Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
válasz @rglaaf #24353 üzenetére
Egyébként tényleg. Írtál FB-on azt elkezdett hiányozni a game, gyorsan össze is cigánykodtam egy gépet valahogy.
Majd TS-t dobhatsz privátba és felkúszok, bár nem tudom meddig leszek ma, mert megyek asszonyhoz.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Pickle Rick
senior tag
Na megvolt az első nuke a visszatérésem óta, méghozzá TDM-ben.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Pickle Rick
senior tag
Lesz ma hentelés urak? Lepattintottam az asszonyt mára, vizsgáim sincsenek uh. én reggelig ráérek.
-
Pickle Rick
senior tag
Nem tudoja valaki mit kell átírni a cfg-ben, hogy több vonal legyen a pingjezőben?
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz koshmar #24653 üzenetére
Nem megmenteni kell, hanem elkapni, ha jól emlékszem. Elvileg követni kell a nyilat, felfele menni a házak között meg a lépcsőkön. A végén ráugrik az egyik társad és elkapja, ott lesz vége a küldetésnek. Szóval csak menni kell előre.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24688 üzenetére
Szvsz. teljesen jó elgondolás. Így legalább nem lesz teleszemetelve az apró, és tényleg több értelme lesz az értékelésnek. Aki rendszeres eladó PH!-n annak szerintem lesz havi 3000 Ft-ja arra, hogy kitegyen 10 hirdetést. Jó lesz ez...
Az más téma, hogy kicsit Vatera szagú az egész.. de hát ez van...
Más: Ma nem leszek, úgy hogy tolhatjátok a DLC-s mapokon.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
válasz DonThomasino #24765 üzenetére
Erre itt nem fogsz választ kapni mert ez itt warez mentes környezet. Ha megveszed eredetiben a játékot nem lesz ilyen problémád az biztos.
Lama, Bizz: Most belegondoltam, hogy nekem milyen statom lenne, ha nem adom el a gépet anno. Most is megyek mindjárt kockulni. Az elmúlt egy hétben 52 órát játszottam a steam szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24769 üzenetére
Hú de szép ez a ház előröl. Nagyon tetszik Viszont a kábelek miatt szerintem a videokártya nem sok levegőt kap. Valamit kezdeni kéne velük. Nekem mindegyik be van harisnyázva és el vannak rejtve. Ha gondolok mutatok róla fotót.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24772 üzenetére
Jó mondjuk így érthető a sok kábel. Nekem semmi venti szabályozó nincs a gépben. Minden pörög maxon, vagy ahogy a biosban belövöm. Mondjuk az csak akkor működik ha az alaplapra vannak kötve a ventik, nem pedig a tápra közvetlenül. Majd ha lesz időm teszek fel képet, de a gépház elejéről tuti nem láttok majd semmit mert olyan undorítóan néz ki, hogy én is csak csukott szemmel kapcsolom be a gépet mert elhányom magam ha rá kell néznem.
-
Pickle Rick
senior tag
-
-
Pickle Rick
senior tag
Húúú... ez a Crysis 2 multi elég ütős lesz. Tiszta COD feeling, csak kicsit modernebb, szebb köntösben. Lehet beszerzem én is majd... eddig bejövős.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24969 üzenetére
Nincs még kint, csak egy multis videót adtak ki ma. Az alapján nagyon bejövős. Bár ha tényleg erőmű kell hozzá akkor lemondok róla. Csak ezért nem fogok gépet építeni.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz koshmar #25077 üzenetére
Kell lennie ott még Javelinnek, tele van vele a ház. Olyan 10,12 rakéta biztos van. Elvileg ott vannak Helik és Tankok is. Az elején próbáld meg kilőni a tankokat, mert azokat könnyebb, és aztán, ha emlékeim nem csalnak, már csak 1 helit kell kilőni.
Ha mégse lenne több, akkor az egyel előbbi mentett állástól próbáld újra az egészet. Az 1 rakéta 1 tank/heli arányt próbáld megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #25089 üzenetére
Nyomkodom, de semmi. Valami rossz azon a gombon.
-
Pickle Rick
senior tag
"The enemy of my enemy, is my friend. - Cpt. Price" Ugye Winne?
LamaCube: A procit rossz helyre raktad, nagyon közel van a memóriákhoz, így nem fér rá a hűtő. Kérlek korrigáld. Egyébként nagyon szép lett.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #25180 üzenetére
Szerintem így történt a dolog. [link]
-
Pickle Rick
senior tag
Valaki nem akarja velem végigtolni a SpecOps-ot?
-
Pickle Rick
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
BigStraw köszönöm a segítséget. 4 óra alatt végignyomtuk veteranon a SpecOps-ot. Nagyon jó volt. Köszi még 1x.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen házat vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest