- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior #11182 üzenetére
köszi szépen a hostot,és a meghivót
ma végre be tudtam ugrani én is,több,mint másfél hónapja nem is játszottam mw2-t,de ez most jólesett,meghát valakinek áldozatnak is kell lenni
viszont én pont fent se vagyok a listán
talán kisebb észrevétel,hogy lehetne HC kör is,pl.én amióta engedi a játék,HC-n kivül nem is nyomok mást...meg szerintem sokan mások is vannak vele igy,na jó,3rd personozni is szoktam,de azt már kérte más is
nomeg végülis ez tőled,idődtől függ,de lehetett volna mondjuk 10-ig parti,negyed után tudtam csak beugrani,de pikkpakk elment az idő
-
Mappa
addikt
Na erről is lemaradtam
20:00 game
Közben meg elkezdtem a Kriss fegyoval tolni ...mert tegnapelőtt láttam a Discovery-n a Future Weapons műsort és pont ez volt benne meg a AA-12 es shotgun..na mondom ezt lekel próbálnom mert ez az első olyan közelharcra való fegyver a sikeres MP5-ös után amivel már folyamatos tüzeléssel is pontosan lehet célozni,köszönhető hogy a visszarúgás pontját nem a vállra vízszintesen fejti ki hanem lefelé ...mert valami V megoldás van benne de már nem voltam magamnál olyan álmos voltam csak félszemmel figyeltem...
egy szó mint...: kipróbáltam game alatt kíváncsian vártam mennyi valóság alapja lehet..még ha játék is..Nagyon daracucc eddig MP5 meg egy kis UMP45,MINI UZI-t toltam semmi mást ...egyetlen egyszer sem.Egy kört a repteres map 30/11 lőttem vele de ebben volt két predator raketta max 5 kill volt ..tehát 20 embert simán végig daráltam vele a többi granyó vagy kés....tehát bejövös a cuuc FAMAS után most erre fogok maxolni asszem
-
Corpuscle
őstag
Jó játék volt.
Ahogy tapasztaltam, nagy kempelést, azért senki se vállalt be.
-
Siiiiix
tag
Open béta alkalmával nyitottam egy PH topicot C&C4 nek, hátha valakit érdekel.
-
Mrdevil
addikt
Jó meccsek voltak köszi
Hogy linkeljek be képeket? -
Studi22
aktív tag
Laraxior köszönjük a hostot,nektek srácok meg az élményt.
-
Laraxior
titán
A mai felhozatal, egy telt szerver...
Köszönöm mindenkinek a játékot! Hatalmas volt..korántsem gondoltam volna hogy tele leszünk,sajnálom aki nem tudott jönni játszaniElnézését kérem
-
Thome
veterán
válasz
v!ct0y #11178 üzenetére
Jah, lehetséges.
Felmentem egy full üres szerverre. És végig 30fps-em volt stabilan. Mindkét mag 90%-al pörög, de semmi nem történik, csak én futkorászok a pályán. A vga meg köszöni szépen, el van. Szvsz el lett baszarintva maga a játék megírása. A grafika meg cod szintű... -
Petya2900XT
aktív tag
Jáá a lagg miatt kivágott..nem tom,mért aztán próbálok most visszamenni,de server is full van...vki nagyon várta,hogy a helyemre léphessen
.....Ha nem jutok vissza akkor köszönöm a Hostot Lara-nak,írtó élveztes így nyomni,csak ha tele van a szeró azért laggolgat néha,dehát ennyit megér
Mág1* THX Lara -
henesa
aktív tag
én sem jutottam be sajnálom is na majd máskor
-
Thome
veterán
A BC2 mitől eszi meg a 2db 2,0ghz-s procit? A felbontást is lenyomtam 800x480-ba, de ugyanolyan szarfoshúgyul futott. Talán a környezet? A fizika számítás?
-
Thome
veterán
Asszem én is lekéstem a játékot...
-
LamaCube
addikt
válasz
Petya2900XT #11168 üzenetére
Ne köszönd mondom 1 hetet cumiztam vele én is frissítés után.Örültem,hogy segíthettem!
-
Laraxior
titán
Good Luck Brothers!
kicsit akadozik a net...bízzunk a legjobbakban
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
LamaCube #11155 üzenetére
Hy!
Ezer köszönet ez volt a hiba: d:\Petya2Tb\Game\Telepített\Steam\
Átraktam: d:\Game\Steam\ és azóta is tökéletes,ki se merek lépni
Amúgy ez elég érdekes hiba.....miért azzal etet,hogy nem fut a Steam,mikor az ékezetet nem szeresse
mod: LamaCube egy normális fórumos.....ezer köszönet még privit is ír ha nem vettem vna észre a topikba a HSZ-ét...ilyen a ritka...kár,hogy ilyesmikért nem lehet pirospontot osztani.
THX -
Zsubi
őstag
Ma is jót fogunk gamelni már látom
Lesz ember bőven
-
Laraxior
titán
Uraim...úgyfest leszünk elegen ma is
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok.
8-kor én is gémelnék veletek,ha nem baj,ilyenkor mi a teendőm.
Laraxior: felvettelek steam-en belül ismerősök közé,egyébként mi már crysis-ban játszottunk együtt.Jópofa volt,hogy mindig olvasom itt a forumot egyszer csak megjelentél -
LamaCube
addikt
Kinél kell jeleznem ,hogy 8-kor játszanék???Laraxior?
-
danilla
őstag
válasz
Screamer84 #11158 üzenetére
Már jó
thakl: (steammal volt baj, nem az IW-vel, kivételesen
)
-
thakl
csendes tag
Mi van ezzel a rohadék IWnet-el? Friends-list elszürkült és nem megy a lobby se
-
LamaCube
addikt
válasz
Petya2900XT #11149 üzenetére
A mappában amibe tetted a steamet nincs ékezet??? Gondolok itt pl. D:/játékok ,mert én frissítés után 4 napig cumiztam vele mire rátaláltam a megoldásra.
A helyes d:/jatekok -
branch
csendes tag
Sziasztok! Eladó 1 COD MW2 eredeti game. 9500 Ft. Ha érdekel valakit,írjon pm-et.
-
gYaLo
őstag
Szeva All!
Mikor szokott játszani a nagy ph-s csapat ?Jah,am Laraxior!
Mennyi órád van mw2-ben, barrack-nál mennyit ír ?Szinted ?
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv mindenki!
Lenne egy kis problémám....újraraktam az MW2-t,de mivel lett egy gyorsabb vinyóm,így másik partícióra lett téve a Steam-el együtt....újrarakás után töltötte is faxán a frissítéseket meg minden.Kész is lett ahogy elő van írva,de ekkor jött elő a szívás...mikor elindítanám a gammát kiírja,hogy nem fut a Steam anélkül meg nem indul a játék...dehát a Steam tutti,hogy megy
Az esti 8-as összejövetelre össze kéne tákolni a játékot,mert írtó jó magyarokkal aprítani,DE addig is tudnom kéne mi a baj?
Aki tud legyen szíves segítsen -
Thome
veterán
Na, ehun van-e a tegnap esti lővődörgés...
5perc híján pont egy napja készült a videó! -
Laraxior
titán
igyekszem majd beazonosítani a neveket..több-kevesebb sikerrel..
-
Corpuscle
őstag
Én is beszállnék egy kis puffogtatásba.
-
Laraxior
titán
uhh bakke...derail map volt, gondoltam kicsit jó lenne fejleszteni az EBR-t... egyet leszedtem majd engem is..elég is lesz elő az ACR... ehh,ez nem jó map, fogtam magam lefeküdtem a fák közé és kész
5/6al fejeztem be asszem,kaptam a végén egy hosszú életű jelzőt
gondolom kicsit meglepődtek a srácok mikor a következő mapon oszottam a Zeszet
bakke, mielőtt becsapódhatott volna a predator pont akkor írta ki hogy vége
8killnél már annyira remeg a kezem hogy az ellent sem veszem észre pedig ott áll mellettem...csak nem jött az AC130 -
Laraxior
titán
Amondó vagyok próbáljunk meg egy 8órás kezdést...
Úgyis csak egy órát szoktuk tolni a 9 óra még nekem sem késő -
LamaCube
addikt
Este (8óra) én is mennék játszani a 6 óra túl korán van nekem.Gyerek,család stb.Sokszor voltam host és eddig nem volt panasz rá,hogy lagg lett volna.Aki akar vegyen fel.
Valakinek kell BC2 béta kulcs szívesen adok,mert nem nagyon vagyok rá kíváncsi és tegnap kaptam amit most vettem észre. Privit írjon!
-
Laraxior
titán
megkérdezem anyukámat hogy bekapcsolva maradhat-e a gép, és anyázhatok-e 6után
Természetesen, amíg van rá igény és ember,addig szívesen vállalom a host szerepet.
Kipróbáljuk ma hogy alacsonyabbra veszem a grafot,hátha segít a laggon...nem mintha olyan sok panasz lett volna,de ha csinálunk valamit,hát csináljuk rendesen -
-
-
Laraxior
titán
Igazából meg szó ami szó. Azért játszunk egymás között hogy legalább csaló ne legyen, márpedig aki az, annak nincsen helye közöttünk. A nyugodt játék miatt jövünk össze esténként, mert "ismerjük" egymást és tudjuk, hogy márpedig itt mindenki tisztességgel játszik. Aki pedig nem....
VAN der BOSS: csak példa volt
UMPvel nem jöttem ki távolabbra,mert sorozatnál nagyon rúgott,meg az M16 is hulladék a 3as lövésével,pöttyözni viszont a FAL jó,amúgy az sem ér semmit....
F2000-t próbáltam most spec-opsban..elég jófélének tűnik,lehet rápróbálok multiban.
Ilyennel lőttek a fiúk a G.I.Joe-ban isfuturisztikus egy fegyó az hót tuti
-
@rglaaf
veterán
válasz
Laraxior #11120 üzenetére
persze irritáló nem mondom
egyébként sztem ACR csak messzebbre jobb M4-nél közép távom a DMG miatt viszont jobb M4, én csak nagyobb dmg fegyokat választok mert munició kimélő, a legtöbb mapon nincs nagy távolság szóval nem kell annyira a range azon az 1-2 nagyobb mapon meg előveszem az M21EBR- snipert
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #11121 üzenetére
hát igen, azt nem fogom megtudni ki milyen fegyvert használ,mert nem figyelem a rajtam kivül 17 játszó embert hogy márpedig azon a szinten még nem jár az.
Viszont az utóbbit már könnyebben észre lehet venni...
Úgy tudom hogy az RPGhez egy rakéta jár nemde? azon gondolkodom hogyan lőtt3-4szer is az arc le RPGvel miközben nem halt meg...
még nem használtam RPG-t,tehát inkább tudatlan vagyok mint gyanakvó... de persze megoldhatom hogy legyen rpg-m....idő előtt -
tupacamaru
veterán
válasz
Laraxior #11118 üzenetére
Az első mondatoddal végül is egyet kell hogy értsek, csak engem ez kevésbé zavar mint az hogy a távcsövessel a falon át, úgy hogy nem is láthatott, kioszt egy fejlövést.
A perk-et meg úgy értem hogy egy fegyóra fel lehet tenni egyszerre több kiegészítőt is. Például feltesz egy holografikus célkeresztet egy GL-t egy szívverés detektort meg az FMJ-t.
-
@rglaaf
veterán
válasz
tupacamaru #11117 üzenetére
lvl hack másra nem jó csak hogy a halálfejes aranytallér-t mutogasd pubon
az hogy fel old minden perket fegyo cuccot lényegtelen mert aki tud lőni az alap fegyokkal is leöl mindenkit
amugy meg kevés kivétellel a lvl haxosok mind -15-20 killbe vannak ami röhejes
a multkor bejött egy klán mindnek lvl hax volt igy is 200-0 lealáztuk őket a végén be is irtam hogy lvl hack FAIL -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #11117 üzenetére
már hogy ne lenne..senki ne használjon olyan fegyvert amit még nem kapott volna meg... én sem futkározok egy FMJ-s ACOGos AKval...miért? mert lvl61en vagyok..
aki meg egyszer rászánja magát az úgyis vérszemet kap és bevet ezt azt....
tutira veszem van olyan emberke aki használja az aimbotot csak mondjuk nem olyan feltűnő eredményt csinál hogy kitűnjön...Ja, egyébként olyan csalás is van hogy több perk-et lehet vele feltenni egy fegyóra.
ez melyik is? egy gyorstárazás és egy lightweight jól jönne még a mostani 3 mellé -
tupacamaru
veterán
válasz
madboyhun #11109 üzenetére
Tulajdon képpen nekem nincs semmi bajom a rank hack-erekkel. Skill-t nem ad és gyenge játékkal is el lehet menni 70-ig. Nekem elég 30-ig elmenni addig mindent bead amit használni szoktam.
Viszont a WH-s és AimBot-os birkákat nem igazán szeretem, és szerintem sokat segítene ha ki lehetne tenni őket a játékból szavazással. Amúgy, ezt eddig nem is tudtam, a WH az nem csalás.
Egyik nap játszok nagyban és jön egy csákó a már ismert reklám csalással. Erre az emberünk, magyar volt, megszólal hogy legalább olyan csalást használna ami nem reklámozza magát. Ki idő múlva rájöttem hogy ő olyat használ.
Írtam is neki, erre az volt a válasz hogy ő csak WH-zik. Ezek szerin az hogy a falon átlátsz az már nem minősül csalásnak.
Ja, egyébként olyan csalás is van hogy több perk-et lehet vele feltenni egy fegyóra.
bitangkodni
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Van egy GA 7600 GS kártyám egy 939-es konfigba.
Windows 7 64 bites rendszer, Modern Warfare 2. Ez a kártya 144x900 felbontással egy nForce 2-es alaplaba 32 bites XP mellett hibátlanul működött (a kátya AGP-s)
Most viszont a áték elindul, megy egy pár másodpercet, megakad, kép elsötétül, pár másodperc, majd folytatódik. Ez megy folyamatosan. Driver a legújabb nVidia-s.
Lehet driver probléma, ha igen hogy lehet régebbi driverre cserélni?
Thx. -
Thome
veterán
Na, megint feltöltöm a videót, egyszer csak sikerül...
Közben pedig töltöm le a BC2 beta-t, haver megajándékozott egy kulccsal... -
madboyhun
tag
válasz
tupacamaru #11106 üzenetére
most a rankhackereket vagy a multihackereket???
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #11106 üzenetére
Pontosan. Én mindig oda jutok, hogy dedikált szerót akarok. Ha nincs rajta ember maradna a steam. A tegnapi orosz host is ahova kerültem. 41000 XP-t egy mapon elérni !
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #11105 üzenetére
Azé' sokat segítene ha ki lehetne kick-elni az ilyeneket.
-
Svájcinéger
őstag
Hogy kennék a hajukra a VAC-jukat. China nevű "kedves" játszótárs - természetesen level hackes - Derailon felment az A előtti házikóra és UMP45-tel akár honnét indultam el, szépen leszedett. Ha jobbról indultam el onnan, ha balról onnan. Simán átlőtte a pályát UMP45-tel. Ahogy kiléptem egy épület mögül már haltam is. Hiába mondták neki, hogy lépjen le, én is szidtam rendesen, nem hatotta meg. Kíváncsi lennék egy ilyen ember lelki világára. Mit élveznek ezen ? Kisebbségi komplexusban szenvednek ? Megmutatják anyucinak, hogy nézd anya milyen jól játszol ? Anya válasza: Tudtam kisfiam, hogy valamiben jó vagy. A tanulás nem megy, a sportokat sem neked találták ki, de ez igen. A nickjéből senki nem tudja, hogy Vér István Egyházaskesző, Petőfi Sándor utca 6. szám alatti lakosról van szó. Elnézést kérek az Egyházaskeszőiektől, semmi bajom velük, de annyira tetszik ez a településnév, néhányszor átmentem rajt.
-
LamaCube
addikt
válasz
madboyhun #11101 üzenetére
RH az a rang-hack lehet?Hát nem is tudom ,de ami hack-el végződik az én szemszögemből csalás.Mivel valaminek a segítségével előnyhöz jut az ember.Gondolok itt arra,hogy amit minimum 7-8 nap játékidővel lehet elérni(gondolom,vagy több) azt az lvl hackel fele annyi idő alatt (vagy kevesebb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest