Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LamaCube

addikt

válasz keIdor #5141 üzenetére

Keldor Papa
    Hát 36 évesen nehéz lesz olyan társat találni akinek nincs még gyereke,nem elvált és még tetszene is.Tudod a nők biológia órája más.Aki hosszú kapcsolatot tervez az szeretne gyereket is.
    Azt meg sose értettem miért zárja ki a karriert és a szórakozást,hogy családos ember vagy.Én speciel 33 éves vagyok 22 évesen lettem házas és 27 évesen lettem apa.Eközben a 11 évben tudtam szórakozni (a családdal és nélküle is) vettünk lakást,autót és dolgozunk mindketten.Általában amit szeretnénk azt meg tudjuk venni,ha meg nem spórolunk rá.
    Ellenben van 1-2 ismerősöm aki ezeknek élt azt csodálkozik,hogy nincs családja...meg barátai.
    Persze ettől függetlenül neked sikerülhet.

Luw2win
    Birom az ilyen " jó nagy publáma vagy" beszólásokat.Lehet aki símán tolja "eredeti" beállításokon akármelyik játékban szétverné a nagy promodos emberkét,mert csak lesne mik vannak a monitoron.Mondjuk nekem egyi mw se jön be,de nem is ez a lényeg most.
    Ez kb. mint a box és a K1 lehetsz profi bokszoló,ha az első menetben fejberúglak azt kifeküdsz.Hiszen ezek a szabályok.Persze ki-ki a saját belátása szerint játsszon,de ne nevezze már lámának a másikat ezért mert máshogyan szeret szórakozni.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés