- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
@rglaaf #29797 üzenetére
néhány válasz tehát
- szerintem nem warez, bár a commentjeim eltávolításából arra következtetek hogy ti annak vélitek (akkor az alteriwnet bármilyen említése is warez mivel már hivatalosan is illegális, és beszélgetés egy ilyen hozzászólásból indult ki), nagyon megosztja az MW2-vel játszók táborát hogy ez jó vagy sem, nem érdemes vitatkozni mert van jó érve mellette és ellene is.
- VAN der BOSS , DioRulez!, igen de ez csak abban az esetben történik meg, ha megnyomod azt a gombot amit a képernyő közepén jelez egy piros felirat, ha jól emlékszem az 5-ös (press 5 to unlock everything
). ha nem nyomsz semmit csak kilépsz vagy esetleg megvárod a kör végét nem történik semmi az emblémákkal és a statoddal, kizárólag a szinted lesz 70-es az adott prestigen belül. (igen ez sem a legjobb)
- nem mint az igét hirdetem és privátban (külön kiemeltem hogy privátban),ha mondjuk egy warra vagy másik csapat elleni küzdelemre kerül sor , igazán és kényelmes egy gombnyomással elindítani pl a promodot (mint COD4-ben), vagy a esetleg cheaterek kickelni egy játékból.
- a moddereknek és a configosoknak nagyom sok munkájuk van/volt abban hogy akár egy olyan warszervező akár egy szerverkezelő modot elkészítsenek (szervertámogatáshoz készültek, semmi warez), nem arra készültek hogy 12 éves "vérpistikék" csaljanak a lobbykba. Sajnos arról nem tehetek hogy a legtöbbször tényleg értelmetlen és fölösleges dolgokkal találkozik az ember ami ráadásul egy laggos valami.
De arra próbáltam rávilágítani hogy alapjáraton ezek nem rossz dolgok, nem cheaterknek, és nem játékélmény rombolók által készült dolog ez, sajnos az egy rossz oldala a dolognak hogy az AlterIWNetes szerverek leállása óta elsokasodtak azok a lobbyk amiket "hackeltek", és az előbb említett nem túl hasznos dolgok futnak bennük. (maga a módszer úgy tudom már több mint másfél éve létezik, de akkor úgy látom ezt nem sokan tartják legálisnak )
VAN der BOSS (2): nem a hozzászólásokért kaptam az 1 napos pihenőt, valamint érdemes utána olvasni egy dolognak vagy megkérdezni valakit, mielőtt elég keményen és durván kritizálod az íróját vagy magát a dolgot
No Offense !
elég hosszúra sikerült, ha elolvastad köszönöm, igyekeztem a megengedett keretek között maradni ha mégse kérem ne törölje az admin, szóljon és moderálom a hozzászólást ha lehetséges
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #29283 üzenetére
Hát ezzel együtt kell élni. Amikor harmadjára szedett ki ugyanabból a sarokból valaki, akkor negyedjére máshonnan mentem és megöltem.
Winne
Majd meglátjuk. Velem nem lesz gond, mert 6 évig egy csapatban toltam és meg tanultam kezelni, ha lelőnek. Főleg, hogy csapattárs és tudom, hogy nem csal. Tegnap is sokszor mondtam annak aki lelőtt, hogy szép volt.
-
Cadal
őstag
válasz
@rglaaf #29263 üzenetére
Na igen, a csalókkal én is hasonlóan járnék el, kivétel nélkül.
Csak tudod tényleg érdekelne hogy cashback kolléga mit látott a killcam-ben. Hogyan csal, pofátlanul nem leplezvén a csalást (amúgy ez a leggusztustalanabb fajta) vagy csak úgy érezte hogy csal - esetleg ház sarkainál vállhoz emelte a fegyvert és épp betalált - vagy mi volt tulajdonképpen?kissz84: AIM és 5 percig tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, nem kell újat írni.
-
Winne
nagyúr
válasz
@rglaaf #29085 üzenetére
Na ide vele azonnal!
@(#29086) cashback: "Egyébként nekem sem volt beállítva nagyon sokáig GL-vel felszerelt fegyver MW2-ben... viszont az állandó noob, low és egyéb hatására beraktam, mert legyen okuk akkor ezt írni."
Hát ne haragudj meg, de ez egy hatalmas fa*ság.
@(#29093) albert8: szégyelld magad, még egy ilyen és kitagadlak...
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #28265 üzenetére
Persze, hogy emlékszem, hogy rohadna meg a javelinnel.
Persze így is buktak folyamatosan, csak bosszantó volt kicsit
A tegnapi első dom meccs viszont igen adrenalin bomba volt. Folyamatos vesztésre álltunk és 192-nél tudtunk fordítani. 200-197 lett a vége. na ilyen meccsek kellenének többször
Egyébként van egy tuberes classom, ha valaki előszeretettel gl-t tol akkor előveszem és indítok 2 gl egy semtex és 2 rpg lövéssel. Ez kb. kapásból 10 kill és ezek után várok, hogy gl-t tolják- e még. Természetesen, ha nem veszik a lapot folyamatosan ezzel megyek azon a mapon és "összetubolo" akár 50 killt. A következő mapon vagy kilép(nek) vagy elfelejtik használni
Hiszen tudja mindenki, hogy " Sárkány ellen sárkányfű4"
Egyébként nem túlságosan zavar, ha valaki használja. Mivel benne van a játékban és a valóságban is létező fegyver, így ez van ezt kell megszokni és leküzdeni. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
@rglaaf #28171 üzenetére
Velem ugyanez történt tegnap, csak 100%-ra pörgetett mindent
. Mondjuk már p10 lvl70-ben voltam, szóval csak ezek a színezések meg az emblémák voltak újdonságok. De volt ott bár gyerek aki úgy 2 hete vehette meg a játékot és 1 gombnyomással kimaxolták az egészet. Mostanában nagyon elszaporodtak a moddolt szerók, de én örülök neki hogy egy kis változatosságot visznek a játékba, csak a Vactól félek mert most ki tudja hogy ez csalás vagy nem csalás, mert 3rd party progi, reklamálni meg nem lehet. Mindegy én inkább nem kockáztatok.
-
LackoMester
addikt
válasz
@rglaaf #27646 üzenetére
A E5200 felett eltelt az idő, én még 2008-ban vettem az ényémet, pontosabban december 2.-án állt hadrendbe, azóta fut rajta az XP, igaz csak letöltésre használom, az asszony meg a CorelDraw-ot nyomatja rajta.
MW2-re egyébként bőven elég az is.
Ha közelebb laknál adnák kölcsön valami VGA-t. -
-
LamaCube
addikt
-
Mappa
addikt
válasz
@rglaaf #27042 üzenetére
tp-link és d-link is volt anno diginet mellett...mind2nél ment a folytonos router resetelés mert egyszerűen bekakukkolt a net - restart azt megint volt....ezt untam meg azt lett linksys (ezt ajánlották is csak hát nem épp olcsó kateg.) de lehet benne valami míg az említett két routerrel, hetente többször is kellet reset... ennél a linksys-nél amióta megvan egyszer sem (most volt bő 1 éves)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával