Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Win uninstall elött players mappát kell csak kimenteni?
-
Polllen
félisten
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Naná, mindenki trükközik. Gép előtt gyakorló+gázálarc, simán nem vesznek észre wasteland-n, pedig lmg-vel úgy osonok, mint a vaddisznók a susnyásban...

-
Corpuscle
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A ground warról az jut eszebe, mikor a COD4-ben 50-es szerón nyomtam. Hasonló a hentelés. Nekem ott is jobban bejött a ha max 20-24-en voltunk. Néha az is sok volt. Ennek ellenére néha én is GW-zek. Sztem egész jól el lett találva itt a játékosok száma/pályaméret. Én az SD-t nem próbáltam még itt.
A K/D arányom nekem is plusszos, de nem vagyok akkora pro, mint ahogy itt jónéhányan. Majd megnézem, hogy áll a statom. -
luw2win
őstag
Fentebb vettem a felbontást, 1680*1050-re és folyton kicsesz dx errorral?
Miért van? és mit tudok ellene csinálni?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Én meg az nem értem hogy HC HQ-ba miért ad be 1 héten legalább 4-5 Rust-ot mert ott hq-t foglalni szinte lehetetlen a gl meg a gránát eső miatt ha meg véletlen valaki AC130-t vagy choppert szerez az meg kaszál 100 feletti kill-e van
-
Cadal
őstag
A tegnap esti PH-s játékról én is lemaradtam sajnos. Mire olvastam, Lara már nem volt online

Pedig szívesebben játszottam volna az itteni emberkékkel, mert PUB-on elég sok a gyanús/csalónak tűnő játékos.Statot illetően, én sem vagyok egy PRO kocka
kb 300-al több elhalálozásom van. 
Ma majd jobban figyelek , hátha csinál valaki játékot.
-
Svájcinéger
őstag
Nem nagyon szoktam kilépni. Abban van valami, hogy aki vesztésre áll, az fog lépni a hosttól, Téged meg szépen odapakol a helyére.
Most már csak arra keresném a választ, hogy hogy a fenébe tudnék Wastelandon játszani. Ez a pálya az, amin a legritkábban tudom tolni, pedig ez a kedvencem. Mert a W, az ABC végén van ?
3 napja talán nem is játszhattam rajt, bezzeg Karachi !
Polllen: persze, hogy kivétel vagy, mert gázálarcban könnyebb játszani. Hogy ez eddig nekem nem jutott eszembe.
Corpuscle: én még ki sem próbáltam az FFA-t, pedig prestige 3 szinten 50 körül mozgok. Az elején TDM, majd mióta 1x valaki felvilágosított itt a pH-n, hogy a Ground War-on lehetnek csak 18-an, azóta GW: csak TDM és DOM van, de több ember, nagyobb hent.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Én -40 körül mozgok, de szépen lassan nő. A játék nagy része nálam HQ, TDM, kevéske FFA-val keverve. FFA-ban meg ugye elég nagy az esély, hogy nem Te vagy az első...
-
Polllen
félisten
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Én kivétel vagyok
, igaz csoportban sabotage-zni elég gyömülcsöző 
-
SipiBcs
őstag
Mert a vesztes oldal ürül és tapasztalataim szerint az IWnet először a megkezdett játékokat tölti fel az új játékosokkal, csak utána keres induló game-t.
Valaki írta, hogy ha kiszállsz a játékból az automatikusan a vesztett meccsek közé kerül.
Nekem is jelentősen billen a mérleg a vesztett játékok irányában, miközben a kill/death arányom meg pozitív. Pedig HQ, DOM, SD a legtöbbet játszott játéktípusom. -
Grifid
aktív tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
Olvastam kevesen voltatok tegnap. Ha valaki esetleg meginvitál - és nem a fiam játszik (neki megtiltottam, hogy bármire is reagáljon, hacsak nem egy klántársam ír
) - akkor szívesen beszállok egy TDM, DOM, esetleg DEM partiba.
Grifid: nézegetve a Te és mások által felrakott statokat, ismerve az enyémet, mindenki többször veszít, mint nyer ?
-
-
Lajkó
őstag
válasz
đayW@LkeR
üzenetére
Itt ni van ni! De figyelmeztetlek mindenkit, hogy gyengébb idegzetüek számára a link tartalma megrázó lehet!
Nehogy emiatt visszamaradjatok a fejlődésben...
-
danilla
őstag
Engem csak az zavar ha a lvl hack-es illetőnek nagy a szája és noobozik össze vissza, nah meg ha büszke a profiljára, az már nagyon tré (lásd polo)
Nekem a warezosokkal sincs semmi bajom, csak ne csaljanak.
Bár most megelégednék azzal is ha tudnák játszani, és ne lenne egyfolytában"Server connection timed out"
-
Wans
aktív tag
Ami engem zavar az a lvl hack!
Ilyenekkel nem játszunk,kilépünk vagy elkezdjük addig oltani amíg le nem lép.
Jelzem, hogy ezek bannolása kamu.
pl. itt van ez a polo gyerek aki mindenkinek osztja az észt és eddig még nem bannolták, pedig csaló level hacker. -
bul07
nagyúr
sokan írtátok hogy sok xp ad ölésre
ez is a tört játékosok miat van vagyis a host miatt
és itt jegyeznék meg valamit az IWnet szerverei csak kiosztják hogy ki legyen a host vagyis ki legyen a szerver
és hogy hogy lesz sok xp aki a host az consolon keresztül átírja hogy menyi xp adjon ölésre(scr_xpscale 1000) és sok minden mást is tud módosítani
így lehetséges a sok xp
tehát ha valaki azt tapasztalja hogy sok xp-kap akkor biztos lehet benne hogy tört játékosokkal játszik -
đayW@LkeR
tag
Üdv. az uraknak!
Nálam minden OK. szépen megy a game.
De országos barátomnak, sajnos nem.Mi ezeket próbáltuk az elmúlt 2 órában nála:
There are 3 step to repair launch modern warfare 2 error
My friend had the same problem with you. I am sure your computer has registry problems.It is very easy to repair launch modern warfare 2 error. you just need 3 steps:
1: Download a registry cleaner and install it.
2: Open the registry cleaner and scan you computer for free.
3: Click fix button and you done.eredménye: steam must be running to play this game
LamaCube [link] ez sem jó!
CD-keyt újra aktiválta úgy se lett jó.
Verify integrity of game cache.. után se lett jó és a Defragment cache files sem segített.
Sajnos nem marad más mint várni... -
Lajkó
őstag
Érdekes ez az egész...
Hazaestem olyan 4 óra körül, Steam bekapcs, automatikusan letölt, frissít (steam restart), és ugyan az van mint eddig.
Bár nekem legalább megy a game!
Pub.-oztam kicsit, ott kidobált párszor, és kétszer le is állt. Aztán cimbim kérdezte, hogy nincs-e kedvem privin nyomni... Nekiestünk 3-an ffa-ozni, akkor is voltak loby gondok, meg néhány ledobódás is. Viszont amikor ketten maradtunk akkor simán ment a game! Mindenféle lag, és hibák nélkül. -
LamaCube
addikt
válasz
gecov-ops
üzenetére
Direkt az 500 gigásra raktam külön winyóra.Ezen kívül van másik winyóm és hely is van rajta,de rohadjonak meg,ha ezt kell tenni.Mondjuk a srácnak aki ezt írta már egy másik tag válaszolt,hogy neki nem lett jó úgy sem.Egyszerűen a várakozáson kívül mást nem tehetek.Érzem,hogy ebből nem lesz kiút op -rendszert kell tennem újra

sznorbi
Én is ott olvastam ezt,de valakinek úgy se lett jó
-
szn0rbi
csendes tag
"Revo uninstaller nevű progival szedtem le, az eltüntet minden vissza maradott elemet, ugyan azon a partícion nem működött utánna se, másikon egyből indult."
(fórumon irta ezt egy srác.. próbáljátok ki.. hátha...)
-
gecov-ops
csendes tag
megjelenés óta játszom vele, prestige 2 ben vagyok most 43 mas.eddig aki lvl hack nélkül láttam az max szerintem prestige 4 ben vagy 5 ben lehetett.ha beléptek prestigebe akkor elveszik a fegyverekre megszerzett kiegészítők, meg megjelenik egy új challange prestige névvel és ott is vannak különböző challange-k.én m4 re megcsináltam a veterant 2500 kill és következő prestigenél az meg maradt tehát egy pár challange elveszik és pár megmarad!
remélem segítettem valamit
jah és a steam még mindíg kaknoob XD -
LamaCube
addikt
Azt írja egy ember,hogy átrakta másik partícióra az egészet és jó lett.Hát ma ezt már nem próbálom ki ,talán holnapra lesz megoldás...
Köszönöm mindenkinek a segítségét és a türelmét ,hogy végigolvasta a siránkozásaimat!
Jó éjt mindenkinek! -
LordAxwell
senior tag
nekem nincs mp_playlists.ff file a megadott könyvtárban, ilyenkor mivan?:

-
Tsumaas
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
Tsumaas
üzenetére
Én? hehe...36tól kezdtem, most vagyok 43lvlnél
sima ..nincsen nekem még prestige 
48at várom az ACR miatt... a többi fegyo nem érdekel annyira
egyébként én nem tudok semmit, hogy mit mikor ad...
friss hús vagyok itt 
#9557: így van. Ahogy a Steam fiókon is látszik egy cimbimtől vásároltam meg,mert ő XBoxra váltott,és igy az övét folytatom
Ő 36nál hagyta abba..azóta én tolom,43nál járok 
-
Laraxior
titán
válasz
Screamer84
üzenetére
akkor ettől lenne a CoDMW2 hibát észlelt ezért leáll? Aszittem systeminstabily miatt van. Megnyugodtam

-
LamaCube
addikt
válasz
Tanker21
üzenetére
Értelmezésem szerint keressek egy kb.27 kb-os fájlt a megadott mappában és töröljem ki.Ezek után indítsam el a játékot és letölt valamit és indítsam újra?
Sajnos nem nagyon tudok angolul
4 db fájlt találtam a tegnapi dátummal:-patc 1db
-patch code pre gfx 2db ebből az egyik 24.5 kb-ezt kitöröltem ,de semmi változás nem töltött le semmit a hiba ugyanúgy fenn áll
-patch mp 1db
valószínűleg én nem csinálok valamit jól
Azért köszönöm a segítséged
Screamer84
Elmagyaráznád mit töröltél ki és mit csináltál utána?
Még várok 1-2 napot azt kénytelen leszek újra rakni a rendszert csak tudnám mi az oka ennek a hibának...
-
gabmng
csendes tag
ha gondoljátok engem is felvehettek ismerősnek steam-en, ezen a néven vagyok ott, benne lennék egy kis csihipuhiban akár most is

-
Laraxior
titán
válasz
LordAxwell
üzenetére
ennyi idő alatt? én úgy tudom nincsen...

#9547: már volt.. egy fél óra fért bele..kicsit kevesen voltunk (6) az a baj hogy én korán kelek, nekem max pénteken lenne jó a 9 óra

-
gabmng
csendes tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
van, szódás szifon a szemüvege, és 2 hónapja nem látták a szobáján kívül

-
Laraxior
titán
válasz
LordAxwell
üzenetére
nekem már elmagyarázták a srácok,hát továbbadom

elviszed 70es szintig utána bedob prestige1be..ott is haladsz szépen szintenként és megint eléred a 70est akkor prestige2...és igy mész prestige10ig, tehát összesen lehetne lvl700,de inkább 70x10 van ..gondolom mert nincsen annyi rang a hadseregben.
Remélem ezaz, ha nem akkor nem sikerült beemelnem nekem sem, kéretik elmagyarázni mégegyszer

-
gabmng
csendes tag
hali. ritkán nézek be, de most láttam ezeket a képeket... és lol
igazi ríl suttyú gyökerek ezek
első játék amivel komolyabban játszok, első játék amivel online nyomom, trágya ez az iwnet, mindig van vmi baja, az biztos
még hab a tortán a sok hülye aki játszik, nem beszélve a csalókról, és azokról az írtó nagy kockákról aki 35-40-45ötöket ölnek, valszeg ezek a csalókockák

akár hogy is nyomtam, öltem ellenfelet 26 kills a rekord , és ez tisztán , nincs benne h hívtam helikopter, meg a navikat hogy segítsenek
összegezve nagyon jó játék, a sok hülyével meg csalóval nem kell foglalkozni, habár néha nálam is elpattan vmi és akkor elküldöm őket melegebb éghajlatra

köszi.helo
-
LordAxwell
senior tag
Mi az a prestige amúgy?

-
Laraxior
titán
még 2 nap és lvl48as leszek..végre meglesz az ACR

c'ávókámat ma láttam két vectorral szaladgálni... mondom ez nem aprózza el, utána beküldött egy eddig ismeretlen mapra, ahol szart sem értem az ACOGos M!emmel,valami sniperes map lehet, hát mentem egy barrett-el,minnyá kaptam is rá egy silencert...
az egyik magyar arc egy gyanús 25/1-et produkált...azzal a kérdéssel, hogy "nah milyen vagyok?" gondolom saját erőből ment
Igazából rájöttem engem nem zavar annyira, úgyse megy olyan jól hogyha a csaló első én második legyek,szóval engem nem nagyon befolyásol
hogy 5. vagy 6. leszek, nekem az a lényeg hogy szépen végigjárjam a ranglétrát,kipróbáljam a fegyvereket,meg elverjem az unalmas délutánjaimat 
-
ikszdéé
csendes tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Szerinted miért van kitakarva a szintje? Jaaa hogy Presitge 10 level 70... rank hacker a kedves barátunk... nem is tudom hogy fogalmazott már anno, hogy miért is takarta ki azt a részt. De ha jól emlékszem, nem fontos , vagy a talán személyes dolgokra hivatkozott
(kicsit megkésett frissítés eredménye a komment sry érte xd ) -
jegenye77
addikt
Mindig is lesznek csalók.Mindig is lesz olyan aki annak örül ha csak úgy egyből eléri a legnagyobb rangot.Ez soha nem fog megváltozni!
Inkább a kedves steam-nak vagy IW-nek kellett volna valamit kitalálni ellenük hogy ne is tudjanak ilyennel szórakozni.De ezek sz..nak rá.Ha már a multizást így oldották meg akkor lehettek volna egy kicsit kreatívabbak.Ne is beszélve a sok hibáról ami a szerverre kapcsolódásnál van.Van mikor meg lehet inni egy kávét mire talál ahova berak./akkor is előfordul hogy pont egy menet végére/ -
Tanker21
tag
válasz
LamaCube
üzenetére
Így hirtelenjében ezt találtam a Steam fórumon. Lehet hogy ez segíteni fog. Bár nem 100%.
"I found the solution. Corrupted file in question is mp_playlists.ff which is located in Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\zone\english folder. Go there, delete the file or move it elsewhere (size is 27kb) and the game will download the file and start loading again."
-
Corpuscle
őstag
Steamen bejelöltem néhányotokat, remélem jól kattintgattam.
Találtam egy polo nevű srácot, lehet a csíter "barátunk" az. Őt nem jelöltem be...... 
De legalább elérte, hogy róla beszélünk....sztem mást nem is akart. -
Tomko78
addikt
Ezt is lv heckel sikerült összehozni mi ?
Annak amugy mi értelme de ti tudjátok
-
ЯΞD
senior tag
Lenne egy eladó MW2 accuntal. 0 prestige lvl29. a tulajdonosa kiábrándult belőle... 6k fix!
egy barátomé. akit érd PM-ben lécci. -
Laraxior
titán
hát gyerekek...elég karcsú volt a létszám...
a 2. map elején meg behalt valami kilépett a game-ből
sorry az ottlevőktől.
Jó lenne azért lennénk valamikor legalább 10en
-
LamaCube
addikt
Hát már azon agyalok újra rakom a gépet csak a probléma az,hogy ha azután is ez lenne a probléma kidobtam 1 napot az egész rendszer telepítéssel főleg,hogy 1 hónapos a rendszerem .Nálam 1.5 évig bírja az op rendszer általában.persze ,ha fenn maradna a probléma ahogy magam ismerem kivágnám az egész gépet a 9-ik emeletről

A nagy problémám az,hogy sehol nem kommunikálják,hogy tudunk és dolgozunk a problémán pár nap türelmet kérünk stb.Vagy csak én nem találom???
-
Laraxior
titán

nem éppen a max sávszél..de remélem elbír minket

good luck brothers

-
Screamer84
tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Ha normálisan öl 40000 -et akkor szted normálisan nem tudna fejlődni? Bár kíváncsi lennék milyen verzió van neki fent, gondolom a világbolti 174-es, ott meg lehet akármit csinálni ,max ha kitiltják csinál 1 másik profilt és csókolom. Ha valaki képes ennyit gamelni akkor ne mondja már senki ,hogy normálisan nem képes kivárni a fejlődési szinteket.
-
Proky
senior tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Persze lehetséges lenne, de nem az nála. A lvl hack alapban ad fraget... 40k frag nekem is meg lenne már ha demolitionben/CTF-ben nem áldoznám fel magam annyiszor a bomba védése/hatástalanítása, zászló megszerzése/visszaszerzése miatt. CSak csapatjátékban nem a fragra megyek. (CTF kivétel, 3-4-el ha vezetünk közben azért darálok) A példa hogy el lehet(ne) érni tiszta úton is a nagy fraget:

AssasinMate
Persze, de haverod gondolom nem próbálta meg megmagyarázni hogy ezt már pedig Ő érte el tisztán, és nem rakja közszemlére.
-
-
Proky
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nyugodt vagyok, de ezt már pár hete eljátszotta a 30k frag-el. Egy ilyen mit arcol azzal hogy egy progi felnyomta neki a statot? Van bőr az arcán rendesen... Ami a legjobban dühít 10 lvl hackesből 5 magyar, 10 wh-s, aimos p@csből pedig 3-4 szintén magyar. Nem azt mondom hogy rossz játékos, de egy szánalmas kis .... a srác. Bár ha jó és komoly játékos lenne akkor végignyomná tisztán. De nem teszi, inkább csal és még büszke is rá.
-
Screamer84
tag
Nah nálam itt ért véget mára a Cod, megvolt a szerencsés agyfelb.szás,minden map után fagyás, várok addig míg nem lesz egy egészséges javítás addig olvasgatom itt a nép szavát,hogy kinek hogy megy
polo493: Ha büszke vagy arra ,hogy milyen statod van akkor miért nem vagy arra is amit kisatíroztál és ahogy elérted?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PlayStation 5
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kb 300-al több elhalálozásom van. 

, igaz csoportban sabotage-zni elég gyömülcsöző

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thx Tupa 

akkor ettől lenne a CoDMW2 hibát észlelt ezért leáll? Aszittem systeminstabily miatt van. Megnyugodtam