegér gomb és INSTALL....ezután a telepítés folyamán fel fogja ismerni azokat a fájlokat amiket te másoltál vissza manuálissan a common könyvtárba...
és így gyorsan fog menni a % jelzés!!!KB 5 perc, és magátol kiegészíti a játékot, meg stb és már gó játszani!
jó játékot hozzá." -
Jamby18
senior tag
Áhhhhh
Szerettem VOLNA játszani az előbb 1kicsit 5!!!! searching ablakot végignéztem, a 6nál a pálya végén timed out lett a 7 próbálkozás domination 5mp!!!! voltam a pályán és vége lett a menetnek csinált a csapattársam Ghostface 33killt 5mp alatt8próbálkozás természetesen game lobby closed... 177lenne a ludas??
-
LordAxwell
senior tag
S mennyit kell még várni a javításra???
-
Screamer84
tag
válasz
LamaCube #9474 üzenetére
Biztos ,hogy nem VGA hiba, nekem Nvidia van és ugyan abban a cipőben járunk, ez játék hiba, valami olyasmi is le lett töltve a frissítéssel ami nem tett jót. Próbálták megoldani a fejlesztők ,hogy ne lehessen belepiszkálni a file-okba és lehet úgy megoldották,hogy számos embernél ez hibát okozott.
-
LamaCube
addikt
Én már nem tudom mit tegyek sokan és sajnos sokan vagyunk így erről folyik minden mw2 fórumon a találgatás.Csak azt nem értem mi alapján dől el,hogy szar?
Ki az akinek nem jó és milyen vga-ja van?Nem -e valami vga-al kapcsolatos hiba,mert ha ez csak ati kártyánál áll fenn ,akkor ott kell keresgélni bár egy óriási hiba a steam-től ez a dolog.Ez csak egy vélemény a részemről,mert már semmilyen ötletem sincs ebben a témában -
danilla
őstag
válasz
Tsumaas #9468 üzenetére
Ez az új frissítéssel jött elő, nagyon sok embernek rossz, sajnos többek közt én is megszívtam. Én betudok lépni a játékba nem úgy mint pár haverom, csak én meg nagyon játszani nem tudok.
Ritka hogy bejutok egy játékba, vagy simán nem lép be a hostra, vagy kivág a játék iw4mp.exe hibával... Ennek oka az elcseszett 1.0.177 verzió... amit nagyon remélem gyorsan orvosolnak. -
Screamer84
tag
válasz
LamaCube #9469 üzenetére
Hát sok mindent nem tehetünk, várunk szépen míg kijavítják és szidjuk a készítőket. Érdekes ,hogy eddig semmi hiba nem volt csak tegnaptól jöttek elő de nem is egy. Olyan jól megcsinálták a csalók kizárását ,hogy még minket is kipakol, na így tényleg nem lesz csaló ha nem lesz aki játszon. Olvastam,hogy elvileg ebben a javításban kiszűrték a lvl hackes embereket, annak ellenére ma abban a fél órában amiben sikerült játszanom tömegesen találkoztam velük. Hmm, jól megoldották..
VAN der BOSS : Neked most szedi le ami után majd jön az Error üzenet
-
@rglaaf
veterán
Nekem most megint frissített a steam, mi a fene lassan minden nap lesz frissités?
-
Tsumaas
senior tag
-
ikszdéé
csendes tag
Ezek szerint szerencsém van, nekem nem jött elő ez a stem must be running-os hiba, bár nem is toltam tegnap, csak ma egy órát. Őszintén szólva én a játékban nem csalódtam, de ez az egész rendszer amire épül ez valami katasztrófa.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Nekem is ugyan ez a hibám: Fatal Error Steam must be running to play this game.kb 2 hete játszok és tegnap délután szart be nekem is...
én is újra raktam a steamet, nem segített, win 7 32bit-es op van a gépen, nem tudom mi lehet ez..... de nagyon idegesít! -
LamaCube
addikt
válasz
Killing #9459 üzenetére
Administrátor mód? Azt hogyan?
Csomó embernek ez a problémája szétnéztem pár helyen megoldást még nem írt senki és nem is talált.Mindenki attól fél ,hogy az egész rendszert újra kell tennie.Nincs magyar képviselet,mert odamennék az felgyújtanám az egész bandát ,hogy rohadnának meg...
Pollen
Xp-m van.Xp- tűzfalam van és avg vírusírtó,eddig semmi probléma nem volt vele csak a tegnapi frissítés után.
-
Polllen
nagyúr
-
LamaCube
addikt
válasz
Tsumaas #9456 üzenetére
A játék előtt raktam újra a rendszert 1 hónapja.Ezt most olvastam egy fórumon ,de válasz nem érkezett:
"Megvettem a játékot eredetiben nem is volt semmi baj vele egészen tegnapig, ugyanis a Steam frissítette magát majd szólt, hogy ujraindul. 1 percig vártam majd rányomtam a steam ikonjára (mert addig nem indult újra) ekkor elindult a steam és amikor játszani szerettem volna kiírta, Fatal Error Steam must be running to play this game hibaüzenetet. A steam szerintem fut mert látom az ismerőseimet, stb...
Újratelepítettem a játékot meg a steam-et 3 szor de ugyanaz...:előre is köszönöm a segítséget!"
Komolyan szét .... az ideg,ha ezért újra kell raknom a rendszert inkább kidobom a kukába...Rohadna meg ez a rendszer meg aki ezt fejlesztette!!! -
Tsumaas
senior tag
válasz
LamaCube #9454 üzenetére
Elvileg ha uninstallálod a Steam-et minden törlődik, mivel minden oda van mentve. Én a CoD: WaW-val szívtam egy időben nagyon sokat. Ott (is) valami bődületesen szar volt a rendszer. Nem engedett fel szerverre, vagy még a játékba sem. Telepíthettem újra, nem használt, aztán egy rendszer csere segített. Remélem Te nem jutsz el odáig.
-
LamaCube
addikt
Mi a teendő ,ha újra akarom rakni a steamet?Magyarul uninstallálom és a játékot is újra kell rakni ,mert az is törlődik?Egyszerűen nem hiszem el ,hogy én szopok ezzel a redvás sz@r rendszerrel.Nem csinált semmit csak frissített és nem tudok játszani.Menjenek most már a büdös p.csába.
-
LamaCube
addikt
Ez nagyon jó még mindig ugyanaz a hiba minden frissítve van komolyan mondom uninstallálom az egészet azt ,ha utána se lesz jó felgyújtom!!!
Fatal ERROR! -
Laraxior
titán
azért annyi legyen benne hogy ne negyedórára menjünk akkor gamelni. Tekintve hogy nem normális szerver van,hanem meghívásos,aminek van előnye is meg hátránya is.
Előny: hogy csak az jön gamelni akit hivunk.
hátránya: menetközben elég macerás becsatlakozni,főleg a hostnak...elég sok death-be belekerülhet neki hogy egy-egy arc csatlakozzon
Szivesen leszek host, mondjátok milyen game-t toljunk,aztán mehet a móka#9453: fele játékmódot nem is ismerem
a zászlóval is úgy rohangáltam mint egy hülye, mire rájöttem hova is kell vinni
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
GL egyáltalán nem áldás ha valaki kempel nagyon ügyesen ki lehet szedni GL nélkül,ja hogy tisztelt játékosok annyira kényelmesek hogy akkor váltok fegyver GL-el és majd kiszedem így.Nagyon lelkes voltam amikor meg lett a game sima COD óta multizom,de ami itt van,jobb nem is nyilatkozni,shootgunt második fegyvernek alapban.Shotit eddig fel sem vettem most állítottam egy ilyen class-t végig ropogtam a pályán +20-és 30 között jöttem le,vicc tudás sem kell hozzá és hogy ezeeket szerver nélkül ugye szűrni se lehet,hogy véletlenül se lehessen találkozni ilyenekkel,borzalom.
Így marad a pályaválasztás közbeni 14 éves palánta éneklése mikrofonba meg vigyorgása hogy tud játszani,az iw igazán elgondolkozhatna hogy most "hanyatlásba" kezdd az eladás talán ha ezeken módosítanának újra lehetne fellángolás...(mert multit tudnak készíteni ez tény)
Laraxior : nagyon jó ötlet steamen meg kell dumálni aki online adott este és hajrá
-
Laraxior
titán
Srácok, nem akarunk rendezni pH!-s TDM-et,vagy valamit..? Vagyunk elegen látom az esti órákban elég sokan írkálnak.... Néha lehetne játszani egymás között...
10fővel azért már elég szépen lehet gamelni
(vagy szokott lenni,csak én nem tudok róla)
ha már a game nem megy annyira,legalább a netem elbír sok embert -
Tsumaas
senior tag
válasz
Svájcinéger #9444 üzenetére
A GL idegesítő, ezt tény! De Corpuscle-nak is igaza van, mivel kell challenge-hez... Jó XP jár érte, főleg, hogyha mind a 10 cuccos megvan egy fegyverre... És kemperek ellen áldás.
-
Corpuscle
őstag
Azért egynéhány kemper megérdemli, hogy kifüstöljék GL-lel. HQ-ban beül egy sarokba, mindegy, hogy védeni kellene éppen, tulajdonképpen hátráltatja a csapatot. GL-t neki !!!! No meg ugye betették "cselendzsbe", így az is használja aki amúgy nem szokta (pl én is néha). Egyre többször találkozom HQ-n olyannal, hogy bejön játszani csak azért, hogy nuke-t csináljon. Tudok neki örülni......
Szóval engem jobban felk.r az ha nem játékmódhoz "illően" tolja valaki. Menjen TDM-be statoskodni az ilyen. Ja, lehet ott nem megy már olyan jól.....
-
@rglaaf
veterán
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Tanker21 #9442 üzenetére
Shotgun noob ?
Ezt én még nem kaptam meg. Strikerrel nagyon összebarátkoztam ezen a prestige szinten, eddig még nem használtam. Kiváló kiegészítő mind a barrett, mind az m4 mellé, ACR-hoz is jó lesz, csak előbb még kiosztok 13 fejest az m4-gyel, hogy meglegyen a blue. De elsődleges fegyónak sem rossz, lassan jön a M1014. Jól lehet velük aprítani, mondjuk Favellán.
Régen nem volt rám jellemző a káromkodás, mivel magyar szerveren nem játszottam, nem is lett volna értelme, de a GL-lel kihozzák belőlem az állatot. A sok GL-es miért nem tud kipróbálni más fegyvereket is ? Tényleg nem úgy van, mint anno COD2-ben, hogy van néhány db és kész. Akkor az is elég volt: thomson és mp44 vagy kar98. Azok voltak még a szép idők, még perkek sem voltak. Ott még szinte tényleg a játéktudás számított. A cheatet meg sohasem fogják kiszűrni szerintem, mindig lesz, itt meg még ráadásul admin sincs aki kiszórná, csak röhög egyet és azt mondja, hogy:" Szólj az adminnak". Szánalom iwnet, szánalom. Pedig nagyon jó lett a game. Egy dedikált szerón, x4v2 modban nagyon élvezném, a GL tiltása persze alap lenne.
(#9443) Szerintem...: nagyon közel vagyok hozzá, hogy ACR-rel úgy fogom tolni. Persze csak ha nem lesz a klánomból senki velem egy hoston... -
Szerintem...
aktív tag
Barmit lehet hasznalni, azert van a jatekban. Ha nektek nem tetszik az, hogy valaki GL-ezik, akkor hasznaljatok ti is.
-
Tanker21
tag
válasz
Svájcinéger #9441 üzenetére
Én meg tegnap felmentem játszani egy sabotage meccset. Eleinte tök szarul ment aztán nem tudom mi történt velem, de lenyomtam egy 10-es killstreakot, (uav, cuav, predator) aztán letettem a bombát és bevédtem, csak sajnos már nem volt golyó az m4-be ezért előkaptam a SPAS-t és vagy 6 embert leszedtem közelről. Erre beírják, hogy mekkora egy büdös szemét dolog ez, meg "shotgun noob" vagyok. Hát de könyörgöm, ha a fejlesztők betették, miért ne használhatnám. GL-t még csak csak megértem, de a többi fegyót (G18, P90, Shotgun) mért akarja valami kis .... megtiltani a használatát, hát ez már a pofátlanság határa (szerintem).
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Undoroid #9001 üzenetére
Nini ! Most látom, hogy megszólítottál ! Senki sem mondta, hogy csak nekem legyen lőszerem, de lassan voodoo varázst szórok arra aki a GL-t betette a játékba. Már a COD4-ben is rühelltem, de ott lehetett tiltani a dedikált szerókon, na de itt / Nem tehetek róla, de engem rohadtul idegesít, és másokat is. Élvezhetetlenné teszi a játékot, legalábbis az enyémet azzal, hogy pök egyet véged, aztán megint és megint. Azért fizettem, hogy élvezzem a játékot. És hova menjek ? Mindenhol vannak akik használják. Kilépek a köv. hostnál meg még az rpg is ott csücsül a vállán. Nem értem miért nem lehet elfelejteni a GL-t. Engem lenooboztak a G18 akimbo miatt, azóta nem használtam, de megérte, mert sokkal jobban élvezem a shotgunokat. A többik ok hellyel közzel, de a GL rohadtul felidegesít.
-
Screamer84
tag
válasz
LamaCube #9422 üzenetére
Nah hát a ma reggeli steam frissítés után eljutottam odáig,hogy csak olyan helyre tudok kapcsolódni amelyik játék elindult, ha a map töltése előtt csatlakozok bárhova, akkor nem indítja a játékot, komolyan mondom ez a játék egyre sz.rabb, napról napra több a gond vele.
Szóval nem vagy egyedül a gondjaiddal, éljenek a csicska Steames programozók!!!!!!
-
SipiBcs
őstag
Szia!
Hogy mit kaptál?? Kicket?? Azt meg hogy???? Eddig ez nem volt lehetséges.... Nem csak kirakott a steam? Bocs, hogy kételkedek....
A sok xp-s dolgot meg hogy pillanatok alatt feldob 70-es lvlre az adott prestige-n belül ezt hallottam, de én nem tapasztaltam. Gondolom ezzel az új tapasszal azt is javították.
-
Grifid
aktív tag
válasz
F e Z o #9434 üzenetére
Steam userdata mappa leveszed az írásvédettséget, visszamásolod az elmentettet.
X:\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\Players mappát kell még menteni ezt is visszamásolod. elindítod a játékot ekkor az általad visszarakott van bent. Belépsz egy játékba végigtolod a mappot és akkor már ezt menti a steam cloud. -
Jamby18
senior tag
Este az Afgan pályán volt valami MAKI nevezetű emberke,de ez csak az első szó volt amire emlékszem 28/0 statja volt beírtam neki,hogy f*ck hacker, erre visszaírja hogy yea,yea.. csak mosolyogni tudok az ilyenen.
-
Grifid
aktív tag
válasz
F e Z o #9431 üzenetére
A level hackes csókákkal vigyázni kell, tegnapelött 2 rossz élményem volt velük.
1. Sajnos akkor még nem készítettem screenshotot a meccs kezdete elött (már csinálok ha level hackest tesz a partyba) kicsit letaroltam a mappot 2 perc alatt 11 kill és kaptam egy kick-et...ami ugye public ranked meccsen nincs.
2. A másik jóvoltából azt vettem észre hogy 1 killért 2500xp-t adott a gép. Kiszáll, kilép újraindít. Ő meg is kapta a feljelentést.Olvastam olyat is hogy a bentlévők mindegyikét feltolta presztige 10 70-es szintre egy level hackes. Tehát jó vigyázni velük és mindig legyen mentésetek eltéve, hogy vissza tudjátok állítani ha baj van.
-
F e Z o
veterán
válasz
@rglaaf #9424 üzenetére
Hát én elég sokat szoktam látni, mégha nem is prestige 10 70-es szintű is. Meg szoktam nézni steam oldalukon mennyit játszottak. Egyszer láttam egy ukrán srácot, 600+ órát játszott és még ő sem volt prestige 10.
Asszem veled játszottam este a lengyel 4 fun klán ellen. Wasteland pályán alig tudtam megmozdulni. A második map, az viszont szoros volt, de idő lejáárta miatt kikaptunk.
Nagyon jól nyomták a srácok.
-
Grifid
aktív tag
válasz
Polllen #9428 üzenetére
Így van ne sírjatok az ilyenek miatt azonnal jelentsétek őket, hogy megpróbálnak accountot lopni.
Más nekem is tökéletesen működött a steam és a játék a frissítések után.
Szerintem iktassátok ki azt az opciót, hogy a gép indítással automatikusan induljon a steam és nem lesz ilyen problémátok. -
Polllen
nagyúr
válasz
bandiie #9415 üzenetére
A steam-n belül van egy opció, hogy "Sértő magatartás jelentése..." Ha rá mész az illető profiljára, jobb felül!
Nyomjátok fel azonnal azokat, akik ilyeneket küldözgetnek!
Update
Most reggel a tegnap esti után a Steam újra frissíti magát...Lehet megoldás sokak problémájára...Nekem a tegnapi frissítés után is, meg most is fut mw2 meg a többi gém.
-
@rglaaf
veterán
Nem rég belinkeltem de újra beteszem ha valakinek problémája van a játékkal elöször ITT nézzen szét
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bandiie #9415 üzenetére
Ezt én is kaptam. Néztem is, hogy mifene, PH!-s arc akar lődözni velem? Aztán láttam, hogy kukás...
LamaCube:
Hát, biza láttalak szívni elég sokat.. le-fel-le-fel-le-fel, ennyit láttam a jobb felső sarokban.
Mondjuk én, miután sikerült Steam-et indítsam, játszottam 3 órát, és a szokásos dobálásokon kívül nem volt bajom. Az meg, hogy mennyi a csíter, az tök 8. Ha tele van a pálya, akkor is 25-30 a stat, ha nincs egy se, akkor is. El se tudom dönteni, hogy ki-mikor csítel. Csak őrjöngök, fuckolok, és sorra halok meg, ha gúy lőnek le, ami szerintem nem fer...
-
@rglaaf
veterán
Nálam semmi gond nincs megy minden rendesen, viszont az furcsa hogy ma nem láttam még lvl hackest pedig van annyi mint a szemét mindig jutott 1 mapra eddig 1-2
-
LamaCube
addikt
Valahol azt írják,hogy uninstalláljam a steamet,de gondolom újra kellene raknom mindent úgyhogy várok holnapig talán valaki tudni fogja a választ.
Na mára ráhagyom.Egyszerűen fingom sincs miért fos nekem és másnak nem...
Már visszaállítottam a rendszert ,de újrafrissíti mindig mire belépne a steam-be.Remélem holnapra megoldják,mert -
LamaCube
addikt
válasz
Screamer84 #9418 üzenetére
Este értem haza.Játszottam egy órát.Majd kiléptem a játékból és az várt ,hogy a steam frissítése készen áll indítsam újra a steam-et ,majd indítani akartam a játékot és semmi....megpróbáltam töredezettség mentesíteni ,de ugyanaz az eredmény.
Másnak nincs ilyen problémája? -
Fortissimus
őstag
latva a kommenteket az uj frissitesrol, direkt orulok, hogy most hallt be a videokarim es nem tudok jatszani par napig
-
Screamer84
tag
válasz
LamaCube #9416 üzenetére
Aham, reggel felfrissítette, délutánig szenvedtem vele , aztán nézegettem a játék tulajdonságait, találtam a lentebb említett dolgot és a játék töredezettségmentesítést és gondoltam úgy sem vesztek vele rányomtam, azóta nincs gond a játékkal ,nem lép ki, de nem tudom, hogy ez ért e neki valamit vagy csak magától gondolta úgy hogy most nem fagy ki.
-
LamaCube
addikt
válasz
Screamer84 #9414 üzenetére
Én is kaptam,de töröltem egyből.
Te tudsz játszani frissítés után? -
bandiie
aktív tag
Előbb kaptam ezt a chat felkérést, a srác benn van a PH goupba, az oldal meg ami linkelve van egy account lopó site.
Az arcot szerintem el kéne távolitani! A neve: SymerroxSzerk.: látom mire megírtam már sokakat megkeresett... be ne dőljetek neki!
-
Screamer84
tag
Nah végre tudtam játszani néhány órácskát, nem tudom ér e valamit de én rányomtam a "Játék gyorsítótár épségének ellenőrzése" dologra azóta nincs exe hiba, és megy rendesen. viszont az előbb kaptam 1 üzenetet steamen, elvileg PH tagtól :
"Symerrox: hxxp://freegift.dreamhost.co.il it's works you have to try free steam games" ezzel az üzenettel ,itt meg kéne adni a Steam user nevet és a jelszótde véletlenül se tegye senki. Gondoltam szólok, hátha ér valamit.Lajkó beelőztél, nem tudom lehet ha szólunk a rendszergazdának nem tudja törölni a Csoportból?
-
popey37
addikt
frankón áldom az agyam, hogy nem vettem meg,
-
gecov-ops
csendes tag
Helló!
hallelúja steam!!!
nem hiszem el a multor i frissítésnél is rossz volt, meg most is nekem is kivan mindenem -
LamaCube
addikt
válasz
Polllen #9408 üzenetére
Na most kezd a t..öm tele lenni és aki ezt a getva steam-et meg iwnet marhaságot sztárolta az ...
inkább nem írok semmit nem akarom megsérteni.
1 órát játszottam és utána ez várt...A single se indul el.Komolyan mondom egy szánalmas banda aki ezeket "fejleszti".Most ,akkor mi lehet ilyenkor a teendő???? -
Polllen
nagyúr
válasz
bandiie #9395 üzenetére
Haver belép a steam-be...elindítja MW2-t, majd kiírja a játék, hogy bocs, de ehhez a gémhez a steam-nek futnia kell...
Komolyan szánalom, hogy tudnak kiadni így egy patch-t...összebaxák, aztán ennyi...
Nálam mondjuk teljesen jó, de este 3-t játszottam...2x volt aim meg wh...Szóval ma több csalót láttam egy este, mint amúgy összesen, mióta meg van a játék...és mind2x hc tdm-ben zúztak...(onnan láttam a wh-t, hogy csapattársak voltak...tudtam nézni, mit művel a kis fostalicskamajom)
Na erről beszéltem Lamecube...
-
Rusher
őstag
Érdekes, hogy én simán be tudok lépni és játszani nem dobál le, nem fagy le....
-
henesa
aktív tag
Néha nekem is sikerül egy jó sorozat
-
hoffman_
nagyúr
Köszi
más:
Most update-olta magát a Steam, ennek örömére nem is tud kapcsolódni. Ez azért rossz, mert:
1. Csak. Rossz.
2. Játszani akarok este. ^^Egyedül vagyok a problémával?
mod:
Olvasni kellene, mielőtt írok... Látom, nem vagyok egyedül. Halleluja
De nekem még a Steambe se képes belépni...
mod2:
Ez az, belépett! De még tölti a frissítést a multihoz. Remek lesz, látom
-
Tsumaas
senior tag
-
Tanker21
tag
válasz
Tsumaas #9400 üzenetére
Jó nincs nagy bajom vele végül is, csak nem szeretem, h csak 1 meccset tudok lejátszani utána meg újra kell keresni lobby-t mert kidob. Na meg itt ez az exe hiba amit nem értek mert nálam össze vissza dobja be. Valamikor pályatöltés közben, valamikor a game közepén vagy miután kiléptem. Elég furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest