- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Akkor ez privát menet lesz a szokásos módon. 19:00tól jöhetnek az üzik steamen,aki írt azt hívom.
20:00 GAME -
Laraxior
titán
Meglepve tapasztaltam hogy a Spec-opsban Echo szintű küldetésnél kettő elég egyszerű... jóval könnyebb mint mondjuk az alatta levő delta, vagy charlieban... egyedül lenyomtam kettőt az Echoból
-
Undoroid
őstag
válasz
Mrdevil #11571 üzenetére
Szia!
" te voltál az a cheater sniper a háztetőn
" Jaja!Én voltam ott!Csaltam volna?
Thermal scope volt nálam és folyamatosan leadtam a drótot a többieknek!Gondolom,hogy láttad a hatékonyságát?Egymagamban pancser vagyok ám,de nagyon!
" nem véletlen találkoztunk " Igen!Láttam,amikor feljöttél és csatlakoztál a játékunkhoz!A többieknek mondtam,hogy kíméljenek,mert ismerlek!Velük szoktam rendszeresen lövöldözni+ventri!Ha jön az ellenséges repcsi,akkor leszedem Nekik!
" kemény vagy mint a Tarzan talpa " Ezen szakadtam!
-
Laraxior
titán
akkor eddig 4
ha leszünk elegen privát lesz ha nem akkor megmutatjuk a publicnak
-
SipiBcs
őstag
Csak, hogy legyen valami "vidám" is a mai napban. Megvan a crack az 1.082-höz.
Szerencsére még csak a privát partikhoz jó.
Este vagyogatok én is.... várok egy invite-t, ha szívesen láttok!
-
Laraxior
titán
Este kis domination party? Cheater mentes hostot ígérhetek
20:00?Inkább kérdezem mint kijelentem, látom Boss úr már intézett partyt
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Screamer84 #11588 üzenetére
Csak sajnos lassan nincs host, ahol ne lenne RUS, UA, EST, stb. végződésű emberke. Ezért vettük meg a játékot, hogy ne tudjunk normálisan játszani ? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mit élveznek ebben. Kitapétázzák az eredményeikkel a szobát ? Elég régóta COD párti vagyok, de ha nem változik a helyzet pozitív irányban, akkor lehet, hogy átpártolok valami dedikált szerós játékra (amúgy szerintem csak rosszabb lesz, mert egyre több user lesz és egyre több csaló, a VAC meg tudjuk mennyit ér).
Lassan ismét meglesz az RPG, csinálunk neki egy classt, mert egyre gyakrabban nem marad más választás. Hogy a hülye GL-üket sem tudják megunni.
Ez a semtex amúgy egy baromira mókás dolog. A múltkor szegény Chipleader nevű magyar játékos hátára sikerült néhányszor ráragasztanom. De a drótkerítésen is frankón rajtmarad, és két ellent sikerült vele így kiiktatnom. -
Screamer84
tag
válasz
Svájcinéger #11586 üzenetére
Az a baj hogy sok mindent nem lehet tenni ellenük,én ha nagyon ideges vagyok inkább lelépek, ha meg szórakozni akarok akkor előveszem a acr-t gl-el,mellé a 2 rpg, meg a semtex ,jó kis scaveger perkel és mást nem csinálok csak össze vissza dogálom a granyót meg lövöldözök gl-el és rpg-vel, ez álltalában be szokott válni. De a mai az nagyon durva csórika volt a pálya kezdés után 2 és fél percre dobta az atomot. Az ilyenek ellen nincs mit tenni, jelentettem a steam azonosítóját de szerintem semmit nem ér.
-
jegenye77
addikt
válasz
Screamer84 #11585 üzenetére
Én is pont ezt tapasztaltam pár napja hogy oroszok közt találkoztam a legtöbb csalóval.
Mindegyiknek ott volt a neve után a RUS. -
Svájcinéger
őstag
válasz
Laraxior #11584 üzenetére
Szikla. Hmmm. Nagyon ott van. Meg is szereztem a fiamnak nemrég. Muszáj látni azt a filmet. Annyira katona szerepre termett ez az ember. Nagyon bírom. Mondjuk Nicolas is jól játszik és Sean is.
Screamer84: én ahogy látom, a legtöbb csaló a volt FÁK országaiból kerül ki, így küldenék nekik innen egy nagy FÁÁÁÁK-ot, remélem Ollie nem fedd meg ezért. A múltkor szidtam egy észt srácot és még nekem szóltak be, hogy campelek Wastelandon. Amúgy is muszáj mozogni, mert egy idő után mindenki rád fog hajtani az ellenből, de ha még campelek is, nehogy már ugyanakkora bűn legyen, mint az aimboot. jegenye77: megelőzőtt, de akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel. -
Screamer84
tag
Basszus ma 2 óra alatt 4 vagy 5 csalóval játszottam és a legtöbbjük kis nyikhaj orosz volt. Még fényezték magukat és linkelték az oldalt ahonnan le lehet tölteni , no meg csinálták a youtube-os videokat,hogy legyen mivel büszkélkedniük. Hajj de pofán vágnám már az összes csalót ........
-
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #11583 üzenetére
pont most néztem meg pár hete..
nekem is Ed Harris adta..főleg a Sziklában
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Mrdevil #11582 üzenetére
Ennyire ne fényezz, mert még elérzékenyülök. Sajnos vannak nálam sokkal jobbak is. Igazán megtisztelő, bár valahogy sohasem kedveltem az oroszokat. Láttam Az ellenség a kapuknál c. filmet, inkább a német őrnagy, akit Ed Harris alakított.
Jó kis film volt.
Amúgy GW párti vagyok. Sok ember, nagy mészárlás. Ez régen a kicsi mappal kezdődött, de mióta sniperes lettem, az elmaradt. Azokon lehetett a legtöbbet mulatni, persze extreme modban, ha COD2-ről volt szó. -
Mrdevil
addikt
válasz
Svájcinéger #11581 üzenetére
Én ha privátot játszok akkor mindig TDM,FFA esetleg CTF,de ha a srácokkal nyomjuk akkor mindig foglalós a divat.Végülis mindegy lényeg a játék.
Szerintem te Ő lehetsz álruhában.
[link] -
Svájcinéger
őstag
válasz
Mrdevil #11580 üzenetére
Persze változó nálam is. Van úgy, hogy egy sem. Derailon mostanában nagyon nem megy. Nagyon sok múlik, hogy milyen a host, mert ha lagg van, akkor művészet. De ha jó a net és béna az ellen, akkor van rá esély. A legjobb fejes osztó mapok szerintem Underpass, Highrise, Estate és talán Afhgan. Régen rohadtul utáltam a campet, de míg COD4-ben sniperral simán elrohangásztam itt nem lehet. Persze ha nem campel az ellen pölö Highrise-on akkor muszáj nekem is rusholnom. Azokat a játékosokat szeretem akik mondjuk Highrise-on felmásznak az A-nál, odarakják a taktikai jelzőfényt és mindig "hagyják" magukat fejbe lőni.
Óriási megtiszteltetés lenne ha én lennék a csapat mesterlövésze. Mondjuk a statom valszeg nem nekem lenne a legjobb, de egy DEM-nél pölö Invasionon jól jöhet egy sniper talán B-nél. Bár nem vagyok DEM párti. -
Mrdevil
addikt
válasz
Svájcinéger #11579 üzenetére
Egy meccsen,ha megy mennyi jön össze,én nem is merek számokat irni/találgatni.Te leszel a csapat mesterlövésze.
Asszony nálam is ki van már egy kicsit akadva,többek között ezért ma szerintem nem lesz nagy game,mivel ma szabadnapos.(hozzáteszem igaza van egy kicsit)
Nekem M4A1-el megy egész jól(FMJ+RED DOT). -
Svájcinéger
őstag
válasz
Mrdevil #11578 üzenetére
Ezt a hasonlatot még nem hallottam.
Azért ne légy szerény. Nem hinném, hogy 10-nél járnál.
Ez a kedvenc fegyverem, már többször írtam, hogy imádom a hangját. Tegnap szinte csak sniper mapon toltam (amik nekem: Highrise, Estate, Underpass, Afhgan, Derail, Wasteland meg már Invasion is), a fall is meglett. Pár fejes különbséggel lett meg mindkettő. Asszony ki is akadt, hogy meddig játszok. Dehát jobb előbb, mint később. A fiamnak is meglesz lassan invertionnal az 1000, de Ő még M21-gyel is tolja, azzal úgy 250-nél járhat.
Csak a headshot ! Tegnap összejött az egy lövéssel két fejes is. Néha tartottam, hogy lecsalóznak, mert szinte az összes fejbe találta az ellent. De volt olyan játék, amikor nagyon nem ment, aláztak és ki is léptem. Jobb adni, mint kapni !
MP5K rapid fire-ral is egész jól belejöttem a fejesbe. Csak elég ha elhúzom a feje környékén és egy tutira fejbe nyomja. -
Mrdevil
addikt
válasz
Svájcinéger #11572 üzenetére
Jesszus 1000 fejes Barrettal kemény vagy mint a Tarzan talpa.
Én kb 10-nél tartok -
Mrdevil
addikt
válasz
Svájcinéger #11574 üzenetére
Bizony közben rájöttem,hogy el is fogadtalak csak még nagyon korán volt (nekem).
Az XP-kel kapcsolatban igazad van,csak valahogy engem nem visz rá a lélek foglalkozni velük,talán majd késöbb/egyszer.És igen jó lenne,ha többen foglalkoznának a Host-olással,mert volt hogy én sem tudtam már bemenni. -
Svájcinéger
őstag
válasz
Mrdevil #11573 üzenetére
Szoktam nézegetni a challengeket, főleg a prestige-k végén, mert olyankor arra a fegyverre fekszek rá, amivel jó sok XP-t lehet elérni, ha összehozok "néhány" kill-t vagy fejest. A Kill Streaket is módosítom ezek függvényében: pölö ha relatíve kevésszer kell hívni valami légitámogatást, vagy már csak kevés kill-t kell elérni heli vagy harrier, stb. által, hogy kapjam a pontot. Hát ezt nem biztos, hogy magyarul írtam le.
Nem kell megcsalni larát, de szerintem van jónéhány ember aki rendszeresen nem jut be larához és azért vetettem fel. Én is toltam, mint írtam talán kétszer vele(tek). Van Der BOSS parancsnok (tegnap láttam a TV-ben) is felajánlotta néhány nappal ezelőtt, hogy lenne host. Én már felvettelek a hétvégén, azt hiszem el is fogadtad.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Svájcinéger #11572 üzenetére
Érdekes én a challenge-eket egyáltalán nem csinálom,csak ami játék alatt összejön magától.Soha nem izgatott,csak az zavar,hogy mindig ott világít a NEW felirat mellette.
Szerintem igény mindig lenne,bár Lara-t nem csaljuk meg.Neked hogy hívják a neved Steam-en,ha hazaérek felveszlek.
Ja már látom az aláírásod bocsi. -
Svájcinéger
őstag
Tegnap megcsináltam az 1000 fejest Barrettal. Ez komoly, hogy itt vége a challenge-nek ? Ne már ! Látom toljátok együtt rendesen. Talán 2x toltam veletek. Nem lenne igény 2 hostra ?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Undoroid #11570 üzenetére
Jaaaa... te voltál az a cheater sniper a háztetőn
Vicceltem,egyébként azon a körön megvertél engem,de nem sokkal.
De nem véletlen találkoztunk én csatlakoztam a játékodhoz,gondoltam ha már játszok legyen valami ismerős is a pályán,megaztán hátha egy csapatba rak minket. -
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #11566 üzenetére
Az hát ,ha idegösszeomlást akarsz kapni
Van Der Boss
Köszi a délutáni és az esti játékot mocskos jó harcok voltak
-
Lajkó
őstag
válasz
Gál István #11559 üzenetére
Nekem nem megy az tuti! Harmadszorra vártam vele vagy 8-10 percet, de semmi, csak keresgél! Tiszta idióta volt aki ezt az egészet hostrendszert kitalálta.
-
Gál István
senior tag
nektek sem talál sima tdm szervert az iwnet?
-
Laraxior
titán
nah gyertek urak... ha még nem indultatok el
-
Undoroid
őstag
válasz
Mrdevil #11539 üzenetére
" fogtam és előkaptam mindenem ami robban (GL,Thumper,Gránát) és folyamatosan hajigáltam hozzájuk "
Pontosan erre gondoltam az előző hsz-ben!
Lehet,hogy csak vaktában eldobsz egy granyót és ha csak megsebzel is vele valakit...de legalább tudod,hogy abban az irányban bizony egy (?) ellenség lapul!Leadod a drótot a többieknek és valaki majd biztosan leszedi!
* * *
Privát lövöldözésre jelentkezem!
-
@rglaaf
veterán
MA 20:00 Privát hentelésre van jelentkező?
Undoroid akkor vegyél fel
-
Mrdevil
addikt
válasz
Laraxior #11537 üzenetére
Micsoda kiképzést kapott KATONA!
Természetesen megértelek,a GL-ezésre visszatérve engem is nagyon zavart,fogtam és előkaptam mindenem ami robban (GL,Thumper,Gránát) és folyamatosan hajigáltam hozzájuk.
Még a Claymore-t is odavágtam volna,csak ez a hülye folyamatosan letette a földre.
Végülis én azt mondom ezek mind benne vannak a játékban,és ha választani kéne akkor inkább ezt használják mint a különböző hackeket.
Mentem vacsizni -
Undoroid
őstag
Szia!
Nem lehetne egy kicsivel később?20:00-kezdéssel talán több ismerőst is be tudok szervezni!Ground lenne a megfelelő!
A biztonság kedvéért felveszlek a STEAM-en!
* * *
szerk:
Semmi gond!Van ez így!
Alkalmazkodj!Használj füstöt!Akadályozd az ellen tájékozódását,szedd le a radarjait,stb...Ha ezeket megcsinálod,akkor igencsak megnehezíted a dolgukat!
-
-
Thome
veterán
Csinálok egy esti lövöldét. 18:00-s kezdettel. Akit érdekel az vegyen fel steamre, vagy írjon ott rám: ThomaHUN
(Az még hogy privát lesz, vagy public, attól függ, hányan jövünk össze.)
-
Tanker21
tag
-
Undoroid
őstag
válasz
Mrdevil #11527 üzenetére
Szia!
Köszi a képeket!
Ilyen felbontásban tolod?
Nem semmi VGA-d van hozzá!
Nem tudom mi okozza,de a " Váratlan hiba történt az ismerős felvétele közben! " -hibaüzenettel nyugtázta a sokadik próbálkozásomat is!
Így nem is 'találtam' vissza hozzátok!Az ismerősöm pedig 1perccel a map-unk vége előtt lépett le a STEAM-ról!
Estére próbálom beszervezni!Mikor kezdődik a közös lövöldözésünk?
* * *
Szomorú,de igazad van már megint!
-
henesa
aktív tag
Nekem megint valami VICC az IW net
-
Undoroid
őstag
válasz
Laraxior #11524 üzenetére
Szia!
Valóban jól megszórtak minket!
Azért kaptak Ők is rendesen!
Azért,mert idegesítettek nem kellett volna @nyázni őket!
Derail-on engem is felhúzott az A-nál kempelő kiscsávó...végül megkapta a jutalmát egy szép,meglepetés C4-formájában!
* * *
Mrdevil!
Bármit csináltam,de nem tudtalak felvenni a STEAM-en ismerősömnek!
Hibát jelzett
-
@rglaaf
veterán
valakinek van kedve menni pubra csapatosan?
-
Lajkó
őstag
Ma először kaptam Tictikal Nuke-al az arcomba! Mi értelme ennek?
-
sNORh
addikt
OMG undoritó ma az IWNET feszt kidobál, 2-en nemtudunk együtt tolni mert vagy szétdob, vagy 10percig keresi az embereket.. gyá
-
BandiHUN
veterán
áhh a stratégia nem nekem való... pöcsölés órákon át,hogy aztán egy piti hiba miatt bukta,hát nem az én világom
mármint multiban...offline van azért savegame
ezért szeretem az fps-eket,mert ott minden menet más,ha meghalsz,gyors spawn,nem akkora gond,ha az ember kihagy időt(na jó,persze a felszerelés miatt kell a szint),és akár fél órát is el tud tölteni hasznosan.vagy az rpg jellegű cuccok,amit szintén lehet rövidtávon is nyomni,jó ötvözet a Borderlands,FPS-lövöldözés RPG dolgokkal,és jó coop
de az is ment mindent,rögtön...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Undoroid #11507 üzenetére
jaja,én is úgy vagyok vele,hogy ha olyan az ellen,akkor mindent bele..volt,hogy már esti ph-s partin is elővettem a gl-t,mert egyszerűen felb..ott,hogy többen nekiálltak VESZTES pozicióban(2 hely a miénk volt már egy ideje,a repülőroncsos map) a középső hely mögött foglalás nélkül,messziről kempelni,mintha a kill előrébb vinné a dominationt...
de pubon azt szoktam elővenni,ami csak jólesik,mondjuk hc hq-nál előjön az hibaként,hogy rögtön respawn van killkor,vagyis ha az ember elővenne pl.rakétavetőt légicucc ellen,kill után mégegy halál kell,hogy le tudja szedni...chopper gunnernél,AC130-nál mondjuk ez könnyen összejön,de egy harriernél pl..és ha közben elmegy,mire spawnol megint az ember,akkor meg ott áll egy használhatatlan másodlagossal a G18 helyettsajna javelinem vagy rpg-m még nincs,a kis rakétavető meg kicsit sebez a repcuccokon..
egyébként a G18 tényleg durva,de szvsz minden akimbó közelharcnál...tegnap lőttem magam a ph-s partin csak G18 akimbó+fmj-vel 2.helyigigaz Laraxior volt az első,no comment
-
Undoroid
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Gebriel #11500 üzenetére
minden nullázódik...amik maradnak,az a kis képek,a callsign-ok,éshogy alapból bármilyen játékmódban játszhatsz...minden fegyó,kieg,festés,challenge újratábla... viszont ez előny is,mert ha jó vagy,akkor az elején a challenge-ekre irtó nagy kaszálások lesznek xp-ileg,és gyorsan fejlődsz,csak amit lehet,használni kell.nomeg a prestige 1-gyel lesz +1 slotod a felszerelésnek,és lesznek új callsign-ok is,amit el lehet érni,de amúgy asszem jópár kill,stb követelmény magasabb is lesz,mint a prestige előtt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Undoroid #11498 üzenetére
nem az aim...azt irtam,hogy csak a végén volt...az ugrálás
annó cod4-ben is ökörködtünk alacsony gravval saját szerón,cod5 zombinál is poén
az aim és a wh meg alap,lassan már azt csodálom,ha egy partiban mindenki tiszta...
legalább lehetne végre szerver.bár ez modolás szempontjából felejtős lesz akkor is,custom map se lenne...
a többi codnál is kábé ilyenkorra jutottam addig,hogy kellene valami újitás,megunja az ember,de azoknál volt egy csomó mod,custom map,itt meg még az összes mapot se hajlandóak a tetvek minden játékmódra betenni...dlc is sehol,annó bezzeg a cod4-nél még számitott,hogy ha poénnak is volt jó,de karácsonyra jött a téliesitett,karácsonyositott Crash...mondjuk ha a cod4 pályái lesznek tényleg a dlc-ben majd részben,az is marha frankó lesz,2 év alatt ki nem unta meg már őket,hiába voltak jók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest