Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
megerősíthetem, hogy már megérkezett az országba pár darab
legkésőbb jövőhét kedden,mindenki mint a kisgyerek a télapot, úgy várja a csengetést.
elég csendes lesz ez a topik azt hiszem, mindeki ezerrel kockul a szerverekre kiváncsi leszek bírják-e majd a terhelést.Igen szerintem is megjelennek a héten a clonedvd verziók erre arra
-
Motaba78
addikt
Új hír látott napvilágot ismételten a Modern Wardare 2-ről.
A BestBuy rendezvényén szó szerint kifaggatták az IW embereit (Mackey McCandlish, Ryan Lastimosa, Vince Zampbella) a játékról.
A hírben sajnos a játékosoknak nem épp kedvező hírek vannak, de legalább nem kell olyan nagyot csalódnunk a játékban miután kijött.
Sajnos a legrosszabb hír hogy csak 18 játékos lehet egy szerveren. Ami azt jelenti 9v9-es meccsekre lehet számítani. Így máris nem lesz olyan könnyű összegyűjteni a „25 kill streak"-et.PC-sek figyelem! A játékból hiányozni fog a „LEAN" vagyis a kihajolás falak mögül így most egy pár játékos biztos rommá töri a billentyűzetét.
A szerver hosztolásról már ne is beszéljünk. Mackey McCandlish (IW) -nek 100-as pingje van, aminek ő még örül is. Továbbá a Ranked játékokból nem lehet „Kick-elni" játékosokat és felvételi lehetőség sem lesz.Már ennyi rossz hír is bőven elég de van még egy lapáttal.
A játékból teljesen kiveszik a konzol (console) ablakot így szinte semmit sem lehet beállítani így se a FOV-ot se a fegyvereket sem pedig a perkeket nem lehet majd szabályozni. „úgy szeretnénk játszani a játékunkat, ahogy megterveztük és kiegyensúlyoztuk" tették hozzá.Természetesen kíváncsian várjuk a fejleményeket és reménykedjünk hogy ez a hír legalább 80%-ban nem igaz és reménykedjünk hogy Robert Bowling majd megmondja az igazat.
sorry a rossz hírekért.
-
Motaba78
addikt
válasz jozefgucci1 #981 üzenetére
te erre gondolsz [link]
ez az orosz verzió amiben elméletileg nincs steam csak starforce[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz jozefgucci1 #989 üzenetére
sehol nem is állítottam, hogy esetlegesen nálam van .
mint kedvcsináló oszottam meg veletek.
-
Motaba78
addikt
nosza első netverzsön megjelent
after few bottles of Vodka Russian Force proudly presents---
=======================================================
Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.STEAM.READNFO-rFORCE
=======================================================
Return to today's war front with the second chapter in the
Modern Warfare series. Modern Warfare 2 continues the
gripping and heart-racing action as players face off against
a new threat dedicated to bringing the world to the brink
of collapse. Playing as as Sgt. Gary "Roach" Sanderson,
your international squad of elite soldiers battle
through harrowing combat scenarios that range from snowy
mountaintops in Siberia to the crowded streets of Rio
de Janiero, Brazil and beyond, facing a terrorist force
hellbent on redefining the boundary lines of today's
modern warfare. Players can face the threat alone or
with other players in cooperative SpecOps mode. For
even more intense combat, take up arms against online foes
in enhanced deathmatch warfare on a host of Modern Warfare 2 maps.Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Genre: Shooter
Release Date: November 10, 2009 (US)
Release Date: November 10, 2009 (UK)
Release Date: November 10, 2009 (AU)
ESRB: MatureREADNFO PART:
FACTS ABOUT THIS RELEASE:
1. This is Steam version of the game that requires
online activation/key, both will officialy be possible
at the day of the release (10th November), you will not be
able to install this until the official release date unless
some1 provides some kind of workaround, crack for it,
its here for those who want it.2. This is russian release, and we're not sure if it
includes english subs, text or voices or any other langua-
ges, cant be bothered.3. Both DVD's are in mdf,mds format.
4. Download to waste some bw or just fu*k off.
LINK: http://www.gamespot.com/pc/action/modernwarfare2/index.html?tag=result;img;1
5. Drink or die ! ! !
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz sniper elite #1108 üzenetére
nekem is visszaigazolták, hogy jön a motyó, várom is mint a télapot
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz sniper elite #1113 üzenetére
remélem talizunk, legfeljebb megbeszéljük melyik szerverre megyünk fel.
jövőhét kicsit húzos lesz de erre lesz egy kis időm
remélem a játék nem csak egy HYPE lesz -
Motaba78
addikt
meghozta a gls a csomagot, kibontás után szagolgattam , forgattam.
DVD olvasóba be és beolvasta a lemezt.
Délután asszem teszt lesz
-
Motaba78
addikt
olyankor mi a stájsz, hogy berakom az első lemezt elkezd telepiteni, frissiti a systemet majd megjelenik a steam 0% aztán eltünik az update ablak és látszólag nem történik semmi ilyenkor mi van várjak tovább ?
-
Motaba78
addikt
na egy újabb móka a steamtől,
mi az hogy lejárt a steam jegyem ? a folytatáshoz meg kell adnom a jelszavam
megadom beléptet mondom akkor játék install már csak 3 giga van hátra kb 2 óra és utánna megint kidobja az ablakot hogy lejárt a steam jegyem, ez a mi a p*csöm megint ? -
Motaba78
addikt
az normális hogy már két óraja tölt és még csak 12% ?
a multinak még neki sem állt -
Motaba78
addikt
válasz Bencus88 #2082 üzenetére
a motorjáról ezt találtam :
Game engine
The game utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4.[16] The new engine can accommodate larger worlds, enhanced graphic detail, and more efficient rendering.[45]Infinity Ward has addressed the issue of enemies that continually respawn at different points of a level.[17] The developer demonstrated that the game engine uses a "dynamic AI," which has replaced the respawn system and allows enemies to act more independently. These "smarter" enemies are designed to actively seek and drive the player forward through a level, and can break away from set behaviors such as following a designated route in order to attack more quickly. The player cannot depend on an enemy being in the same location because enemies will behave differently each time a level is played.[9]
-
Motaba78
addikt
válasz Tuco Ramirez #2458 üzenetére
steamen keresztül rendben lefrissitette a singlit ?
-
Motaba78
addikt
válasz volvoguy #2681 üzenetére
a laggolás sok mindentől függ (pl éppen mit is csinálsz a nettel mennyire terheled le)
"valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?"
ezt ebben a gaméban el kell felejteni, nem lesznek ilyen szerverek.
1.Kiválasztod hogy miben szeretnél játszani pl. tdm és ennyi berak valamelyik szerverre.
2. steamen felveszed a haverokat és együtt mentek harcba
3. te csinálsz privát szervert ahol te és csapatod játszik.én ennyit tudok még.
-
Motaba78
addikt
inditanék egy privát szervert jönne valaki kipróbálni hogy is megy a dolog ?
akár privibe is jelentkezhet -
Motaba78
addikt
válasz Felipe9221 #3271 üzenetére
nem virágbolti verzió ? és a törés vacakol ?
-
Motaba78
addikt
Nekem tetszik a Mw2, az MW1-el még a mai napig játszok szervereken a megjelenése óta.
Ha össze kellene hasonlítani a kettő verziót, akkor azt mondanám, hogy a az Mw1 abból szempontból "jobban tetszik", hogy vannak dedikált szerverek, igaz van sok csaló is ,de nem érdekel, a játék a fontos nekem nem az hogy a tabellán az első legyek, rengeteg új pálya helyezhető alá ezzel növelve a változatosságot,
a mw2 inkább újdonságnak számít, új fegyok, megjelentek a színek a játékban, de sajna nincs lan, nincs dedikált szerver valószínű nem is lesznek új pályák sem.
Persze értem én, hogy valahogy próbálnak keresztbe tenni a "werziót" használó emberkéknek, de ezt meg lehetett volna oldani szerintem máshogy is pl. az elképzelésem szerint: marad az online regisztráció, és ha minden oké akkor feloldódik a lan és a dedikált szerver kereső funkció, így egy teljesen konfigurálható, időtálló játékot kapsz mint pl a mw1 esetében, nem pedig egy kiherélt verziót amit ráadásul ugyanúgy tud használni aki megvette, meg aki letöltötte.
Én még nem látom mit tudnak majd tenni, a weziót használó emberek ellen, de ha semmit akkor effektív minek vegye meg a játékot aki áldoz rá, ha letölti és ugyanott van.
(nekem sem ez az első játék ami megvan origiba pl. crysis, crysis warhead, far cry 2, C&C3-Tiberium wars, C&C-Generals, COD-MW1, C&C-Red alert 3 stb.), de nekem is rosszul esik hogy semmilyen előnyöm nincs a werzióval szemben.[ Szerkesztve ]
-
-
Motaba78
addikt
válasz Scooby Dou #4200 üzenetére
szedd le innen és telepítsd fel, majd ujra be a lemez és mehet a telepítés[link]
-
Motaba78
addikt
válasz Scooby Dou #4214 üzenetére
hiba a script futtatása közben,
milyen vgad van ha ki lenne töltve a géped adatai az adatlapodon könnyebb lenne.
vga driver rendesen fel van telepítve ? (jól sejtem atid van ?)ha igen a ccc felrakja a visual cumot
húzva van a teknika ?[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz Scooby Dou #4222 üzenetére
custom telepítés, valamint a steamot ne a c: meghajtóra tedd mert akkor a játékot is oda fogja rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Revolut
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs