Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Már átraktam. Remélem ettől még felmegy, elvileg felkéne mert van már karcosabb COD cd-m is a fiam jóvoltából. Tegnap jól megszivattak, hogy kell hozzá SP3. Ezért felraktam az XP-re, most vagy szarakodik a VGA-m, amit nem hiszek, mert még fél éves sincs vagy az SP3 szivat, mert lefagytam COD4 multiban, szétesett a kép. Gép kinyom.
A steames névvel tudunk csaj játszani MW2-ben ? Már régóta van steamem a CSS-hez, és nem azzal szeretnék játszani, mert az keresztnevem eleje és a vezetéknevem.
reti2:: igaza van ollienak. A CSS-t én is csak netről tudom letölteni, bár van a steamben egy funkció amivel le lehet menteni a winyóra és kiírtam. Elvileg talán ennél is műkszik, így engem sem nagyon zavar talán a karc majd.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
zolisx4
őstag
-
LackoMester
addikt
egyetértek-ez a Steam egy nagy mocsok....a szürés egy nagy 0..
dedikált szerón,ha ilyesmi elöfordult ott volt az admin és bye-bye a csalónak
igen,ez rombolja a játékélményt
A legnagyobb javitás az lenne,h.engednék a dedikált szerókat(szigorú felügyelet mellett,pl.Cd key ellenörzés szüréssel)... igy nem lesz hosszúéletü a MW2 multi...
meg a Stem állandó baxakodása-laggolása sem OK...ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
danilla
őstag
Én nekem semmi bajom se a játékkal, se a steammal, se a szerverekkel, szerintem ez mind úgy van jó ahogy van. Remélem semmin sem fognak változtatni.
A siránkozás meg szerintem teljes mértékben felesleges, mert minden negatívumoz lehetett tudni a játék megjelenése előtt, akinek ez nem tetszett nem kellett volna megvenni. Tisztelet a kivételnek (akinek olyan problémája van, hogy szerverekhez nem tud csatlakozni...stb) -
-
phanzetomox
őstag
és ezzel elveszik egy-két ember kedvét is a játéktól...
zed01: az airborn is csak annyira jó mint ez, megvettem nyomtam egy ideig és eladtam
mw2 is így lesz de a singlet meg akarom nézni az jó szokott lenni a codokban
egyébként eladó a te mw2 ?, mert ha igen írj mennyiért adod el.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
A posztomban benne volt, hogy amíg ezt nem jelentették be, vagy nem tették meg...légből kapott híresztelés és olyanért húzzátok le, amit még meg sem tettek...mi ez minority report?
Ha ez megtörténik én is fel fogok háborodni, de addig...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Laraxior
titán
ez a multistéma tényleg hazavágta...pedig simán 2009 játéka. Zeneileg is beleadtak mindent Hans Zimmer nem kis név azért. Játékügyileg is szuper, grafikailag sem szar,mondjuk nem is hűde...de legalább fut szépen. Erre meg steameznek a fiúk...
ez van..legközelebb steam nem lesz akkor mást b*sznak el"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mr.saint
tag
Csak idézni tudnálak De minek oly sokszor leírták már!
Pedig én a mw 1 nagyon szerettem és bizakodva tekintettem ugye a folytatásra de ez ami itt folyik az nevetséges itt már minden csak a pénzről szól a "játék" nem érdekel senkit és nem a játékosra gondolok aki megveszi! Azért veszek meg egy játékot mert élvezek vele játszani kikapcsol szórakoztat Akkor igen is beruházok mindegy hogy 10.000-ft mert tisztelem a munkát ami a fejlesztésről szól! jobb lesz a köv rész!De nem sajnos.
A duty fejlesztők elszálltak nem kicsit szerintem Ezért bizakodok abban hogy igen is lesz végre játék ami megszorongatja nevek nélkül
Mert az csak végre megint nekünk játékosoknak lesz jó!
Lett volna sajnos -
jegenye77
addikt
Így van!Ezért is írtam hogy egyéntől függ.
Azért bízok benne hogy tartósságra is érdemes volt egy Razert választanom.
Persze hozzátenném hogy ezt se olyan áron kell megvenni mint amit belinkeltem.
Meg lehet ezt szerezni sokkal olcsóbban is és akkor már nincs is olyan nagy különbség, + minőséget veszel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest